SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Çevreyolu’nda 01.00 sıralarında durdurulan 34..4647 plakalı otoda bulunan 28 yaşındaki H.E. adlı şahısta 14 gram esrar ele geçtiği, şahsın adliyece salıverildiği bildirildi.

• Savcılığa başvuran 54 yaşındaki N.G. adlı kadın, ayrı yaşadığı 53 yaşındaki eşi V.G.’nin kızının nişan günü kendisini telefonla arayıp tehdit ettiğini, kızının evlenmesini istemeyen eşinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

• 54 yaşındaki R.U.D. adlı şahsı arayarak kendisini polis olarak tanıtan şahsın, telefon sahibine kredi kartının olup olmadığını, internet kullanıp kullanmadığını sorduğu, R.U.D.’nun durumu polise bildireceğini söylemesi üzerine hakaretlerde bulunarak telefonu kapattığı bildirildi. Polis dolandırıcılık girişiminde bulunan şahsı belirlemeye çalışıyor.

• Çöşnük Mahallesi’nde park halinde olan 30 yaşındaki D.E.’ye ait düğün otosunun torpido gözündeki zarfları almaya çalışan çocukların, torpido kapağını kırdıkları, ancak sürücünün şikayetçi olmadığı bildirildi.

• 23 yaşındaki G.A. adlı bayan, en son bankadan 50 lira para çektiğini ve daha sonra bulamadığı kartını ATM cihazından alıp almadığını hatırlamadığını, dökümanları kontrol ettiğinde bir gün sonra Elazığ’daki bir ATM’den para çekildiğini öğrendiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir birahanede içen 37 yaşındaki şahsın itiraz ettiği hesap nedeniyle işyeri sahibi ve garsonun yanı sıra yakında bulunan tekel bayii tarafından dövüldüğü, M.K. ve B.adlı şahısların arandığı bildirildi.

• Beydağı Mahallesi’nde birkaç aylık kızı E.A.’yı dikkatsizlik sonucu 1 metreden yere düşürerek yaralanmasına neden olan 29 yaşındaki F.A. adlı kadın, hastaneye gelen kayınbiraderi 30 yaşındaki A.A. tarafından dövüldüğünü, eşi R.A.’nın da kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürerek polise başvurdu. A.A. suçlamayı kabul etmezken, R.A. aranıyor.

• Tandoğan Mahallesi’nde sokak üzerinde jiletle iki bileğini keserek intihara kalkışan 18 yaşındaki M.D. ile Hastane Caddesi üzerinde yine jiletle bileğini keserek intihara kalkışan 28 yaşındaki A.K. hastaneye kaldırıldı.

• Başharık Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifade veren 37 yaşındaki F.B. adlı kadın, üst kat komşusu E.adlı bayanın zile bastığını, kapıyı açınca oğlunun arabasını çizdiğini söylediğini, kendisinin kabul etmemesi üzerine kadının kapıyı tekmeleyip kendisini dövdüğünü öne sürdü. Polis E.adlı kadını arıyor.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 67 yaşındaki E.A. adlı kadın, aklen malul olan 89 yaşındaki eşi B.A.’nın evlerinden çıkıp geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• 30 yaşındaki Y.Ç. adlı şahsın cep telefonuna “para ödülü kazandınız” mesajı gelmesi üzerine verilen numarayı aradığı, çıkan kişinin ödülü alabilmesi için kontör göndermesi gerektiğini söylediği, 370 lira değerinde 2 bin kontör gönderdikten sonra dolandırıldığını fark edip polise başvurduğu öğrenildi.

• İskender Mahallesi’nde park halinde olan 33 yaşındaki A.T.’ye ait 44..371 plakalı minibüsten oto teybi ve mp3 çalar çalındı.

• Özalper Mahallesi’nde 34 yaşındaki B.Ö. adlı kadın ile 37 yaşındaki kocası H.Ö.’nün çıkan kavga sonucu birbirlerini dövdükleri, daha sonra da birbirleri hakkında şikayetçi oldukları bildirildi.

• Karakavak’ta 27 yaşındaki S.D. adlı şahsı oto park etme yüzünden döven M.A. adlı şahıs aranıyor.

• Polise başvuran 27 yaşındaki N.D.D. adlı kadın, 27 yaşındaki S.D.’den boşandığını, buna rağmen şahsın kendisine tehdit ve hakaret içerikli mesajlar attığını öne sürdü ve şikayetçi oldu. S.D. suçlamayı kabul etmedi.

• Orduzu Şanlıkaya Mahallesi’nde 21 yaşındaki Ş.A. adlı şahıs, bıçakla kendisini yaralayan 20 yaşındaki N.S.’den şikayetçi olmadı.

• İşyerinde kaçak elektrik kullandığı belirlenen 43 yaşındaki R.G. adlı şahıs, savcılığa verdiği ifadede işlerinin yolunda gitmemesi nedeniyle faturalarını ödeyemediğini, en kısa zamanda borcunu ödeyeceğini bildirince salıverildi.

• Savcılığa başvuran 45 yaşındaki N.G. adlı kadın, akrabası olan O.D.’nin kuyumculuk yaptığını, Nisan ayında 104.49 gram altını bozdurmak için yanına gittiğini, altını vermesine rağmen parasını halen alamadığını öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis O.D.’yi arıyor.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 54 yaşındaki H.Ç., 21 yaşındaki kızı D.Ç.’nin kaybolduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Bentbaşı Mahallesi Sanayi Caddesi’nde oturan 38 yaşındaki Z.Ü. adlı kadın, 16 yaşındaki oğlu D.Y.Ü.’nün kayıp olduğunu, oğlunun mahalle arkadaşları ile birlikte olduğunu öğrendiğini, bu arkadaşlarının annesinin evine gelip kendisini tehdit ettiğini, oğlunun hayatından endişe ettiğini polise anlattı. Polis araştırmaya başladı.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki A.G. polise başvurarak, 16 yaşındaki oğlu B.G.’nin evden ayrılıp geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• İnönü Mahallesi’nde oturan 51 yaşındaki A.B., kiracısı olan A.D.’nin kendisini telefonla arayıp tehditte bulunduğunu öne sürerken, A.D. aranıyor.

• Melekbaba Mahallesi’ndeki bir evde gece meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 16 yaşındaki A.K. adlı kız, akşama doğru annesinin kendisini eve çağırdığını, eve gittiğinde annesini bulamadığını, evde olan 46 yaşındaki babası O.K. ile 20 yaşındaki ablası S.K.’nın odaya kilitleyip kendisini dövdüklerini öne sürdü, şikayetçi oldu. Baba kız suçlamayı kabul etmedi.

• K.Mustafapaşa Mahallesi’nde 13.00 sıralarındaki olayla ilgili ifadesi alınan 40 yaşındaki H.S. adlı kadın, evine gelen 23-25 yaşlarındaki bir şahsın hiçbir şey söylemeden elindeki bıçağı sallayarak kendisini kolundan yaraladığını polise anlattı. Polis araştırmaya başladı.

• Yıldıztepe Mahallesi’ndeki bir evde gece meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 18 yaşındaki M.K. adlı kadın, ailesinin izin vermemesine rağmen 22 yaşındaki A.Ö.’ye kaçtığını, bu şahsın resmi nikah yapma vaadiyle kaçırdığını, ancak kaçırdıktan sonra kendisini dövüp hakaretlerde bulunduğunu, bunun üzerine döndüğü baba evinde 42 yaşındaki babası A.K. ve 32 yaşındaki annesi G.K. tarafından ölümle tehdit edildiğini öne sürdü. Polis anne-baba ile “nikahsız” damat hakkında işleme başladı.

• Başharık Mahallesi 25. Sokakta oturan 20 yaşındaki Ş.K. adlı bayanın, 03.00 sıralarında 5. kattaki evlerinin balkonuna çıktıktan sonra fenalaşıp aşağıya düştüğü ve TÖTM’de tedavi altına alındığı bildirildi.

• Dernek Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki M.V. adlı şahsın, bunalıma girip evinin duvarına kafasını vurarak kendisini yaraladığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• 24 yaşındaki S.S. adlı bayan, kendisine bir meşrubat firmasından gönderildiğini zannettiği mesaj geldiğini, hattının para ödülü kazandığının belirtildiğini ve verilen telefonu aramasının istendiğini, aradığında çıkan şahsın gerekli işlem için kontör istediğini, 500 kontör gönderdikten sonra dolandırıldığını anladığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• 02.30 sıralarında polise başvuran 38 yaşındaki F.D. adlı kadın, 17 yaşındaki D.T.’nin kızı, 16 yaşındaki Y.T.’nin oğlu olduğunu, kızının M.Ş. ve A.T. tarafından zorla tutulduğunu, oğlunun ise bu şahıslarca dövüldüğünü, ayrıca kendisine tehdit telefonları açıldığını bildirdi. Polis M.Ş ve A.T.’yi aramaya başladı.

• 39 yaşındaki Ş.T. adlı kadının cep telefonuna kontör puanı kazandığı ve özel saat verileceği yolundaki mesaj üzerine verilen telefonu aradığı, çıkan şahısların kredi kartı numarasını istemeleri üzerine dolandırıcı olduklarını anlayıp telefonu kapattığı, ancak polise de durumu bildirdiği belirtildi.

• Polise başvuran 41 yaşındaki F.Ö., 44..968 plakalı motosikletinin daha önce çalındığını, motosikleti Çarmuzu yolundaki bir otoparkta gördüğünü, gittiğinde 14 yaşındaki T.P. adlı çocuğun motosikletin kendisine ait olduğunu ve 15 yaşındaki S.U.’dan aldığını söylediğini bildirdi. Polis iki çocuğu gözaltına aldı.

• 29 yaşındaki B.G., aralarında husumet bulunan aynı yaştaki S.B. adlı şahsın kendisine Sancaktar Mahallesi’nde silah doğrultarak tehditte bulunduğunu öne sürdü. S.B. gözaltına alındı.

• 20.00 sıralarında Hasanbey Caddesi’nde yaya olarak yürümekte olan 37 yaşındaki A.B., plakasını alamadığı bir motosikletin yanında durduğunu, iki şahsın hiçbir şey söylemeden kendisini dövüp kaçtıklarını, ancak şikayetçi olmadığını polise anlattı.

• Hasanbey Caddesi’nde oturan 40 yaşındaki B.D. adlı kadın, boşandığı eski eşi H.D.’nin gece evine gelip kendisini dövdüğünü, hakaret ettiğini öne sürdü. Polis H.D.’yi arıyor.

• Arguvan’ın İnönü Caddesi’nde alacak verecek yüzünden çıkan kavgada 44 yaşındaki M.K. ile 20 yaşındaki oğlu M.K.’yı dövdükleri gerekçesiyle 29 yaşındaki Y.A. ve 31 yaşındaki D.A. adlı iki kardeş yakalandı. Kardeşler, mahkemece tutuklandı.

• Yeşilyurt Meydanı Karaman Köprüsü üzerinde miras anlaşmazlığı yüzünden 78 yaşındaki A.D.’nin, 39 yaşındaki H.T.K. ile kavga ettiği sırada yaralandığı bildirildi.

• Tandoğan Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 30 yaşındaki R.Y. adlı kadın, 32 yaşındaki eşi K.Y. ile aralarında anlaşmazlık olduğunu ve kendisinin boşanma davası açtığını, 01.00 sıralarında evinin önüne gelen eşinin kendisine ve kardeşi 28 yaşındaki Y.Ö.’ye tehditte bulunduğunu öne sürdü. K.Y. adliyece salıverildi.

• 22.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak polise başvuran 50 yaşındaki S.K. adlı doktor, kendisine muayeneye gelen 46 yaşındaki V.T.’nin oğlunun gözlerinin bozuk olduğunu tespit edip rapora bu şekilde yazması nedeniyle, V.T. tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Yakalanan ve suçlamayı kabul etmeyen V.T. adliyece salıverildi.

• Fırat Mahallesi’nde gece yangın çıkan evin 32 yaşındaki sahibi Ç.K., polise verdiği ifadede, 1 hafta önce kavga ettiği E.T. ve E.T.isimli şahısların, tanımadığı 2-3 kişi ile birlikte alkollü bir şekilde eve geldiklerini, oğlunu götürmek istediklerini, kendisinin izin vermediğini, daha sonra ailesinin başına kötü bir olay geleceğini düşündüğü için ailesiyle annesinin evine gittiklerini, daha sonra polislerin evde yangın çıktığını söylediklerini, büyük olasılıkla yangının bu şahıslarca çıkarılmış olabileceğini bildirdi. Polis şahısları arıyor.

• İzzetiye Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki N.B.U. adlı kız, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve daha sonra pişman olarak ailesini haberdar edince hastaneye kaldırıldı.

• Akpınar Caddesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 36 yaşındaki E.O., sebepsiz yere 32 yaşındaki M.A. ve 27 yaşındaki C.A. tarafından dövüldüğünü ve şikayetçi olduğunu söylerken, iki şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Atatürk Caddesi’nde 11.45 sıralarında saldırıya uğrayarak dövülen 20 yaşındaki N.S., 23-24 yaşındaki biri tarafından sebepsiz yere dövüldüğünü, ancak şikayetçi olmadığını söyledi.

• Başharık Mahallesi’nde, bir marketin önünden geçmekte olan 8 yaşındaki E.K. adlı erkek çocuğun üzerine işyeri cam muhafaza demiri düştü. Olayda E.K.’nin kaval kemiği iki yerden kırıldı. Polis soruşturmaya başladı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki F.Ö. adlı kız, polise başvurarak O.Z. adlı şahısla 2-3 ay önce tanıştığını ve arkadaş olduğunu, evlenme teklif edince bu şahısla görüşmek istemediğini, şahsın sürekli arayıp görüşme isteğini ilettiğini, kendisinin kabul etmediğini, son olarak E.İ. isimli birinin kendisini arayıp tehditte bulunduğunu, iki şahıstan da şikayetçi olduğunu söyledi. Polis O.Z. ve E.İ.’yi arıyor.

• İnönü Caddesi’ndeki bir mağazada elbiselerin güvenlik kopçalarını kırarak çalmaya çalıştığı gerekçesiyle 30 yaşındaki B.K. adlı şahsın görevlilerce yakalanıp polise teslim edildiği, B.K.’nin suçlamayı kabul etmediği ve salıverildiği bildirildi.

• Battalgazi Karahan Mahallesi’nde 48 yaşındaki S.K.’nın sulama suyu anlaşmazlığı yüzünden 26 yaşındaki M.A. tarafından dövüldüğü, ancak şikayetçi olmadığı öğrenildi.

• 00.25 sıralarında Battalgazi Mahallesi’nde yaralı olarak bulunan ve durumunun ağır olması nedeniyle yapılan ilk müdahalenin ardından TÖTM’ye sevkedilen 21 yaşındaki S.K., polise verdiği ifadede olayı hatırlamadığını, şikayetçi de olmadığını söyledi.

• Göztepe Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan tartışmaya müdahale eden polislere hakaret ettiği öne sürülen 25 yaşındaki M.D. hakkında yasal işleme başlandı.

• Sivas Caddesi’nde akşam meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili polise başvuran 34 yaşındaki M.G., alacak verecek meselesi nedeniyle yanına gelen 21 yaşındaki E.K.’nin silah çekerek tehditte bulunduğunu ve sonra uzaklaştığını anlatırken, daha sonra şikayetçi olmadı. Polis E.K.’yi arıyor.

• Hamidiye Mahallesi’ndeki bir işyerinde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 54 yaşındaki M.L.Y. adlı şahıs, hırsızlık yaptığını düşündüğü 39 yaşındaki D.S. adlı kadından çaldığını fark ettiği eşyaların parasını istediğini, kadının kendisine tehditlerde bulunup dövmeye kalkıştığını öne sürerken, suçlamayı kabul etmeyen Amasya doğumlu kadın, ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Sancaktar Mahallesi’nde 19.00 sıralarında saldırıya uğrayarak dövülen 19 yaşındaki B.A., işyerinden çıktıktan sonra önünü kesen 3 şahsın sebepsiz yerine dövdüklerini, bunlardan birinin adının A.olduğunu bildiğini, diğerlerinin adını bilmediğini polise anlattı ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Polise yapılan ihbarda 5 yıl önce vefat eden H.A. adlı şahsın, gelininin kaynanası ölmeden önce vekalet almak sureti ile ölümünü bildirip, kütükten düşüm yaptırmayarak emekli maaşını aldığını öne sürdüğü 58 yaşındaki S.Z.A. suçlamayı kabul etmedi.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki D.A. adlı kız, anne ve babasının kavga etmesi nedeniyle bunalıma girip, 20 adet hap yutarak intihara kalkıştı.

• Arapgir Çarşı Merkezinde 21.30 sıralarında polise başvuran 21 yaşındaki A.T., işyerine ait 23..840 plakalı oto ile geldiğinde daha önceden tanımadığı 27 yaşındaki R.Ç. adlı şahsın, durdurup “Neden tehlikeli araç kullanıyorsun” diyerek yumruk attığını, hakarette bulunduğunu öne sürdü. R.Ç. hakkında işleme başlandı.

• Doğanşehir ilçesi Yeni Mahalle’de 54 yaşındaki M.S. adlı şahıs, depoya koyduğu 50 selvi sırığının çalındığını, konuyla ilgili Y.K. adlı şahıstan şüphelendiğini bildirince, polis Y.K.’yi aramaya başladı.

• Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi’ndeki apartmandan ev eşyalarını aşağı indirdiği sırada vestiyerdeki çantada bulunan, içerisinde 8 altın bilezik, 3 çeyrek altın, 1 yarım altın, 1 tam altın, 3 altın yüzük, 2 altın kolye, 1 gümüş yüzük, 30 lira, 400 dolar ve kimliğinin çalındığını bildiren 38 yaşındaki B.G.’nin şikayeti üzerine araştırmaya başlandı.

• Hanımınçiftliği mevkiinde tanıştığı 20-25 yaşlarındaki bir şahsın kendisine muhabbet kuşu vereceğini söylemesi üzerine gittiği bahçede şahsın kendisine sarkıntılık ettiğini söyleyen 12 yaşındaki C.adlı erkek çocuğun şikayeti üzerine araştırmaya başlandı.

• Annesinin rahatsızlığı nedeniyle TÖTM’ye gitmekte olan 50 yaşındaki Z.A. adlı kadının, 100 lira parası ve kimliği bindiği minibüste çalındı.

• Pütürge’nin Bakımlı köyünde 52 yaşındaki M.B.’nin köyün içme suyunu vanadan kesmesi yüzünden 66 yaşındaki A.B., 34 yaşındaki R.K., 38 yaşındaki A.B. ve 68 yaşındaki M.K. arasında kavga çıktı, şahıslar birbirlerini dövdüler.

• Pütürge ilçesi Köklükaya Köyünde akşam saatlerinde yüksek sesle bağırarak çevreyi rahatsız ettiği jandarmaca saptanan 21 yaşındaki M.A. adlı bayana 69 lira idari para cezası uygulandı.

• Hekimhan ilçesi İpekyolu Beldesi Aşağı Girmana Mahallesi Akyazı Mahallesi’nde 44 yaşındaki S.Ö. ve 63 yaşındaki B.K. adlı şahısların 23.00 sıralarında bahçelerine domuz girmemesi için av tüfekleriyle havaya ateş ettikleri gerekçesiyle haklarında işleme başlandı.

• Darende Günpınar Köyü Şelale Mevkiinde piknik yapan 40 yaşındaki M.Y.’ye ait 20..664 plakalı otonun bagajından 3 valiz, 1 bayan el çantası, 1 bond çanta, 2 küçük el çantası, aile efradına ait kimlikler, 3 çek yaprağı çalındı.

• Akçadağ ilçesi Yalınkaya Köyünde 38 yaşındaki R.T. ile 54 yaşındaki A.T.’nin muhtarlık seçimleri nedeniyle aralarında husumet bulunan 55 yaşındaki A.A.’nın evine içmesuyu almasını engelledikleri gerekçesiyle haklarında yasal işleme başlandı.

• Yeşilyurt’ta 33 yaşındaki H.Ü. adlı şahsın, sattığı kayısının parasını alamadığı gerekçesiyle tartıştığı 20 yaşındaki işletme müdürü A.F.’yi tehdit ettiği öne sürüldü.

• Akçadağ Altunlu Köyünde 68 yaşındaki D.K., 22 yaşındaki U.K. ve 65 yaşındaki E.K.’nin sınır anlaşmazlığı yüzünden tartıştıkları 51 yaşındaki N.K. ve 47 yaşındaki S.K.’yi ölümle tehdit ettikleri gerekçesiyle haklarında işlem yapıldı.

• Kuluncak Aşağıselimli Köyünde 36 yaşındaki M.K. adlı kayısı üreticisi hakkında, bahçesinde çalıştırdığı işçilerin kimlik bilgisini vermediği gerekçesiyle işlem yapıldığı, aynı köyden 44 yaşındaki A.Ç.’nin de aynı işleme tabi tutulduğu bildirildi.

• Arapgir Bostancık Köyünde oturan 47 yaşındaki M.E. adlı kadın, 48 yaşındaki eşi S.E.’nin, kendisini ve 7 yaşındaki oğlu A.E.’yi döverek yaraladığını öne sürdü. S.E. gözaltına alındı.

• Arapgir Deregezen Köyünde 35 yaşındaki S.G. ile 36 yaşındaki M.K. arasında alacak verecek kavgası çıktığı, şahısların birbirlerini döverek yaraladıkları bildirildi.

• Malatya E Tipi Cezaevi’nde tutuklu olan 30 yaşındaki O.I.’nın, koğuş temizleme sırası nedeniyle tartıştığı 31 yaşındaki hükümlü E.K.’yi yumruklayarak yaraladığı, yaralının Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiği, cezaevi idaresinin soruşturma yaptığı öğrenildi.

• Doğanşehir Polatdere köyünde 35 yaşındaki B.D. adlı şahsın, ailevi nedenle tartıştığı 18 yaşındaki karısı B.D.’yi yumrukladığı gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı.

• Arapgir Düzce Köyü Domuzpınarı mevkiinde yasak usulle balık avlayan 31 yaşındaki E.A. ve kardeşi 21 yaşındaki F.A., 1 akü, 1 balık ağı ve 1 zıpkın ile yakalandılar.

• Doğanşehir Fındık Köyünde 31 yaşındaki C.G.’ye ait bahçede 50 kök esrar hammaddesi olan hint keneviri bulundu, şahıs gözaltına alındı.

• Turgut Özal Tıp Merkezi’ne hasta ziyareti için gelen M.G.’nin, süre dışında gelmesi nedeniyle içeri alınmamasına sinirlenip KBB servisinin camını yumrukla kırdığı, bu nedenle hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Doğanşehir Altıntop köyünde oturan S.D. adlı kızın, bazı şahsi eşyalarını ve kimliğini alıp kayıplara karıştığı, yapılan araştırma sonucu kızın evlenmek amacıyla Diyarbakır’da oturan A.A. adlı şahsa kaçtığının saptandığı bildirildi.

• Darende Yeniköy Karşıyaka Mevkiinde 46 yaşındaki Z.B. adlı şahsın evinin bahçesinde 200 kök hint keneviri ele geçirildi. Şahıs gözaltına alındı.

• Yeşilyurt İkizce Köyü Elemendik mevkiinde 44 yaşındaki A.I.’ya ait bahçe evinde geçici kalan tarım işçilerinden 38 yaşındaki E.A.’da 1 adet ruhsatsız tabanca, 59 yaşındaki A.Y.’de ise 1 adet ruhsatsız av tüfeği bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız