SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Hekimhan ilçesinde kaçırıldığı iddiasıyla ailesinin şikayette bulunduğu 18 yaşındaki A.S. adlı kız ile kaçırdığı belirtilen 19 yaşındaki H.K.Ö.’nün, il merkezi Cengiz Topel Caddesi’nde gezerken, kızın yakınları olan 29 yaşındaki Ş.G. ve 14 yaşındaki A.S. tarafından görüldükleri, gencin bu iki şahıs tarafından dövüldüğü ve polis merkezine sığındığı, kızın ifadesinde zorla kaçırılmayıp kendi rızasıyla H.K.Ö.’yle kaçtığını söylediği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Kasap Pazarı’nda hamallık yapan 28 yaşındaki U.B. ve 56 yaşındaki babası S.B.’yi daha önce aralarında meydana gelen tartışma nedeniyle sopayla vurup yaralayan S.adlı şahıs polisçe aranıyor.

• Gazi İlköğretim Okulu yanındaki parkta 19 yaşındaki E.G. ile 16 yaşındaki B.B.A. adlı şahısların bir grubun saldırısına uğradıkları, gruptakilerden C.adlı şahsın E.G.’yi sebepsiz yere sağ baldırından ve sağ kalçasından bıçakla yaralayıp kaçtığı bildirildi. Polis soruşturmaya başladı.

• Dokukent Sitesi civarındaki bir mobilyacıda çalışan 35 yaşındaki M.Ş. adlı şahsın, elektrik çarpması sonucu ağır yaralandığı ve TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

• Kiltepe Mahallesi’nde 29 yaşındaki R.Y. adlı kadın, 03.00 sıralarında eve gelen eşi 31 yaşındaki A.Y.’ye kapıyı açmayınca, kapıyı kırarak giren eşi tarafından dövüldü. Genç kadın, eşinin kendisini sürekli dövdüğünü belirterek şikayetçi oldu.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki B.K. adlı şahıs, evli olan ancak eşi ile anlaşamadığı için 1 ay önce evine gelen 18 yaşındaki kızı K.P.’nin akşam çöp dökmek için dışarıya çıkıp geri dönmediğini polise bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde 50 yaşındaki babası H.C.’ye hakaret edip dövdüğü öne sürülen 25 yaşındaki M.Z.C. polis tarafından yakalandı. Bu arada baba oğlun alkollü oldukları saptanınca her ikisine de 69’ar lira idari para cezası uygulandı.

• Yeşilyurt Caddesi’ndeki bir kuaför dükkanında meydana geldiği belirtilen olayla ilgili ifade veren 17 yaşındaki Z.I. adlı kız, dükkana gelen 20-22 yaşlarındaki iki şahsın birini sorduklarını, şahıslardan birinin işyerinin girişinde, içerisinde öğrenci kimliği ve makyaj malzemesi bulunan çantasını alarak kaçtığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Beydağı Devlet Hastanesi’ne kayınbiraderini tedavi için götüren 36 yaşındaki B.D. adlı şahsın yanına gelen ve annesinin akrabası olan O.Ç.’nin, eşiyle görüşeceğini söyleyip telefonunu istediği, telefonu aldıktan sonra da kaçtığı belirtildi.

• Arapgir ilçesi Aşağı Yenice Mahallesi’nde 33 yaşındaki A.H.K. adlı şahsın, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştığı bildirildi.

• Orduevi karşısındaki parkın yanında 01.15 sıralarında polisler tarafından cinsel ilişkiye girerken yakalanan ve bu sırada cinsel içerikli sözler sarfettikleri de duyulan 26 yaşındaki H.B. adlı şahıs ile 57 yaşındaki H.T.’nin yakalandıkları, “Alenen Cinsel İlişkiye Girmek” suçlamasıyla gönderildikleri adliyece salıverildikleri bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir birahanede birlikte alkol alan 75 yaşındaki F.K. ile Y.C. arasında para meselesi yüzünden tartışma çıktığı, F.K.’nın dövüldüğü ve Y.C.’nin olaydan sonra kaçtığı bildirildi.

• 20 yaşındaki K.Ç. adlı şahıs, bankamatik kartını kaybettikten sonra hesabından 150 lira çekildiğini bankadan öğrendiğini, güvenlik kamera görüntülerinden parayı çeken şahsı tanımadığını belirtirken, polis araştırmaya başladı.

• Tandoğan Mahallesi 26. Sokakta 33 yaşındaki M.D.’ye ait evden 1 adet dizüstü bilgisayar çalındı.

• Kernek Mahallesi Hastane Caddesi’nde park halinde olan 33 yaşındaki Ş.Ş.’ye ait 44..518 plakalı kamyondan 4 çuval kuru kayısıyı çalan 4 şahsın belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Atatürk Caddesi’nde 41 yaşındaki M.B.’nin yönetimindeki 44..945 plakalı belediye otobüsünün çarptığı 32 yaşındaki M.K.’nın, 32 yaşındaki E.D. yönetiminde bulunan 44..739 plakalı otonun üstüne düştüğü ve yaralandığı, şahsın hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Fuzuli Caddesi’ndeki olayla ilgili polise ifade veren 36 yaşındaki S.B. adlı kadın, annesi 60 yaşındaki P.A. ile evde iken, yengesi 28 yaşındaki F.A. ‘nın gelip evi boşaltmalarını söylediğini, evi satmak için dışarıya çıktığında kardeşi 31 yaşındaki O.A.’nın kendisini ve annesini dövdüğünü, bu nedenle ikisinden de şikayetçi olduklarını söyledi.

• Saray Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki K.Y. adlı kadın, çocukları ile tartıştıktan sonra fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Başharık Mahallesi 23. Sokaktaki camiye teravih namazına giden 55 yaşındaki A.T. adlı kadın, camiden çıkarken vücudunda ve başında yanma hissedince, yüzünün kanadığını fark etti. Hastaneye giden A.T., tedavisi yapıldıktan sonra polise verdiği ifadede, namaz sırasında bahçedeki arka bölümde 7-8 yaşlarında iki çocuğun gürültü yaparak oynadığını, onların attığı taştan yaralandığını tahmin ettiğini söyledi ve şikayetçi olmadı.

• Hassanbey Caddesi’nde tarla anlaşmazlığı yüzünden 57 yaşındaki babası A.T.’yi döven 22 yaşındaki M.T. aranıyor.

• Sıtmapınarı’nda 44..586 plakalı motosikleti kasksız kullandığı gerekçesiyle görevli polis tarafından durdurulmak istenen 30 yaşındaki B.İ.’nin kaçmaya çalıştığı, polisin motosikletin arkasında oturan 20 yaşındaki M.T.’nin kolundan tuttuğu ve bu esnada gömleğinin yırtıldığı, daha sonra duran motosikletteki iki şahsın polise hakaret etmeleri üzerine gözaltına alındıkları, mahkemece salıverildikleri öğrenildi.

• Milli Egemenlik Caddesi’ndeaki bir binaya boya yapmaya giden 28 yaşındaki C.K.’nın merdiven boşluğuna bıraktığı ve içerisinde hediyelik aldığı 250 lira değerinde 2 adet kehribar tesbih ile 150 lira para bulunan çantanın çalındığı bildirildi.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde kayınvalidesine 2 yaşındaki çocuğunu bırakmaya giden 33 yaşındaki H.Y. adlı kadının, kapının önünde bıraktığı çocuk arabasında bulunan içerisinde kimlikler ve 35 lira para bulunan çantası çalındı.

• Doğanşehir Doğu Mahallesi’nde 62 yaşındakie M.Ü.’ye ait evde kimsenin bulunmadığı bir sırada 370 lira para çalındı.

• Pütürge köylü mahallesinde kavşak içerisine 44..277 plakalı aracını parketmemesi için uyarılan 40 yaşındaki M.Ş.’nin, polis memurlarına hakaret edip üzerine yürüdüğü gerekçesiyle gözaltına alındığı, adliyece salıverildiği bildirildi.

• Çevreyolu’nda meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 57 yaşındaki T.K., 44..603 plakalı belediye otobüsü ile durakta yolcu almak için durduğu sırada, plakasını göremediği bir aracın ön tarafta durduğunu, 30 yaşındaki N.D. adlı şahsın araçtan inip kendisine hakaret ettiğini ve vurmaya çalıştığını, daha sonra gelen 28 yaşındaki E.A.’nın da elindeki cisimle otobüsün camına vurarak parçaladığını anlattı ve şikayetçi oldu. Yakalanan iki şahıs adliyece salıverildi.

• Göztepe Mahallesi’nde 56 yaşındaki S.E. adlı bayana ait işyerine gelip 45 liralık temizlik ve gıda ürünü satın alan şahsın verip, üstünü aldığı 100 liranın sahte olduğu anlaşılınca işyeri sahibi polise başvurdu. Sahte parayı veren aranıyor.

• Kırçuval Mahallesi’nde oturan 72 yaşındaki M.B. adlı kadın, birlikte oturduğu 39 yaşındaki oğlu M.B.’nin kendisine sürekli şiddet uygulayıp hakaret ettiğini polise bildirdi ve evden uzaklaştırılmasını istedi. Adliyeye verilen oğul serbest bırakıldı.

• Hanımınçiftliği Gülsever Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifade veren 80 yaşındaki A.Y. adlı şahıs, evine giderken bir araçtaki kadıların kendisini çağırdıklarını, araçta 2 erkek şahsın da bulunduğunu, kadınların kendisine bir isim sorduklarını ve bir süre konuştuktan sonra araçla ayrıldıklarını, eve geldiğinde cüzdanının yerinde olmadığını fark ettiğini, araçtakiler tarafından çalındığını düşündüğü cüzdanında 115 lira para ve emekli kartının bulunduğunu anlattı. Polis yankesicileri belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 29 yaşındaki A.D. adlı kadın, ailevi nedenlerden dolayı fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve daha sonra pişman olup hastaneye giderek tedavisini yaptırdı.

• Turgut Temelli Caddesi’ndeki evlerinde intihara kalkışan 17 yaşındaki kız polise verdiği ifadede, anne ve babası arasındaki tartışmaya üzüldüğü için intihar etmek istediğini söyledi.

• Yeşiltepe’deki Çakmak Kışlası önünde 29 yaşındaki M.Ö.’nün yönetimindeki 44..320 plakalı oto ile çarptığı traktörün 45 yaşındaki sürücüsü K.K. yaralandı.

• K.Mustafapaşa Mahallesi’ndeki evlerinde elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Ö.E.Y. adlı erkek çocuk TÖTM’ye kaldırıldı.

• MAŞTİ Terminali karşısındaki trafik denetimi sırasında, Ankara’dan gelip Elazığ yönüne gitmekte olan 23..494 plakalı otobüsün, yolcu indirdiğini gören polislerin araç sürücüsü 44 yaşındaki M.K.’ya cezai işlem yapmak istedikleri, bu şahsın polis aracına yumruk attığı, bu nedenle hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

• Arguvan ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde oturan 59 yaşındaki İ.F., akşam saatlerinde komşusu M.M.’nin sağa sola av tüfeğiyle 3-4 el ateş ettiğini, tehdit ve hakaretine maruz kaldığı için bu şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi. M.M. aranıyor.

• Arapgir’de kayıt için geldiği okulda görevlilerin okul harcı yatırmasını gerektiğini söylemelerine kızan 22 yaşındaki C.C. adlı öğrencinin, görevlilerin yanı sıra okul müdürüne de hakarette bulunduğu bildirildi. Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olduğu bildirilen öğrenciden okul görevlileri 37 yaşındaki G.E., 44 yaşındaki İ.M. ve 56 yaşındaki D.Ö. şikayetçi oldular.

• Doğanyol ilçesinde oturan 39 yaşındaki M.A., polise başvurarak, 53 yaşındaki M.Ö. adlı şahsın kendisini telefonla arayarak, “Silahını hazırla, seni vurmaya geliyorum” diye tehditte bulunduğunu bildirdi. Polis şahsı yakaladı.

• Cevherizade Mahallesi’ndeki annesinin evine giden 25 yaşındaki N.G. adlı bayan, ailevi nedenle çıkar tartışma sonucu eşi 24 yaşındaki S.G. tarafından dövüldü. Yakalanan şahıs adliyece salıverildi.

• Fırat Mahallesi İndere Caddesi’nde meydana geldiği iddia edilen olayla ilgili 21.00 sıralarında polise başvuran 31 yaşındaki H.Ç., alacak verecek meselesi nedeniyle belirtilen yerde buluştuğu F.adlı şahsın arabadan kendisine tabanca çıkartıp doğrulttuğunu, ardından döverek yaraladığını öne sürdü. Polis F.’yi arıyor.

• Kanalboyu’nda 23.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 21 yaşındaki D.A adlı kadın, eski eşi M.T. ile 3 yaşındaki kızını görmesi için buluştuklarında, eski eşinin tekrar beraber olmak istediğini, ancak kabul etmediğini, bunun üzerine kendisini dövdüğünü ve cep telefonunu alıp kaçtığını öne sürdü. M.T. aranıyor.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde oturanh 42 yaşındaki S.C. adlı kadın, sebepsiz yere kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdüğü 18 yaşındaki oğlu U.Ç.’den şikayetçi oldu.

• Cevherizade Mahallesi’ndeki olayla ilgili polise başvuran 20 yaşındaki M.K. adlı şahıs, S.G. adlı şahsı taciz etmesi nedeniyle geçen yıl mahkemelik olduğunu, son olarak iş çıkışı bir şahsın gelip kendisini komiser diye tanıttığını ve taciz olayı ile ilgili konuşmak istediğini söylediğini, ardından kendisini dövüp kaçtığını söyledi. Polis araştırmaya başladı.

• 35 yaşındaki F.Y. adlı şahsı bir gün önceki kavga nedeniyle işyerine gelip tehdit ettikleri öne sürülen 31 yaşındaki H.Ç., 38 yaşındaki F.Ç., 42 yaşındaki M.Ç. ve 36 yaşındaki H.Ç. adlı kardeşler ile 25 yaşındaki Y.E., 29 yaşındaki A.K. ve 25 yaşındaki A.K. polis tarafından yakalandı. Şahısların aracında 1 kurusıkı tabanca bulundu. Adliyeye verilen şahıslar serbest bırakıldı.

• Akpınar’daki bir işyerinde sol elinden bıçakla yaralanan 18 yaşındaki M.T., arkadaşı A.P.’nin şaka yaptığı sırada olayın meydana geldiğini öne sürdü.

• Fırat Mahallesi İpekr Caddesi’nde 48 yaşındaki T.D.’ye ait CD büfesine kapısını zorla açarak giren hırsızlarca 500 lira para ve 3 bin 500 lira tutarında kontör çalındı.

• 19 yaşındaki Ş.Ö.’nün Halep Caddesi’ne parkettiği 33..252 plakalı aracın gündüz saatlerinde çalındığı bilgisinin ardından yapılan araştırmada, oto Hanımınçiftliği’nde terkedilmiş olarak bulundu. Ş.Ö. şikayetçi olmadı.

• Polise başvuran 37 yaşındaki M.A.A. adlı şahıs, 15.00 sıralarında markete gideceğini belirterek evden ayrılan 28 yaşındaki karısı G.A.’nın geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifade veren 19 yaşındaki O.K., eve geldiğinde camları kırık, kapıyı açık, televizyon, uydu ve VCD’nin ise yerde olduğunu gördüğünü, dışarıya çıktığında alkollü olan akrabası C.G.’yle karşılaştığını, bu şahsın “Gel seninle konuşalım. Evinizin camlarını ben kırdım. Eve ben zarar verdim” diyerek ayrıldığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

• 21 yaşındaki T.Ç. adlı şahsın evinin önüne parkettiği 44..554 plakalı otonun evinin önünde çalındığı ve Hanımınçiftliği yolu üzerinde bulunduğu bildirildi.

• Samanlı Mahallesi’nde 17.40 sıralarında 44..547 plakalı aracın kapıları ve farları açık vaziyette durduğunu gören polis ekibi aracı izlerken, içinden çıkan 20 yaşlarındaki şahsın uzaklaşmaya çalıştığı, takip sonucu yakalandığında, üzerinde 2 ayrı pakette 5-6 gram esrar bulunduğu bildirildi. Şahıs ifadesinde otonun kiralık olduğunu söyledi. Adliyeye verilen şahıs tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

• Hekimhan ilçesi Turgut Özal Mahallesi’ndeki parkta 29 yaşındaki U.G. ve 25 yaşındaki N.K.’nın oturdukları bankın altında peçeteye sarılı 3.90 gram esrar bulundu. İki şahıs gözaltına alındı.

• Battalgazi Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki A.K. adlı şahıs, tartıştığı eşi 26 yaşındaki Z.K.’nin, çocukları 5 yaşındaki B.K., 3 yaşındaki K.K. ve 2 yaşındaki A.K. ile birlikte kayıplara karıştığını bildirdi ve bulunmalarını istedi.

• Polise başvuran N.A.’nın, 20 yaşındaki kızı Ö.A.’yı zorla kaçırdığını öne sürdüğü M.Ç.’den şikayetçi olduğu, Ö.A.’nın ise polise verdiği ifadede kendi rızası ile kaçtığını ve şikayetçi olmadığını söylediği bildirildi.

• Orduevi önünde 03.00 sıralarında 27 yaşındaki S.D. yönetimindeki 44..1168 plakalı taksiyle kaldırıma çarptı. Kazada otoda bulunan 22 yaşındaki S.Y. yaralandı.

• 64 yaşındaki Z.K. adlı şahıs, İnönü Caddesi’ndeki bir camide abdest aldığı sırada yeleğini askıya astığını, daha sonra eve geldiğini, yeleğini kontrol ettiğinde, kimliği ile kömür kartının çalındığını fark ettiğini bildirdi.

• Battalgazi Mahallesi’nde 53 yaşındaki M.S.’ye ait evin bahçesinden çalınan yaklaşık 100 kilo kuru kayısı ile 6 parça bakır tencerenin yakındaki boş araziye atılmış olarak bulunduğu bildirildi.

• Battalgazi Kavşağında 54 yaşındaki Ş.K. yönetiminde bulunan 44..825 plakalı oto ile 51 yaşındaki M.D. yönetiminde bulunan 06..22 plakalı TIR’ın çarpıştığı, otoda yolcu olarak bulunan 49 yaşındaki H.K. adlı kadının yaralandığı öğrenildi.

• Polise başvuran 40 yaşındaki F.Ö. adlı bayan, Atatürk Caddesi’ndeki bir özel hastanenin kan alma odasında çantasını bıraktığını, geri döndüğünde içerisindeki cüzdanının çalınmış olduğunu gördüğü bildirdi.

• Şehirgösteren YİMPAŞ karşısında kırık olan camı değiştirmek isteyen ve bir türlü yeni camı takamayan 31 yaşındaki O.Ö. adlı şahsın, sinirlenerek cama yumruk atması sonucu elinin kesildiği öğrenildi.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki Z.Ç. adlı şahıs işsizlik, ailesine bakamama ve bu nedenle meydana gelen ailevi huzursuzluk yüzünden bunalıma girip, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 13.15 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 46 yaşındaki B.H.E., alacağı alan H.B.Ö. ile konuşmak için işyerine gittiğini, şahsın işyerindeki işçilerine kendisini gösterip dövdürdüğünü söyledi. Bu olaya karışan şahıslardan O.U. ise oto parkta iken 10 kişilik sopalı bir grubun yanına gelerek kardeşini sorduklarını, üzerine yürüdüklerini, kendisini savunmak için av tüfeğini alıp dışarı çıktığını, korkutmak için 1 el ateş ettiğini anlattı. Olayla ilgili 32 yaşındaki A.U., 19 yaşındaki A.B., 25 yaşındaki E.Ç., 16 yaşındaki S.K. ve O.U. yakalanırken, H.B.Ö. aranıyor.

• Sanayi Polis Merkezi önünde 61 yaşındaki S.Ş. yönetiminde bulunan 44..716 plakalı oto ile karşı yönden gelen 23 yaşındaki M.B. yönetiminde bulunan 44..107 plakalı oto çarpıştı. S.Ş. ile 23 yaşındaki K.Ö. yaralandılar.

• Polise başvuran 22 yaşındaki Ç.Ö. ile 46 yaşındaki babası N.Ö., Milli Egemenlik Caddesi’nde 44..226 plakalı otoyla giderken, arkadan gelen 44..428 plakalı otonun araçlarına çarpıp kaçtığını, 200 metre ilerde otoyu yakaladıklarını, oto şoförü ve 4-5 şahsın kendilerini dövdüklerini bildirdiler. N.Ö. adlı şahıs da cebindeki 2 bin 140 lirayı olay sonrasında bulamadığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu belirtildi. Polis baba oğlu dövdükleri öne sürülen şahısları arıyor.

• Şeyhbayram Mahallesi 1. Sokakta 22 yaşındaki Y.G.Ç. adlı şahsa ait eve, açık olan yatak odası penceresinden giren hırsız ya da hırsızlarca 1 adet 14 ayar altın set, 2 adet 14 ayar altın kolye, 2 adet 14 ayar altın yüzük çaldığı bildirildi.

• Beydağı Mahallesi Kanalboyu Caddesi’nde karı koca olan 65 yaşındaki B.V. adlı şahıs ile 34 yaşındaki M.V. adlı kadının, karşılıklı olarak bıçakla birbirlerini yaraladıkları öğrenildi.

• Mehmet Buyruk Caddesi Merzeci Sokağında oturan 44 yaşındaki A.G. savcılığa başvurarak, evinin camlarını kıran 7 yaşındaki Y.A., 6 yaşındaki E.B.B., 11 yaşındaki H.D., 9 yaşındaki Y.E.D. ve 14 yaşındaki Y.D. adlı çocuklardan şikayetçi oldu. Çocuklar Çocuk Şubesi’nea götürülürken, şahıs daha sonra şikayetinden vazgeçti.

• Akpınar Mahallesi’nde 35 yaşındaki M.Ö.’ye ait kahvehanede kumar oynayan A.A. ve A.T.T. adlı şahıslar ile işyeri sahibinin okey adlı oyunla kumar oynadıkları gerekçesiyle haklarında işlem yapıldığı, 140’ar lira idari para cezası uygulandığı, M.Ö. hakkında ayrıca adli işlem yapıldığı açıklandı.

• Dabakhane Mahallesi’nde 35 yaşındaki E.E.’ye ait işyerinde H.P., İ.G. ve O.C. adlı şahısların yanık adlı oyunla kumar oynadıkları gerekçesiyle yakalandıkları, 140’ar lira idari para cezası uygalanan 3 şahsın salıverildiği, kahvehane sahibi hakkında ise adli işlem yapıldığı belirtildi.

• Polise başvuran 19 yaşındaki H.O. adlı şahıs, polis olduğu ifade edilen 25 yaşındaki S.Z. adlı şahsın görevini kullanarak kendisini dövdüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu, S.Z.’nin ise kendisine iftira atıldığı gerekçesiyle şikayetçi olduğunu bildirdiği öğrenildi.

• Çevreyolu’nda 18 yaşındaki İ.G., plakası alınamayan bir aracın sol soluna çarpması sonucu yaralandı.

• Akpınar’da 40 yaşındaki H.A. adlı kadın, evinin önünden caddeye inerken, sol ayağının üzerinden 44..508 plakalı minibüs geçti. Önce ağrısı olmayan kadının daha sonra ağrı başlayınca hastaneye gittiği, bu arada polise verdiği ifadede şikayetçi olduğunu belirtmesi üzerine oto sürücüsünün belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

• Çevreyolu’nda 12.30 sıralarında bıçakla yaralanan 32 yaşındaki A.T., otobüsten inip yaya olarak yürürken karşıdan gelen 26 yaşlarındaki birinin omuz attığını, tartışmaya başladıklarını, cebinden bıçak çıkaran şahsın sol dizinden kendisini yaraladığını ve kaçtığını bildirdi.

• Kendisini başkomiser olarak tanıtan bir dolandırıcının, hattının militanların eline geçtiğini ve bunun giderilmesi için 3 bin 800 lira masraf olduğunu, bu nedenle telefon kontörü istediğini söylemesi üzerine 4 adet 250’lik kontör gönderdiğini belirten 63 yaşındaki N.A., daha fazla kontör talebi üzerine dolandırıldığını anlayıp polise başvurdu.

• Devlet Hastanesi’nin tomografi bölümünde çalışan 38 yaşındaki Y.B., saat 16.30 sıralarında gelen 24 yaşındaki C.G. adlı şahsa, içerde hasta olduğunu ve beklemesi, bu arada giriş yaptırması gerektiğini söylediğini, bir süre sonra tekrar yanına gelen C.G.’nin kafasını yumrukladığını, yanındaki 53 yaşındaki N.G. adlı kadının da hakaretlerde bulunduğunu polise bildirdi ve şikayetçi oldu. Kadın poliste serbest bırakılırken, C.G. gözaltına alındı.

• Selçuklu Mahallesi’nde 49 yaşındaki ;C.A.’ya ait işyerine giren hırsızların, kasa içerisinde bulunan 1.000 lira parayı çaldıkları bildirildi.

• Sivas yolu üzerinde seyir halinde olan 34 yaşındaki Ö.K. yönetiminde bulunan araçtaki şahıslardan kardeşi 28 yaşındaki İ.K., kesici aletle kendisini kesmeye başlayınca, sürücü ile 29 yaşındaki ablası Ö.K. kendisine engel olmaya çalıştılar. Abla Ö.K. elinden, ağabey Ö.K. ise burnundan yaralandı. Alkollü olan İ.K. hakkında işleme başlanırken, yaralılar kardeşlerinden şikayetçi olmadılar.

• Kiltepe Mahallesi’nde 77 yaşındaki M.D.’ye ait evin eklentisinden, belirlenemeyen miktarda para çalındığı bildirildi.

• Salköprü Mahallesi’nde 74 yaşındaki H.A.’ya ait evden 6 adet bakır kazan çalındı.

• İnşaat iskelesinin sökülmesi sırasında 49 yaşındaki K.D. adlı işçi ağır şekilde yaralanıp TÖTM’ye kaldırılırken, olayla ilgili inşaat sorumlusu 25 yaşındaki L.O.’nun ifadesi alındı.

• K.Mustafapaşa Mahallesi’nde 78 yaşındaki M.A.K. adlı şahsa ait evden 750 lira para çalındı.

• Turgut Özal Mahallesi’ndeki bir apartmanın önüne aracını parkeden 29 yaşındaki s.D. ile apartman görevlisi 21 yaşındaki İ.Ü. arasında tartışma çıktığı, şahsın apartman görevlisini dövdüğü, olayı gören 38 yaşındaki H.G.’nin ise av tüfeğiyle S.D.’yi korkutmak istediği, 3 şahsın hakkında da işlem yapıldığı bildirildi.

• Doğanşehir’de park halinde olan 44..419 plakalı minibüsün penceresinden girerek bozuk para kumbarasını aldıkları bildirilen 12 yaşındaki F.Y., 9 yaşındaki M.D. ve 8 yaşındaki Y.D. adlı çocuklar kovalamaca sonucu yakalanıp polise teslim edildi. Çocukların, 4 aydır sahibinin gelmediği bir eve de hırsızlık amacıyla girdikleri gerekçesiyle sorgulandıkları öğrenildi.

• Yeşilyurt Bostanbaşı beldesinde 01.50 sıralarında 23 yaşındaki K.Ç.’ye ait 44..151 plakalı otoya hırsızlık amacıyla giren 18 yaşındaki H.U., araç sahibinin komşusu tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Zanlı adliyece salıverildi.

• Fırat Mahallesi Şefik Tugay Caddesi’nde 55 yaşındaki H.F.S. adlı şahıs akşam eve geldiğinde, kapı kilidi kırılan evinden 1 altın ilezik, 1 bayan gözlüğü ile 2 adet takım elbisenin çalındığını fark edip polise başvurdu.

• Milli Egemenlik Caddesi Kız Meslek Lisesi kavşağında 22.30 sıralarında 2-3 şahsın bir kadını zorla götürmeye başladıklarının bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis, K.Ç., N.Y., E.Ç. ve C.B.’nin tartıştıklarını gördü. Şahıslarla yapılan görüşmede, E.Ç. ile C.B. adlı kadının arkadaş oldukları, kadının arkadaşlığını bitirmesi nedeniyle aralarında tartışma çıktığı, herhangi bir kavganın olmadığı belirlendi. Şahıslardan K.Ç.’nin ise polislere hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.

• Çöşnük Aytaçpaşa Caddesi’nde oturan 21 yaşındaki S.G., bir anlık bunalım sonucu fazla miktarda hap yuttu ve daha sonra arkadaşı tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Orduzu Aslantepe Mahallesi’ndeki olayla ilgili gece polise başvuran 18 yaşındaki C.S., eski kız arkadaşının ağabeyi 22 yaşındaki E.D. ile onun arkadaşı 21 yaşındaki A.G.’nin yanına gelip, kendisini “Bir daha burada gezmeyeceksin” diyerek dövdüklerini ancak şikayetçi olmadığını söyledi.

• İndere’sinde 51 yaşındaki N.G. adlı kadın polise başvurarak, 53 yaşındaki kocası M.G.’nin kendisini ve 25 yaşındaki kızı S.G.’yi dövüp evden dışarıya attığını bildirdi. M.G. aranıyor.

• Çöşnük’te oturan 31 yaşındaki N.K., kendisini ve ailesini öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdüğü 38 yaşındaki kocası N.K.’dan şikayetçi oldu. Polis şahsı bulmaya çalışıyor.

• Cengiz Topel Caddesi’nde 12.30 sıralarında araçlarını park etmek isteyen 41 yaşındaki T.D., 34 yaşındaki H.D. ve 49 yaşındaki Z.D. ile Pazar yerine tezgah atan 59 yaşındaki Ş.U. ve 23 aşındaki oğlu S.U. arasında kavga çıktı. H.D. adlı şahıs, baba oğlu ağaç testeresi ile yaraladı. Taraflar hakkında işleme başlandı.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki F.Ş. adlı kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı, 3 aydır ayrı yaşadığı 40 yaşındaki eşi A.Ş.’nin evine gelip, hakarette bulunduğunu, kapıyı tekmelediğini ve bağırdığını öne sürdü. A.Ş. suçlamayı kabul etmedi.

• Polise başvuran 54 yaşındaki N.K. ve 76 yaşındaki M.Ç. adlı bayanlar, 3 ay önce kendilerini havayolu ile umreye götürmek üzere C.B. firması yetkilisi ile 2.300 euro karşılığında anlaştıklarını, 1.000 euro ödediklerini, kalanı dönüşte ödeyeceklerini, daha sonra firma yetkililerinin karayolu ile götüreceklerini söylediklerini, kendilerinin bunu kabul etmeyip paralarının iadesini istediklerini, firma yetkilisinin kendilerine masraf çıktıktan sonra parayı iade edeceklerini söylediklerini öne sürüp şikayetçi oldular. Polis iddia üzerine soruşturmaya başladı.

• İskender Mahallesi’nde bir ihbar üzerine 24 yaşındaki A.B.’nin üzerini arayan polis, 6 gram esrar buldu. Şahıs gözaltına alındı.

• Beydağı Mahallesi Karagöz Caddesi’nhde 26 yaşındaki İ.Ö. yönetiminde bulunan 44..365 plakalı otoyla 11 yaşındaki M.D. adlı çocuğa çarpıp yaralanmasına yol açtı.

• İnönü Caddesi Sıtmapınarı civarında 19 yaşındaki Ü.A. yönetimindeki 44..279 plakalı otoyla giderken, 13 yaşındaki A.T.G.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Doğanyol Çolak Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki N.Ö. polise başvurarak, arazi sulama yüzünden aralarında anlaşmazlık çıkan yeğeni 27 yaşındaki A.Ö.’nün tahra ile üzerine yürüdüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Hekimhan Salıcık Köyünde oturan ve akli dengesi yerinde olmayan 63 yaşındaki V.M.’nin kardeşi 62 yaşındaki H.M. ve akrabası 59 yaşındaki Y.D.’nin evlerine giderek “Sizi öldüreceğim, yakacağım” diye tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı.

• Hekimhan Işıklı Köyünde, 76 yaşındaki F.K. adlı kadın bahçesinden evine giterken 54 yaşındaki T.İ.’ye ait çoban köpeğinin ısırması sonucu bacağından yaralandı.

• Yazıhan Durucasu’da 16 yaşındaki H.C.Ö.’nün tarlasında yaktığı anızın sıçradığı 28 yaşındaki D.A.’ya ait kayısı bahçesinde bulunan 25 ağaç yandı.

• Merkez Uluköy’de evinin bahçe kısmına esrar hammaddesi olan hint kenevirini eken 74 yaşındaki M.E. yakalanırken, 297 kök kenevir sökülerek imha edildi.

• Akçadağ Darıca Köyü Yukarıdarıca mevkiinde Karayolları ekibinde harita teknikeri olan 22 yaşındaki H.Ş.’nin attığı izmaritten çıkan yangın 58 yaşındaki H.K. ve 53 yaşındaki H.K.’ya ait 100 dönümlük arazideki kuru otların yanmasına yol açtı. İfadesi alınan H.Ş. salıverildi.

• Battalgazi Hatunsuyu beldesi Kıraç mevkiinde 18 yaşındaki M.T. ve 25 yaşındaki İ.Y.’nin DDY’nın demiryolu yenileme çalışması sırasında hurdaya ayrılan 300 kilo demiri çalarken yakalandıkları bildirildi.

• Hekimhan Basak Köyünde 31 yaşındaki M.T., arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı 71 yaşındaki komşusu İ.K.’yi sol gözünden yumrukla yaraladı.

• Doğanşehir Kurucaova beldesinde 36 yaşındaki
V.B.’nin evinin önüne parkettiği 44..546 plakalı aracın altına giren doğuştan fiziksel ve zihinsel engelli oğlu 12 yaşındaki H.B., aracın hareket etmesi sonucu yaralandı.

• Pütürge ilçesi Alihan Köyü ilköğretim okuluna penceresini kırarak giren hırsız ya da hırsızlarca, müdür odasından 1 adet bilgisayar, 1 monitör ile 1 modem çalındı.

• Almanya’ya gitmek üzere Erhaç Havaalanı’na gelen 18 yaşındaki E.P. adlı şahsın pasaportunun sahte olduğu saptandı. Bu genç ile pasaportu temin eden amcası 34 yaşındaki R.P. gözaltına alındı.

• Kale ilçesi Çanakçı Köyünde oturan 40 yaşındaki S.İ., kendi rızası ile kaçan kızını iade etmedikleri gerekçesiyle kardeşleri 37 yaşındaki R.İ. ve 36 yaşındaki K.İ. ile birlikte tartıştıkları 55 yaşındaki L.İ. adlı kadın ile 30 yaşındaki O.İ. adlı şahsı taş ve sopalarla yaraladıkları gerekçesiyle yakalandılar. Şahıslardan K.İ. tutuklandı.

• Yazıhan Bereketli Köyünde oturan 71 yaşındaki H.U., 50 yaşındaki oğlu M.U.’nun , kendisine ait eve izinsiz girdiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

• Doğanşehir Polat Kasabası’nda 19 yaşındaki M.T. arazide hayvan otlatırken, aynı yerde hayvan otlatan 35 yaşındaki V.Ö.’ye ait sürüye hayvanlarını karıştırması nedeniyle çıkan kavgada, kürekle vurulması sonucu sol kol ve bacağından yaralandı.

• Hekimhan ilçesi Balıklaya Köyü Mırolar mezrasında 60 yaşındaki H.K., 29 yaşındaki H.K., S.e.’ye ait boş tarlada depolanan hayvan gübrelerini kaldırmalarını istedikleri 46 yaşındaki H.E. ve 41 yaşındaki E.E.’yi çıkan kavga sonucu dövdüler.

• Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 40 yaşındaki N.G. yönetiminde bulunan 44..904 plakalı otomobil, Karanlıkdere mevkiinde kontroldan çıkan aracın sol taraftaki kayalıklara çarpması sonucu hasar görürken, araçta bulunan M.G. ve S.G. de yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız