SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Mücelli Caddesi’nde işyeri bulunan 37 yaşındaki E.I., gece 22.00’de kapattığı işyerini sabah açtığında bahçe kapısının camının kırık olduğunu gördüğünü, işyerinden 260 lira para, 1 DVD ile 5 litre kolonyanın çalınmış olduğunu polise bildirdi.

• 57 yaşındaki T.K.’yı arayıp kendisinin polis olduğunu ve kredi kartıyla alışveriş yapan birini takip ettiklerini söyleyen dolandırıcının verdiği 16 ayrı telefon numarasına bu şahsın 2.850 lira gönderdiği, daha fazla para istenmesi üzerine dolandırıldığını anladığı ve polise başvurduğu bildirildi.

• Savcılığa başvuran anne oğuldan 20 yaşındaki Mu.B., öğle saatlerinde 53 yaşındaki annesi M.B. ile evlerine gittiklerinde kapıyı açamadıklarını, içerde annesinin boşandığı eski eşi 59 yaşındaki A.B. ve arkadaşlarının olduğunu gördüklerini, korktuklarından dolayı evlerine giremediklerini bildirdi. Başvurunun polise havale edilmesi üzerine yapılan araştırmada A.B.’nin Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alındığının saptandığı bildirildi.

• İnönü Mahallesi’nde 22.00 sıralarında otosuyla giden 37 yaşındaki F.B. ile bisikletiyle dolaşan 35 yaşındaki B.A. arasında tartışma çıktığını, bir süre sonra B.A.’nın yakınları olan 52 yaşınd6aki T.A., 19 yaşındaki U.A. ve 24 yaşındaki Y.Ş. ile birlikte F.B.’nin evine gittikleri, tartışma sırasında F.B.’nin şahısları evinin önünden uzaklaştırmak için beylik silahıyla 2 el havaya ateş ettiği belirtildi. Soruşturma sürüyor.

• Hanımınçiftliği Mahallesi Hanbey Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki H.K., fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde 32 yaşındaki S.T.’ye ait dükkandan 03.00 sıralarında dondurma çaldıkları gerekçesiyle 19 yaşlarındaki B.T., Y.B.Ö. ile yaşları 18’den küçük olan E.Y. ve B.Y. yakalandılar. Adliyeye verilen 4 genç serbest bırakıldı.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki D.Ç. adlı genç kız fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Annesi ve babası boşanmış olan ve babası ile kalan 14 yaşlarındaki N.Y. adlı kız çocuğu, ailevi bir nedenle 41 yaşındaki babası A.Y. tarafından dövüldüğü gerekçesiyle polise başvurdu.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde park halinde olan 32 yaşındaki B.Y.’ye ait 44..194 plakalı motosiklet çalındı.

• Hacıabdi Mahallesi’ndeki evlerinde gece yarısı 38 yaşındaki annesi V.Ö.’yü döven 16 yaşlarındaki Y.G.B. adlı genç, tornavida ile de annesini yaraladı. Gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol cezasıyla serbest bırakıldı.

• 50 yaşındaki A.T.’yi arayıp, terör örgütünün kendi adına kredi çektiğini bunu takip edeceklerini söyleyerek verdiği hesaba para yatırmasını isteyen dolandırıcıya inanan şahıs 1.835 lira parayı belirtilen hesaplara yatırdıktan sonra dolandırıldığını fark edip polise başvurdu.

• Niyazi Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 40 yaşındaki Ö.Ö., daha önce odun alıp borcunu ödemeyemediği ve soyadını da bilmediği M.adlı şahıs tarafından dövülüp bıçakla tehdit edildiğini bildirince polis araştırmaya başladı.

• Dolandırıcılık olayı ile ilgili ifadesi alınan 69 yaşındaki H.A. adlı şahıs, 2 aydır tedavi gördüğü hastanede G. adlı bir bayanla tanıştığını, bu kişinin kendisini annesi olan L.Ç. ile evlendirmek istediğini söylediğini, bekar olduğu için kabul ettiğini ve bu şahıslara ara ara para verdiğini, daha sonradan dolandırıldığını anladığını öne sürdü. Polis bu olay üzerine 44 yaşındaki L.Ç. adlı kadın ile 19 yaşındaki G.K. adlı bayanın ifadelerine başvurdu. İki bayan, kendilerine iftira edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldular.

• Kavaklıbağ Mahallesi Leblebici 1. Caddede oturan 29 yaşındaki Z.K.K. adlı şahıs, 21.45 sıralarında yüzünü göremediği 20-25 yaşlarında bir şahsı evinin önünde gördüğünü ve korkarak kaçtığını, daha sonra evine gittiğinde kapı kilit kısmının kırılmış ve evindeki çanta içerisinden 100 lira parasının çalınmış olduğunu gördüğünü polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Polis tarafından 41 yaşındaki M.Y. adlı şahıs ile 74 yaşındaki S.K. (Y.) adlı kadının evinde yapılan aramada, bahçede 205 kök esrar hammaddesi olan hint keneviri bulundu. İfadeleri alınan iki şahıs salıverildi.

• Zafer Mahallesi’ndeki bir işyerinde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 26 yaşındaki S.Y. adlı kadın, aynı gün mahkeme kararıyla resmen boşandığı 29 yaşındaki G.Y.’nin, yanında iki şahıs ile birlikte çalıştığı işyerine gelerek, kendisini ve 23 yaşındaki erkek kardeşi B.Ü.’yü tehdit ettiğini öne sürdü. Polis eski kocayı arıyor.

• Beydağı Mahallesi’nde H.B.O. adlı çocuk, 31 yaşındaki babası A.O.’ya ait motosikletin oyun oynarken üzerine devrilmesi sonucu yaralandı.

• İstiklal Mahallesi’ndeki evde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 21 yaşındaki G.A. adlı kadın, eşi 24 yaşındaki A.A. tarafından dövüldüğünü, 53 yaşındaki kaynanası N.A.’nın da eşini azmettirdiğini öne sürünce, ana oğul hakkında işleme başlandı.

• 02.00 sıralarında Başharık Mahallesi’nde polis ekibi tarafından şüphe üzerine aranan 19 yaşındaki G.T.’de 1 adet bıçak bulundu. Şahıs ifadesinde, bıçağa meraklı olduğu için satın alıp üzerinde taşıdığını söyledi.

• Polise başvuran sağlık görevlisi 30 yaşındaki E.S. adlı bayan, gündüz saatlerinde C.B. adlı şahsın burnundaki kanama için hastaneye geldiğini, acilde bulunan doktorlar tarafından müdahale edildiğini ve hastanın gönderildiğini, aynı gün 22.15 sıralarında hastaneyi arayan C.B.’nin, burnundaki kanamanın devam ettiğini, tamponu çıkarmak istediğini söylediğini, kendisinin de hastaya doktorun tavsiyesini bildirip hastaneye gelmelerini söylediğini, bu şahsın daha sonra 3-4 kişiyle birlikte hastaneye gelip telefondaki görüşmeler nedeni ile hakaret edip tehditlerde bulunduklarını anlattı. Polis C.B. ve beraberinde getirdiği şahısları arıyor.

• Başharık Mahallesi’nde 56 yaşındaki M.K. adlı şahıs tarafından, 14 çift ayakkabı, 1 bakır kazan, 1 bakır kevgir ve 1 bakır kepçeyi götürürken yakalanan 22 yaşındaki S.P. ile 16 yaşlarındaki D.P. adlı bayanlar, polise teslim edildiler.

• Çöşnük Mahallesi’nde 25 yaşındaki E.K. adlı şahıs, eniştesinin evinde, eniştesi ile kardeşi arasında meydana gelen tartışma için araya girdiğinde, 28 yaşındaki eniştesi M.D.’nin yumruğu ile yaralandı.

• Salköprü Mahallesi’nde annesinin evini kontrola giden 56 yaşındaki A.G., evin mutfak balkon kapısının kırılmış ve odaların dağıtılmış olduğunu gördüğünü, bakır banyo kazanı ile duvar saatinin çalındığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Hidayet Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 20 yaşındaki S.E. adlı kız, 5 ay önce tanıştığı 27 yaşındaki M.T. tarafından dövüldüğünü öne sürdü. M.T. ise ifadesinde, kızın kendisini konuşmaya çağırdığını ve hakarette bulunduğunu, kendisinin kimseyi dövmediğini, hakaret etmediğini, iftiraya uğradığını iddia etti.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde 53 yaşındaki R.E. adlı şahsın çatı katına bıraktığı 750 lira değerinde bakır eşyalar çalındı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 53 yaşındaki Ş.Y. adlı şahıs, eşinin kuruması için balkona astığı 4 pantolon, 1 eşofman ile 1 kot eteğin çalındığını bildirdi.

• Niyazi Mahallesi’ndeki evlerinde 33 yaşındaki karısı M.K.’yı dövdüğü öne sürülen 31 yaşındaki A.K. adlı şahıs hakkında yasal işleme başlandı.

• M.Akif Caddesi’ndeki pazarda meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 50 yaşındaki S.A. adlı kadın, aldığı ürünlerin çürük çıkması nedeniyle tartıştığı 45-50 yaşlarındaki şahsın kendisini dövdüğünü öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Polis ekipleri tarafından şüphe üzerine yapılan aramada 39 yaşındaki M.T. ve 24 yaşındaki R.G. adlı şahıslarda 10 gram esrar bulundu.

• Hekimhan’da gece trafik denetimi sırasında durdurulan, evraklarını vermeyen, alkolmetreyi üflemeyen ve rapor alınmak için götürüldüğü ilçe devlet hastanesinde polise hakaret ettiği bildirilen 46 yaşındaki Ş.Ö. adlı şahıs hakkında işlem yapıldı.

• Orduzu’da 23.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadeleri alınan 31 yşındaki H.B. ile kardeşi 27 yaşındaki U.B., kız kardeşleri B.B.’nin Mayıs ayında kaybolduğunu, kardeşlerinin Orduzu’da olduğunun bildirilmesi üzerine gittiklerini, tarif edilen araca el işareti yaptıkları sırada aracın hızlanarak U.B.’ye çarptığını ve yaralanmasına yol açtığını, bundan dolayı araç sürücüsü ile içindeki şahıslardan şikayetçi olduklarını bildirdiler. Polis şahısları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Yeşiltepe’deki parkta meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 20 yaşındaki A.B. adlı genç, daha önceden tanımadığı 21 yaşındaki M.A. ve abisi 22 yaşındaki M.A. adlı şahıslarla, teyzesinin cep telefonunu aramaları konusunda tartıştıklarını ve sonra kavga ettiklerini bildirdi.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde bunalıma girdiği bildirilen 18 yaşındaki H.Ş. adlı kızın, jiletle sol bileğini kesmeye kalkışarak intihar girişiminde bulunduğu ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Koyunoğlu Mahallesi’ndeki aile kavgasıyla ilgili polise başvuran 41 yaşındaki Ş.Ç. adlı kadın, eşi İ.Ç. ile işsiz olması ve kirayı ödeyememesi nedeniyle tartıştıklarını, eşinin kendisini ve oğlu T.M.Ç.’yi dövdüğünü bildirdi. Polis soruşturmaya başladı.

• Havaalanı kavşağında polis görevlilerine zorluk çıkarıp hakaret ettiği öne sürülen araç sürücüsü 37 yaşındaki E.B. polis tarafından gözaltına alındı.

• 29 yaşındaki S.D. adlı kadın, öğle saatlerinde Zafer Mahallesi’nde çocukları ile birlikte yürürken yorulduklarını, kaldırıma oturduklarını, arkalarına bıraktığı çantanın bu sırada çalındığını polise bildirdi.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 75 yaşındaki K.Ö. adlı kadın, polisi arayarak evine 15-20 gün önce hırsızlık için giren şahısların Y.A. ve R.D. olduklarını bildirdi. Polis iki çocuğu yakaladı ve bu kişiler olay sırasında yanlarında E.G. ve H.P.’nin de bulunduğu söyleyince, iki kişi de yakalandı. Adliyeye verilen çocuklar salıverildi.

• Hasan Varol Mahallesi’nde 20 yaşındaki karısı A.K.A.’yı dövdüğü gerekçesiyle 27 yaşındaki M.A. hakkında işlem başlatıldı.

• İlyas Mahallesi’nde H.B. adlı erkek çocuk, komşularının evinde duvara dayalı durumdaki kapının üzerine düşmesi sonucu yaralandı.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde ailevi nedenle bunalıma giren ve alkol alan 31 yaşındaki H.Z. adlı şahıs, jiletle sol kolunu yaralayınca hastaneye kaldırıldı.

• Çevreyolu’nda çantası kaybolan 37 yaşındaki S.G. adlı kadın, rahatsızlanması üzerine elindeki malzemeleri yere koyup dinlendiğini, daha sonra eşyalarını alıp otobüs durağına gittiğini, otobüse bindiği sırada poşette bulunan bileti almak isterken poşetin olmadığını fark ettiğini, poşette 373 lira para, cep telefonu, yeşilkart ve kimlikler bulunduğunu bildirdi ve hırsızın yakalanmasını istedi.

• Çavuşoğlu Mahallesi Sanayi Caddesi’nde 33 yaşındaki M.Y. adlı şahsa ait evden 350 lira para ile kimlikler çalındı.

• TOKİ konutlarındaki çocuk parkında salıncağa binmek isteyen B.S.Ö. adlı kız çocuk, düşerek ağır yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Tecde’de kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düşen 35 yaşındaki A.K. yaralandı.

• Niyazi Mahallesi’nde 37 yaşındaki M.U.’ya ait evden 200 lira para, 2 altın bilezik, 1 altın set, 5 adet altın yüzük ile 1 altın kolye çalındı.

• Gündüzbey Beldesinde 34 yaşındaki H.K. adlı şahıs, kiraz toplamakta olduğu ağaçtan düşerek yaralandı.

• Gündüzbey beldesinde 19 yaşındaki M.F.K. babasına ait bahçeden kiraz toplarken bastığı dalın kırılması sonucu düşerek yaralandı.

• B.K. adlı kızı Cengiz Topel Caddesi’nde ailevi bir nedenle dövdükleri öne sürülen ağabeyi T.K. ile amcaoğlu U.K., kızın şikayeti üzerine gözaltına alındı.

• Savcılığa başvuran 54 yaşındaki L.A., Çöşnük Mahallesi’ndeki evini 62 yaşındaki M.C. ve 32 yaşındaki Ç.C. adlı şahıslara 6 ay önce kiraya verdiğini, şahısların kira ödemediklerini ve 2 ay önce de elektrik sayacını sökerek evi terk ettiklerini bildirdi, şikayetçi oldu.

• Savcılığa başvuran 32 yaşındaki M.A., eşi ile boşanma davasında yalancı tanıklık yaptığını öne sürdüğü 30 yaşındaki S.A. adlı şahıstan şikayetçi oldu.

• Polise başvuran S.U., 3 ay önce bisikletinin çalındığını ancak bunu polise bildirmediğini, Fuzuli Caddesi’nde çaldırdığı bisikletini M.T. adlı şahısta görüp şahsı yakaladığını bildirdi. M.T. gözaltına alındı.

• Polise başvuran 42 yaşındaki A.Ç. adlı kadın, üvey oğlu S.Ç.’nin akşam gezeceğini söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• 32 yaşındaki F.P. adlı kadının bebek arabasının yanına astığı, içerisinde cüzdanının da bulunduğu çantasının İnönü Caddesi’nde çalındığını polise bildirdi.

• 44 yaşındaki A.A. adlı şahıs, boşanma davalarının devam ettiği eşinin babası 62 yaşındaki Ş.R. ve abisi 32 yaşındaki T.R.’nin kendisini tehdit ettikleri iddiasında bulunurken, baba oğul suçlamayı reddetti.

• Hanımınçiftliği’nde oturan 26 yaşındaki M.Ö. adlı şahıs, kız arkadaşı ile mesajlaşırken çıkan tartışmaya sinirlenip 20 adet hap yutarak intihara kalkıştı.

• Yeşiltepe’de 44..489 plakalı kamyonuyla malzeme boşaltırken, kaldırıcı pistonunun kırılması sonucu kamyon devrilince yaralanan 36 yaşındaki O.A. hastaneye kaldırıldı.

• Polise başvuran 31 yaşındaki M.K. adlı kadın, Halep Caddesi’nde çalıştığı işyerine gelen birinin adres sorduğunu, bilmediğini söyleyerek üst kata çıktığını, geri döndüğünde masanın üzerinde unuttuğu cüzdanından 400 liranın çalınmış olduğunu, bu şahıstan şüphelendiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan S.B. adlı kız, ailevi nedenle kendisini döven 48 yaşındaki babası A.B.’den şikayetçi oldu.

• 35 yaşındaki M.D. adlı şahsın Niyazi Mahallesi’ndeki evinin önüne parkettiği otosundan CD çalar çalındı.

• Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan 40 yaşındaki C.P., polise başvurarak, havanın sıcak olması nedeniyle eşinin balkon penceresini açık bıraktığını, sabah kalktıklarında vestiyerde asılı çantaların yerinde olmadığını gördüklerini, çalınan çantada araba anahtarı, 2 altın küpe, kimlik ve 20 lira para olduğunu bildirdi.

• 29 yaşındaki T.Ç. adlı şahsın Koyunoğlu Mahallesi’nde parkettiği araçtan teybinin çalındığı bildirildi.

• 29 yaşındaki T.D. adlı şahıs, Hacı Abdi Mahallesi’ndeki işyerinden hırsızlık yapmaya çalışan 3 şahıstan 24 yaşındaki H.G.’yi yakalayarak polise teslim etti. Diğer iki şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Özalper Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki B.I. adlı şahıs, oyun oynamak için dışarıya çıkan oğlu H.I.’nın kayıp olduğunu polise bildirdi.

• Özalper Mahallesi’nde 32 yaşındaki G.B.’nin evinin önüne parkettiei 44..766 plakalı otosundan teybinin çalındığı bildirildi.

• Polis tarafından şüphe üzerine aranan 22 yaşındaki E.S.Ö. adlı şahısta 4 gram esrar bulundu.

• Akçadağ Doğu Mahallesi’nde 32 yaşındaki S.G.’nin yönetiminde bulunan 44..683 plakalı otoyla U.K. adlı çocuğa çarparak yaraladığı belirtildi.

• Arapgir’in Eski Divriği Caddesi Gölet Bolpınar mevkiinde 63 yaşındaki H.İ.’ye ait 12 dönümlük alan, etraftaki çocukların ateş yakması sonucu yandı.

• Malatya- Elazığ yolu Kale ilçesi civarında durdurulan 34..06 plakalı otoda 1 adet tabanca, 14 mermi bulunurken, 60 yaşındaki B.T. adlı şahıs hakkında işlem başlatıldı.

• Malatya-Sivas yolu Yazıhan mevkiinde 58 yaşındaki İ.Ş., yönetimindeki 35..585 plakalı otoyla dalgınlık yüzünden yoldan çıktı ve tarlaya uçtu. Kazada sürücü yaralandı.

• Saray Mahallesi’nde 33 yaşındaki M.M.Ü.’ye ait otoya zarar veren M.O.T., M.O.D. ve İ.E.Ç. adlı çocuklar yakalandı ve adliyece salıverildi.

• Polise başvuran K.A. adlı genç kız, cami tuvaletine girdiğinde pardesüsünü askıya astığını, daha sonra kontrol ettiğinde pardesünün cebinde bulunan cüzdanının çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi.

• Başharık Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki M.E., yakında askere gideceği ve ailesinden ayrı kalacağı gerekçesiyle strese girip odasının kapısını yumruklayınca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• 23.30 sıralarında Atatürk Caddesi’nde 29 yaşındaki M.A.Ü. adlı şahıs dövüldü. Şahıs polise verdiği ifadede yanına gelen M.adlı şahsın hiçbir şey söylemeden saldırdığını ve kendisini dövdüğünü, bunu niye yaptığını bilmediğini söyledi. Polis şahsı arıyor.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki N.Y. adlı bayan, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Ferhadiye Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki A.Y. adlı kadın, ekonomik sorunları yüzünden sinirlenerek elini kapı camına vurunca yaralandı.

• Battalgazi yolu üzerinde 24 yaşındaki Y.B. adlı şahsın gece motosiklet ile 43 yaşındaki B.A. yönetiminde bulunan 44..899 plakalı traktöre çarpıp yaralandığı bildirildi.

• Savcılığa başvuran 23 yaşındaki C.D. adlı kadın, aralarındaki dava nedeniyle ceza alan 50 yaşındaki Ö.F.A. adlı şahsın sürekli telefonla mesaj gönderip kendisini rahatsız ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Polis şahsın ifadesini aldı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde 23 yaşındaki Y.Ö. adlı bayana ait çanta, işyerindeki masa üzerinden çalındı. 380 lira para bulunan cüzdanı çalan aranıyor.

• Atatürk Caddesi’nde 22 yaşındaki Z.G.T. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 44..200 plakalı otonun çarptığı M.Y.Ö. adlı çocuk yaralandı.

• Polise başvuran sağlık görevlisi 37 yaşındaki S.A. adlı bayan, 36 yaşındaki C.D. adlı şahsın hastasıyla ilgilenilmediği iddiasıyla kendisini tehdit ettiğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis şahsın ifadesini aldı.

• Zafer Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili ifadesi alınan 19 yaşındaki E.Ç. adlı bayan, marketten döndüğünde kapıyı açmak için çantasından anahtar çıkardığını, içinde 73 lira para, cep telefonu ve banka kartları bulunan çantayı kapı koluna taktığını, poşetleri içeri götürdükten sonra çantayı unuttuğunu hatırladığını, kapıya gittiğinde çantanın çalınmış olduğunu gördüğünü bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Sancaktar Mezarlığı yanında 21.30 sıralarında tanımadığı iki kişi tarafından dövüldüğünü öne süren A.B. adlı genç hastaneye kaldırıldı.

• Kaynarca Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki M.D. adlı şahıs, komşusunda iken gelen oğlu Ş.D.’nin ablaları C.D. ve E.D.’nin evlerinin yakınındaki ağaçların altında oturmak için annelerinden izin ayrılıp gittiklerini, daha sonra kızları bulamadıklarını söylemesi üzerine kendisinin de çevreyi araştırdığını, ancak kızlarını bulamadığını polise bildirdi. Polis kız kardeşleri bulmaya çalışıyor.

• Polise başvuran 28 yaşındaki K.Ö. adlı şahıs, av tüfeğini evinde bulamadığını, tüfeğini 5-6 ay önce eski kanepenin içine koyduğunu, bu kanepeyi de eşinin 15 gün kadar önce plakasını almadığı minibüs ile eskicilik yapan şahsa sattığını, tüfeğin kanepe ile gitmiş olabileceğini bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Yeşiltepe kavşağında 34 yaşındaki K.A. yönetiminde bulunan motosiklet ile 29 yaşındaki V.A. yönetiminde bulunan 44..410 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile aynı araçta bulunan N.T. yaralandılar.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde park halinde olan 43 yaşındaki H.D.’ye ait 44..013 plakalı otodan CD çalar çalındı.

• Şifa Mahallesi’nde 03.00 sıralarında 26 yaşındaki İ.E. adlı şahıs, ailevi nedenlerle bunalıma girip, bardakla kolunu yaraladı ve hastanelik oldu.

• K.Mustafapaşa Mahallesi’nde 39 yaşındaki K.G. yönetiminde bulunan 44..536 plakalı otonun çarptığı 67 yaşındaki S.G. yaralandı.

• Kavaklıbağ Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki F.Y. adlı kadın, eşinin kendisini dövdüğünü öne sürdü. 37 yaşındaki M.Y. ise eşini kendisinin dövmediğini, hakaret eden eşinin kendi kendine zarar verdiğini öne sürdü.

• Hacı Abdi Mahallesi’ndeki bir apartmana boyaya giden 46 yaşındaki M.İ.A.’nın, kalorifer kazan dairesinde değiştiği kıyafetinden 270 lira para çalındı.

• Şeyh Bayram Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki C.C. adlı şahıs, 71 yaşındaki babası M.C.’nin kayıp olduğunu polise bildirdi.

• Özalper Mahallesi’nde park halinde olan 51 yaşındaki H.P,’ye ait 44..248 plakalı otodan CD çaların çalındığı bildirildi.

• Tecde’de 46 yaşındaki R.Ş. yönetiminde bulunan 44..763 plakalı oto ile duvar arasına sıkışan E.S. adlı kız çocuk yaralandı.

• Çevreyolu Meslek Yüksek Okulu arkasında 46 yaşındaki H.B.C. yönetiminde bulunan 44..084 plakalı otonun çarptığı Ö.T. adlı şahıs yaralandı.

• Kuluncak ilçesi İstiklal Mahallesi’nde 35 yaşındaki M.Z. yönetiminde bulunan 44..173 plakalı taş yüklü traktörün freninin tutmaması sonucu sürücü ve 55 yaşındaki R.Z., 44 yaşındaki V.D. ve 41 yaşındaki H.C. adlı şahısların traktörden atlayarak yaralandıkları bildirildi.

• Kuluncak Yeni Mahalle’de M.D. adlı şahıs ile konuşmakta olan 65 yaşındaki E.B. adlı kadına “Benim evimin önünde dedikodu yapma” diyen 509 yaşındaki M.B. adlı şahsın kavga çıkardığı bildirildi.

• Pütürge’de polisin ifadelerini aldığı 23 yaşındaki M.S.E. ile 48 yaşındaki babası S.E., inşaatta çalıştıklarını, gelen 40 yaşındaki A.E.’nin işi bırakmalarını söylemesi üzerine şahsın kendilerine silah çektiğini öne sürdüler. A.E., ruhsatlı silahını polise teslim etti ancak suçlamaları reddetti.

• Gündüzbey Beldesi’nde kiraz toplamak için ağaca çıkan 29 yaşındaki S.T. adlı kadın, dalın kırılması sonucu düşerek yaralandı.

• Bostanbaşı Beldesinde 50 yaşındaki M.E.K.’nin sorumlu olduğu işyerinden 2 masaüstü bilgisayarlar ile evrak çantası çalındı. Ertesi gün polise başvuran M.E.K., bilgisayar ve çantayı işyerinin bahçesine atılı olarak bulduğunu belirtirken polis araştırmayı sürdürüyor.

• Hekimhan Dikenli Köyünde 33 yaşındaki M.K.’ya ait köpeğin 53 yaşındaki İ.K.’yi kolundan ısırarak yaralaması nedeniyle köpek sahibi hakkında işlem yapıldı.

• Akçadağ Ören’de 72 yaşındaki F.B. adlı şahıs, tartıştığı 76 yaşındaki karısı H.B.’yi yumrukla yaraladı.

• Dilek beldesinde 37 yaşındaki D.Ç. adlı kadın, ailevi sorunlar yüzünden tarım ilacı içerek intihara kalkıştı.

• Fatih Köyü’nde 58 yaşındaki R.F., bahçedeki ağaçlara zarar veren küçükbaş hayvanları çıkarmadığı için tartıştığı 52 yaşındaki karısı H.F.’yi dövdü.

• Akçadağ Karapınar Köyü Sultansuyu Tarım İşletmesi’ne ait arpa ekili tarlada, kırık camın güneşte mercek görevi yapması sonucu çıkan yangın söndürüldü.

• Kuluncak Avlar Köyünde 67 yaşındaki H.M., bahçesine tavuk girmesi yüzünden tartıştığı 31 yaşındaki
S.M.’yi yumrukladı.

• Merkez Hisartepe Köyü’nde 31 yaşındaki B.Ç. adlı şahsın esrar hammaddesi olan hint keneviri ektiğini haber alan jandarma, eve baskın yaptı. Baskın sırasında B.Ç. ile 27 yaşındaki A.P., 35 yaşındaki A.A. ve 21 yaşındaki A.Y.K.’nin izinsiz ektikleri 737 kök keneviri sularken yakalandıkları, evde ayrıca 1.394 gram kubar esrar, 14 gram kenevir tohumu ile 1 ruhsatsız av tüfeği bulunduğu şahısların gözaltına alındığı bildirildi.

• Yazıhan Yeniköy mezrasında 34 yaşındaki B.K., kavga ettiği 30 yaşındaki karısı A.K.’yi yumrukla yaraladı.

• Arapgir Kozluk Çayı’ndan izinsiz olarak traktörle kum taşıyan 26 yaşındaki F.M., 24 yaşındaki N.S. ve 24 yaşındaki T.B. yakalandılar.

• Doğanşehir Sürgü’de trafik ekibinin dur ihtarına uymayan 45 yaşındaki M.C. adlı sürücü jandarma tarafından yakalandı.

• Kale Kıyıcak köyünde, 50 yaşındaki P.S. adlı kadın kavga ettiği eşi 47 yaşındaki H.S.’yi sopayla dövdü.

• Merkez Yeniköy’de elektrik teçhizatındaki arıza yüzünden 59 yaşındaki A.A.’ya ait ev tamamen yandı.

• Akçadağ Yukarıörüçkü Köyü’nde 20 yaşındaki B.T. adlı bayanın evini terk ettiği, daha sonra telefonla arayıp sevdiği biriyle evlendiğini söylediği, ailesinin başvurusu yüzünden aranmakta olduğu bildirildi.

• Merkez Karatepe Köyü’nde 36 yaşındaki C.H. adlı kadın, kavga ettiği kayınvalidesi 67 yaşındaki A.H. tarafından kafasına kürekle vurulması sonucu yaralandı.

• Pütürge Tatlıcak Köyü’nde elektrik hatlarının birbirine değmesi sonucu kuru otların tutuşmasıyla başlayan yangında R.S., F.Ö., İ.K., O.A., H.K. ve H.B.S. adlı şahıslara ait 103 dönüm ekili alan ile 20 arı kovanı yandı.

• Doğanşehir Söğüt’te 54 yaşındaki F.B. adlı kadın, jandarmaya başvurarak 70 yaşındaki E.G. adlı kadının kendi arazisine girip ekip biçtiği iddiasında bulundu.

• Pütürge Pazarcık Köyünde 60 yaşındaki N.G. adlı şahıs, ruhsatsız av tüfeği taşıyınca jandarma tarafından 70 lira idari para cezası uygulandı, silaha el konuldu.

• Akçadağ Pınarlıgeçit Köyü’nde 44 yaşındaki M.F.ye ait tarlada, güneşin büyüteç etkisi yapan şişe kırığı nedeniyle yangına yol açtığı, yangının itfaiye tarafından söndürüldüğü bildirildi.

• Yeşilyurt Gözene Köyü’nde 40 yaşındaki H.K.’nin köy çeşmesinin kaynağına dinamo bağlayarak evine ve bahçesine su çektiği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı.

• Doğanşehir Sürgü beldesinde oturan 17 yaşındaki Ö.Y. adlı bayan, Doğanşehir Devlet Hastanesi’ne hamilelik testi yaptırmaya gitti ve burada kendisini muayene eden doktora 18 yaşındaki erkek arkadaşı H.G.’nin Mayıs ayı içerisinde Sürgü beldesi dışına götürüp burada tecavüz ettiğini söyledi. Bu şikayet üzerine H.G. adlı genç gözaltına alınırken, Ö.Y. Malatya Yetiştirme Yurdu’ne teslim edildi.

• Doğanşehir Kasımuşağı Mahallesi’nde 26 yaşındaki M.A. adlı şahsın, 22.00 sıralarında o yoldan geçen ve sığır sürüsünü yoldan çekmesini isteyen Çelikhan Savcısı A.L.’ye hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında işleme başlandı.

• Merkez Hacıhalilçiftliği Köyü’nde 46 yaşındaki G.K.’ye ait eve kapısının açık olması nedeniyle giren 21 yaşındaki Z.G. adlı kadının 500 lira parayı alarak, 15 yaşındaki T.B.’nin kullandığı 27..617 plakalı otoyla kaçmaya başladığı, durumun güvenlik makamlarına bildirilmesi sonucu arac ve içindekilerin yakalandığı, ancak üzerlerinden para çıkmadığı belirtildi.

• Kale Salkımlı Köyünde 54 yaşındaki A.K. adlı kadın, sulama sırası nedeniyle tartıştığı E.K., S.K. ve E.K. adlı şahıslarca tehdit edildiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu.

• Hekimhan İsmetler Mezrasında 62 yaşındaki A.E., eğimli araziden traktörle tarlasına giderken, aracın devrilmesi sonucu yaralandı.

• Merkez Erenli beldesinde 40 yaşındaki A.O., tarlasında çalışırken çapa makinesinden düşerek yaralandı.

• Hekimhan Güzelyurt’ta alacak verecek yüzünden 31 yaşındaki B.K. ile 42 yaşındaki E.Y. adlı şahıslar birbirleriyle yumruklaştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız