SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:04:36
Vukuat Raporu
A- A+ PAYLAŞ

 

TAKSİRLE YARALAMA

Suçun Yeri              Çöşnük Mah.

Suçun Tarihi           15.06.2012

İntikal Tarihi          15.06.2012

Müşteki                  C U: K kızı Üsküdar 1991 doğumlu,

Şüpheli(Firar)         44 *-*- 569 plaka sayılı otobüs sürücüsü.

Olayın Özeti           müşteki ifadesinde; otobüs Çöşnük kavşağına geldiğinde iki defa arka arkaya ani fren yapmasıyla aracın en arkasındaki sağ camın patladığını, bu esnada camın hemen yanında ayakta beklemesi nedeni ile sol kol dirsek üstü ve sol bacak diz altından yaralandığını, araçtan indiklerini, orada bulunan 1 Nolu Sağlık Ocağında tedavisinin ve pansumanın yapıldığını, şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, tahkikata başlanılmıştır.

İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK

Suçun Yeri              Yamaç Mah.

Suçun Tarihi           14.05.2012

İntikal Tarihi          15.06.2012

Müşteki                  Y U: A oğlu Malatya 1982 doğumlu,

Şüpheli                   Faili Meçhul

Olayın Özeti           müşteki ifadesinde; kulübeye gittiğinde Güvenlik Kulübesinin demirden oluşan kapısını ve kulübe içerisinde bulunan demir somye'nin olmadığını, çalınmış olduğunu gördüğünü olayı gerçekleştiren şahıs yada şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHISLAR

Suçun Yeri              Başharık Mah.

Suçun Tarihi           15.06.2012 günü saat: 10.00

İntikal Tarihi          15.06.2012

Kayıp Şahıs             E P: M kızı Malatya 1993 doğumlu,

Müşteki                  A P: V kızı Malatya 1971 doğumlu,

Olayın Özeti           Müşteki beyanında; eve geldiğinde kızının evde olmadığını kızının kayıp olduğu zaman zarfında zorla alıkonuyorsa veya kendisine herhangi bir zarar verilirse şikâyetçi olduğunu beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

AÇIKTAN CEP TELEFONU HIRSIZLIĞI

Suçun Yeri                    Akpınar Mah.

Suçun Tarihi                 15.06.2012

İntikal Tarihi                15.06.2012

Müşteki                          F T: M N kızı Malatya 1961 doğumlu,

Şüpheli                           Faili Meçhul

Olayın Özeti                  müşteki ifadesinde; iş yerine geldiğinde masa üzerine açığa bıraktığı cep telefonunu bulamadığını, hemen iş yerinin içerisini aradığını bulamadığını, olayı kim yada kimlerin gerçekleştirdiğini bilmediğini, bilmediği gibi şüphelendiği şahıs yada şahısların bulunmadığını, iş yerinde açığa masa üzerine bıraktığı cep telefonunu çalan kimliği meçhul şahıs yada şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

İŞ YERİNDE AÇIKTAN CÜZDAN HIRSIZLIĞI

Suçun Yeri                    Üçbağlar Mah.

Suçun Tarihi                 15.06.2012

İntikal Tarihi                15.06.2012

Müşteki                          Z A: K kızı Malatya 1976 doğumlu,

Şüpheli                           Faili Meçhul

Olayın Özeti                  müşteki ifadesinde; şüphelinin kendisini oyalayarak çantasında bulunan siyah renkli deri cüzdanı ve cüzdanının içerisinde bulunan 150TL, Nüfus Cüzdanı, Vergi Kimlik Kartı, Belediye Otobüs Aile Kartını çaldıklarını, iş yerine gelerek oyalamak suretiyle iş yerinden hırsızlık yapan şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHISLAR

Suçun Yeri                  Zafer Mah.

Suçun Tarihi           14.06.2012 günü saat: 22:30

İntikal Tarihi         15.06.2012

Kayıp Şahıs            C E: N oğlu Adıyaman doğumlu,

Müşteki                 R T: M kızı Pütürge 1977 doğumlu,

Olayın Özeti               müşteki beyanında; evde otururken oğlunun evden kaçtığını, oğlunun polis marifeti ile bulunmasını istediğini, olay ile ilgili olarak kayıp olduğu zaman içerisinde birileri tarafından zorla alıkonuyorsa ve kendisine bir zarar verilirse davacı ve şikâyetçi olduğunu beyan etmiştir. Konu ile ilgili olarak gerekli tahkikata başlanmıştır.

MALA ZARAR VERME (IZRAR)

Suçun Yeri                  Malatya Merkez

Suçun Tarihi           15.06.2012

İntikal Tarihi         15.06.2012

Müşteki                     S B: İ oğlu Adana 1979 doğumlu,

Şüpheli                       Faili Meçhul

Olayın Özeti               Müşteki ifadesinde; otoparka aracını park ederek aracının yanından ayrıldığını, park halinde bulunan otosunun yanına gittiğinde otosunda sol arka çamurluk, sol arka yan kısımda çökmenin meydana gelmiş olduğunu gördüğünü, muhtemelen park halindeki otosuna başka bir otonun çarparak maddi hasar verdiğini, olay ile ilgili olarak otosuna maddi hasar veren oto sürücüsünden şikayetçi olduğunu,uzlaşmayı kabul ettiğini beyan etmiştir. Konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Suçun Yeri                  Orduzu kavşağı

Suçun Tarihi           15.06.2012 günü saat: 10:00

İntikal Tarihi         15.06.2012

Müşteki                     A A: H kızı Kiğı 1980 doğumlu,

Şüpheli                       F.M.

Olayın Özeti          Müşteki; kavşaktan karşıya geçerken plakasını rengini hatırlamadığı bir aracın kendisine hafif bir şekilde çarptığını beyan etmiş, oto sürücüsünün aşağıya inerek kendisini doktora götürmek istediğini fakat kendisinin kabul etmediğini daha sonra oto sürücüsünün olay yerinden ayrıldığını, belli bir süre sonra rahatsızlandığını ve hastaneye giderek gerekli tedavisini yaptırdığını bu olaydan dolayı kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALAMA

Suçun Yeri                  Saray Mah.

Suçun Tarihi           15.06.2012 günü saat: 20:00

İntikal Tarihi         15.06.2012

Müşteki                     R G: V kızı Arapkir 1966 doğumlu,

Şüpheli                       S Ö: A oğlu Malatya 1980 doğumlu,

Olayın Özeti               müşteki; otobüs duraklarından kapalı çarşı tarafına geçerken 06 *-*- 407 plaka sayılı aracın kendisine hafif bir şekilde çarptığını, olayla ilgili kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu hakkında günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş, evrakın ikmalen gönderilmesi talimatı vermesi üzerine düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

PARADA SAHTECİLİK

Suçun Yeri                  Fırat Mah.

Suçun Tarihi           15.06.2012 günü saat: 17:30

İntikal Tarihi         15.06.2012

Müşteki                     E Ç: R kızı Malatya 1983 doğumlu,

Şüpheli                       F.M.

Olayın Özeti               Müşteki ifadesinde; işyerinde bulunduğu sırada bir erkek şahsın gelerek alışveriş yaptığını, erkek şahsın kendisine 1 adet 200 TL tutarında para verdiğini daha sonra şahsın dükkandan ayrıldığını, paranın sahte olduğunu sonradan anladığını bu olaydan dolayı şikayetçi olmadığını beyan etmesi üzerine olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Suçun Yeri                  K.Hüseyinbey Mah.

Suçun Tarihi           15.06.2012 günü saat: 20:45

İntikal Tarihi         15.06.2012

Müşteki                     M A: H oğlu Malatya 1954 doğumlu,

Şüpheli                       S S: H oğlu Darende 1982 doğumlu,

Olayın Özeti           15.06.2012 günü şüpheli 44 *-*- 288 plaka sayılı otosu ile idaremiz Sivas caddesi üzerinde seyir halinde iken müşteki simli şahsa çarpması sonucu müşteki yaralanmış, müştekinin hayati tehlikesinin olmadığı anlaşılmış olup, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME (IZRAR)

Suçun Yeri              Samanlı Mah.

Suçun Tarihi           28.05.2012 günü saat: 07.00

İntikal Tarihi          15.06.2012

Müşteki                  H Ş: İ oğlu Malatya 1955 doğumlu,

Şüpheli                   S E: Y kızı Şenkaya 1964 doğumlu,

Olayın Özeti           Müşteki beyanında; şüphelinin iş yerinin önünde bulunan beton saksılarını iş yerinin karşısında bulunan attırdığını, saksılarının neden kırıldığını bilmediğini, bu konu ile ilgili olarak saksılarını kıran şahıstan şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

DOLANDIRICILIK

Suçun Yeri                    Malatya Merkez

Suçun Tarihi                 15.06.2012 günü saat: 12:00

İntikal Tarihi                15.06.2012

Müşteki                          E D: H oğlu Yeşilyurt 1971 doğumlu,

Şüpheli                           F.M.

Olayın Özeti                  Müşteki ifadesinde; telefonu arayan erkek şahsın kendisini polis memuru olarak tanıtarak şu an aradığı telefon üzerinde internet hattı kullanıldığını bunu bilip bilmediğini, kendisinin böyle bir şey olmadığını söylediğini, kendisinin telefon numarasını isteyerek sizinle savcı bey birazdan görüşecek diyerek telefonu kapattığını, kendisini yaklaşık 5 dakika sonra 0534 *-*- *-*- *-*- numaralı cep telefonu hattının kendi kullanmakta olduğu cep telefonunun arayarak ben savcıyım C. Başsavcılığına ne zaman gelebilirsinsin dediğini, kendisinin biraz zaman alır diyerek cevap verdiğinde şahsın hemen gelmen gerekiyor, kaçakçılık şebekesini çökerteceğiz bize senin yardımcı olman gerekiyor dediğini, daha sonra şahsın kendisini ikna ederek verdiği hesaba 10.000(On bin) TL yatırdığını, daha sonra dolandırdığını anladığını, olay ile ilgili kendisini dolandıran kim olduğunu bilmediği 0534 *-*- *-*- *-*-  numaralı hattı kullanan şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Olay ile ilgili olayı gerçekleştiren faili meçhul şahsın araştırılmasına ve tahkikata başlanılmıştır.

YANKESİCİLİK

Suçun Yeri                  Turgut Özal Mah.

Suçun Tarihi           15.06.2012

İntikal Tarihi         15.06.2012

Müşteki                     M G: M S oğlu Silvan 1957 doğumlu,

Şüpheli                       F.M.

Olayın Özeti               müşteki; otobüse bindiğini, otobüse bindiğinde 540 TL tutarında paranın pantolonunun sol cebinde bulunduğunu, otobüse bindiğinde otobüste koltuklar dolu olduğu için otobüsün orta kapısının yanında bulunan boşlukta yolculuk ettiğini, otobüste yolculuk ederken cep telefonu ile konuştuğunu, otobüsün Beydağı Devlet Hastanesi önünde bulunan durağa gelmeden cebimde bulunan paranın yerinde olmadığını fark ettiğini, otobüste yolculuk ederken şüphelendiği herhangi bir durum olmadığını, 540 TL parasının binmiş olduğu otobüste çalındığını düşündüğünü, olay ile ilgili cebindeki parayı çalan tanımadığı ve görmediği şahıs ya da şahıslardan davacı ve şikâyetçi olduğunu beyan etmiş olup tahkikata başlanılmıştır.

DİĞER KAZALAR

Suçun Yeri                  Niyazi Mah.

Suçun Tarihi           11.06.2012 günü saat: 21.30

İntikal Tarihi         15.06.2012

Müşteki                     M M T: H B oğlu Malatya 1975 doğumlu,

Olayın Özeti           müşteki; park halinde bulunan motosiklete binmek istediğini, motosiklete binmeden ayağının kaydığını ve yere düştüğünü, yere düşerken göğsünün motosikletin aynasına çarptığını, göğsünde ağrı hissedince kendi imkânlarıyla Malatya Devlet Hastanesine gittiğini, hastanede gerekli tedavisinin yapıldığını ve taburcu olduğunu, herhangi bir trafik kazası geçirmediğini, bu yaralanmanın kendi dikkatsizliği sonucu meydana geldiğini, olay ile ilgili olarak herhangi bir kimseden şikâyetçi olmadığını beyan etmiş olup düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK- MALA ZARAR VERME

Suçun Yeri                    Akçadağ, Başpınar Mah.

Suçun Tarihi                 15.06.2012

İntikal Tarihi                15.06.2012

Müşteki                          Ü K: Y oğlu Akçadağ 1974 doğumlu,

Şüpheli                           Faili Meçhul

Olayın Özeti                  15.06.2012 günü müşteki ifadesinde; marketine gittiğinde, market camının kırık olduğunu, içerde 5500 TL civarında sigaranın çalındığını, 500 TL civarında yazar kasadan para alındığını, iş yerine zarar veren ve malını çalan kişi yada kişilerden şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Suçun Yeri              Arapgir,   Hocali Mah.

Suçun Tarihi           15.06.2012

İntikal Tarihi         15.06.2012

Mağdur                      M G: A kızı Arapgir doğumlu,

Müşteki                 A G: E S oğlu Arapkir 1979 doğumlu,

Olayın Özeti               15.06.2012 günü M.G isimli şahsın düşme neticesi yaralandığı gerekli tetkik ve tedavisi için Malatya .B.D.H sine sevk edildiği bilgisine ulaşılması üzerine günün Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ile görüşülmüş, konu ile şahısların ifadelerinin alınıp evrakın ikmalen gönderilmesi talimatı alınmıştır. 

 

AÇIKTAN HIRSIZLIK

Suçun Yeri            Zafer Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012 günü saat: 09.00

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                     H K: A kızı 1988 doğumlu,

Şüpheli                       Faili Meçhul

Olayın Özeti          16.06.2012 günü müştekinin alınan müracaatında; bir müşterinin gelip traş olarak 50 TL para verdiğini, para üstünü vermek için parayı bozdurmak amacıyla dışarı çıkıp iş yerine dönerken şüpheli ile iş yerinin önünde karşılaşıp para üstünü şüpheliye verdiğini, iş yerine girdiğinde iş yerinde açıkta bulunan cep telefonunun yerinde olmadığını gördüğünü, bu şahıs tarafından çalınmış olduğunu düşündüğünü ifade edip şikayetçi olmuştur. Tahkikat devam etmektedir.

TEHDİT

Suçun Yeri            Merkez/Malatya

Suçun Tarihi          15.06.2012 günü saat: 10.00

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                     S D: H kızı.1975 doğumlu,

Şüpheli(Firar)        N isimli şahıs.

Olayın Özeti          16.06.2012 günü S D isimli şahsın beyanında; tehditlerde bulunan N isimli şahıstan şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, konu ile ilgili olarak gerekli tahkikata başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA (Trf. Kazası)

Suçun Yeri            Çöşnük Kavşağı

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki/Şüpheli   S Y: H oğlu.1992 doğumlu,

Şüpheli                       Faili Meçhul

Olayın Özeti          16.05.2012 günü Müşteki/Şüpheli S Y isimli şahsın ifadesinde; 44 ** 309 plaka sayılı motosikleti ile Çöşnük Kavşağında seyir halinde iken plakasını alamadığı bir aracın aniden caddeye çıkması ile, kullandığı motorun hakimiyetini kaybedip kaza yaparak yaralandığını, bahse konu araçtan şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT

Suçun Yeri            Merkez/Malatya

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                     V K: M oğlu.1966 doğumlu,

Şüpheli(Firar)        M Y ve A isimli şahıs şahıslar.

Olayın Özeti          16.06.2012 günü müşteki V K isimli şahıs ifadesinde; eski ev sahibi M Y’nin kardeşi olan A isimli şahsın kendisini darp edip tehdit ettiğini, kaçarak şahsın elinden kurtulduğunu şüpheliden şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, tahkikat devam etmektedir.

TAKSİRLE YARALAMA

Suçun Yeri             Battalgazi Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Mağdur                  M S T: O oğlu Malatya

Müşteki                 O T: M oğlu Malatya.1973 doğ.,.

Şüpheli                   A T: İ kızı Malatya.1973 doğumlu,.

Olayın Özeti           16.06.2012 mağdur M S T isimli şahıs, evde bulunan ilaçlardan içmek sureti ile yaralanmış, konu ile ilgili olarak gerekli tahkikata başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME

Suçun Yeri                  Kernek Mah.

Suçun Tarihi          15.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                 Y K: M oğlu Malatya.1972 doğumlu,

Şüpheli(Firar)        44 ** 422 plaka sayılı oto sürücüsü.

Olayın Özeti           15.06.2012 günü Y K isimli şahıs müşteki olarak alınan ifadesinde; park halinde bulunan kendisine ait 44 ** 428 plaka sayılı otosuna, 44 ** 422 plaka sayılı otonun zarar verdiğini beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

TEHDİT, KONUT DOKUNULMAZLIĞININ İHLALİ

Suçun Yeri             Orduzu Arslantepe Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         17.06.2012

Müşteki                 E Y: C oğlu Akçadağ.1973 doğumlu,

Müşteki                 F Y: H kızı Akçadağ.1942 doğumlu,

Şüpheli(Firar)        R İ

Olayın Özeti           16.06.2012 günü müşteki ifadesinde; aralarındaki bir sorun nedeni ile R İ isimli şahsın belirtilen tarih ve saatte ikametine gelerek zorla içeri girdiğini, kendisini tehdit ettiğini beyan etmiş, ikamet sahibi müşteki F Y’de ifadesinde, şüpheli şahsın ikametine zorla girdiğini, bu sırada ikamet giriş kapısının camının kırıldığını beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

AÇIKTAN HIRSIZLIK

Suçun Yeri            Selçuklu Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                     A U: V oğlu.1986 doğumlu,

Şüpheli                       Faili Meçhul

Olayın Özeti          16.06.2012 günü müşteki beyanında; polislerin kendisini arayarak, toplam değeri 150 TL olan iki demir kalıbın çalındığını söylediklerini, kısa süre sonra polislerin demir kalıpları bulduğunu ve kendisine tam ve eksiksiz olarak teslim ettiğini, konu ile ilgili olarak kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, şüpheli şahıs yada şahısların yakalanması için tahkikat devam etmektedir.

TAKSİRLE YARALAMA(Trafik Kazası)

Suçun Yeri            İnönü Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                     B Y: H oğlu.1962 doğumlu,

Şüpheli                       B K: M S oğlu.1963 doğumlu,

Olayın Özeti          16.06.2012 günü müşteki ifadesinde; 4 tekerlekli el arabası ile Kömür Tevzi kavşağından geçmek istediği esnada tanımadığı bir aracın çarpması sonucu yaralandığını, şikayetçi olmadığını beyan etmiş, olayla ilgili olarak 44 ** 425 plaka sayılı araç sürücüsünün ifadesi alınmış olup, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

2918 S.K.M. (KARAYOLLARI TRAFİK KANUNU)

Suçun Yeri            İnönü Mah.

Suçun Tarihi          15.06.2012 günü saat: 08.00

İntikal Tarihi         16/06/2012

Müşteki/Şüpheli   N A: S kızı 1980 doğumlu,

Olayın Özeti          15/06/2012 günü müşteki N A isimli şahıs beyanında; 44 ** 298 plaka sayılı aracıyla Ergenekon Köprüsünde seyir halindeyken önünde bulunan bir aracın ani hareket yapması sonucu kendini kurtarmak için direksiyonu kırdığını ve kaldırıma çarptığını, çarpma sonucu yaralanarak hastaneye gidip gerekli tedavisini yaptırdığını, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

HAKARET

Suçun Yeri             Çavuşoğlu Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                 N U K: H A kızı Malatya.1989 doğ.,

Müşteki                 G U: H A kızı Malatya.1980 doğumlu,

Şüpheli/Müşteki    M Y: H oğlu Malatya.1982 doğumlu,

Şüpheli/Müşteki    B K: N oğlu Mardin.1986 doğumlu,

Olayın Özeti           16/06/2012 günü müşteki N U K beyanında: 44 **524 plaka sayılı aracı ile Petrol İstasyonun önünde 44 ** 086 plaka sayılı aracın kendisinin kullanmış olduğu aracın önüne aniden kırması ile bu aracın sürücüsü olan M Y ile aralarında tartışma çıktığını, şahsın kendisine hakaret ettiğini, şikayetçi olduğunu beyan etmiş, müşteki G U’da beyanında; kendisine hakaret eden M Y isimli şahıstan şikayetçi olduğunu beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Suçun Yeri             Cumhuriyet Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                 F Y: H Ö kızı Hekimhan.1991 doğumlu,

Şüpheli                   G Y: S kızı Gölbaşı.1983 doğumlu,

Olayın Özeti           16/06/2012 günü müşteki F Y beyanında; aynı mahalleden komşuları olan soyadını bilmediği G isimli bayana çocuğuna sahip çıkmasını ve çocuğuna terbiye vermesini söylediğini, bu sırada G isimli bayanın kendisinin vurmaya başladığını ve kollarını tırmaladığını, konu ile ilgili olarak G isimli bayandan şikayetçi olmadığını beyan etmiş, tahkikata başlanılmıştır.

EVDEN HIRSIZLIK

Suçun Yeri             Salköprü Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         17.06.2012

Müşteki                 O G: B oğlu Malatya.1987 doğumlu,

Şüpheli                   Faili Meçhul

Olayın Özeti               16/06/2012 günü müşteki O G beyanında; teyzesi Ü E’nin ikametinde bulunduğu sırada cüzdanını mutfakta masanın üzerine bıraktığını, yaklaşık yarım saat sonra cüzdanını kontrol ettiğinde cüzdanının yerinde olmadığını tespit ettiğini, cüzdanının içerisinde bulunan Nüfus Cüzdanını, A2+B ehliyetini, Kredi Kartlarını ve yaklaşık 80 TL nakit parasını alan şahıs yada şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA (Trf. Kazası)

Suçun Yeri            Hacı Abdi Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012 günü saat: 08.45

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                     F K: M kızı.1925 doğumlu,

Şüpheli                       S K: H oğlu.1951 doğumlu,

Olayın Özeti          16.06.2012 günü müşteki beyanında; yolun karşısına geçmek istediği sırada 44 ** 581 plakalı aracın kendisine çarparak yaralanmasına sebep olduğunu, şikayetçi olmadığını beyan etmiştir. Kaza ile ilgili şüphelinin ifadesi alınmış olup, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

DİĞER KAZALAR

Suçun Yeri            Beydağı Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012 günü saat: 10.00

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                     A Ç: Y oğlu.1983 doğumlu,

Mağdur                 E Ç: A oğlu.

Olayın Özeti          16.06.2012 günü müşteki beyanında; E Ç’nin öz oğlu olduğunu, oğlunu banyoda bulunan çamaşır suyunun kapağını açmış, üzerine dökmüş, kusar vaziyette görüp tedavi için doktora götürdüğünü, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALAMA

Suçun Yeri             Paşaköşkü Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012 günü saat: 12.30

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                 Y A: M oğlu Malatya.1958 doğumlu,

Şüpheli                   Faili Meçhul

Olayın Özeti           16/06/2012 günü Y A isimli şahıs müşteki sıfatıyla alınan beyanında; namaza gitmek için karşıdan karşıya geçtiği esnada plakasını bilmediği ve şoförünü tanımadığı bir aracın kendisine çarptığını ve yere düştüğünü, kendisine çarpan aracın kaza yerinden ayrıldığını, şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata devam edilmektedir.

KASTEN YARALAMA

Suçun Yeri             Paşaköşkü Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012 günü saat: 15.30

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                 F Ö: Ö kızı Yazıhan 1942 doğumlu,

Şüpheli                   M Ö: H kızı Malatya.1976 doğumlu,

Olayın Özeti           16.06.2012 günü müşteki F Ö ifadesinde; gelini olan ve aynı ikamette oturan M Ö ile aralarında yaşanan tartışmadan dolayı gelininin kendisini iteklemesi neticesinde yaralandığını ve polis ekiplerine konu ile ilgili olarak şikayetçi olduğunu söylediğini, ancak şuan itibariyle şikayetinin bulunmadığını beyan etmiş, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

DİĞER KAZALAR

Suçun Yeri             Turgut Özal Mah.

Suçun Tarihi          15.06.2012 günü saat: 04.00

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                 F T: M kızı Kayseri.1934 doğumlu,

Olayın Özeti           15/06/2012 günü F T isimli şahıs müşteki sıfatıyla alınan beyanında; mutfağa su içmek için gittiğinde düştüğünü, daha sonra hastaneye gittiğinde ayağının kırık olduğunu öğrendiğini, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata devam edilmektedir.

TAKSİRLE YARALAMA

Suçun Yeri             İnönü Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012 günü saat: 19.00

İntikal Tarihi         17.06.2012

Mağdur                  E Y: H oğlu Buca

Müşteki                 S Y: B kızı Malatya.1984 doğ,

Şüpheli                   N A: Ş oğlu Baskil.1986 doğumlu,

Olayın Özeti           16.06.2012 günü müşteki S G beyanında; oğlu E Y ile birlikte İnönü Cad. yürüdüklerini, Öğretmenevi önünden karşı kaldırıma geçmek istediklerini, yolu kontrol ederken küt diye bir ses duyduğunu, plakasını ve markasını hatırlamadığı bir aracın çocuğuna çarptığını, çocuğunu kucağını aldığını, olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesine intikal ettirildiklerini, çocuğunun tedavisinin halen devam ettiğini, konuyla ilgili kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

YANGIN

Suçun Yeri             Akçadağ, Kültür Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                  Ş E: A oğlu 1959 doğumlu,

Olayın Özeti           16.06.2012günü 15 adet arı kovanın yandığı tespit edilmiş, itfaiye yetkilileri ile yapılan görüşmede yangının sıcaktan çıkmış olduğu anlaşılmış olup, tahkikat devam etmektedir.

İŞ KAZASI

Suçun Yeri             Arapgir, Çarşı Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                     E G: H oğlu Arapkir.1988 doğumlu,

Olayın Özeti           16.06.2012 günü lokantada ekmek keserken sol elinin orta parmağının kesilmesi neticesinde yaralanan müşteki ifadesinde; olayın kendi dikkatsizliği sonucu olduğunu, şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, konu ile ilgili hazırlanan tahkikat evrakı adli mercilere ikmalen gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA

Suçun Yeri             Battalgazi, Karabağlar Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Mağdur                  A S: M oğlu Malatya.1966 doğumlu,

Şüpheli                   H A B: A oğlu Kahta.1982 doğumlu

Olayın Özeti           16.06.2012 günü A S isimli şahıs; kendisini yaralayan ve darp eden H A A 'dan şikayetçi olduğunu beyan etmiş, hazırlanan tahkikat evrakı 17.06.2012 günü mevcutlu olarak gönderilecektir.

TEK TARAFLI YARALAMALI TRAFİK KAZASI

Suçun Yeri             Darende, Hacıderviş Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012 günü saat: 17.50

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                 H D: M oğlu Darende 1953 doğumlu,

Olayın Özeti           16.06.2012 günü 44 ** 573 plaka sayılı traktör ile rampayı çıkan H D isimli şahsın, aracın hâkimiyetini kaybetmesi sonucu aracın geriye doğru takla atması neticesi yaralandığı tespit edilmiş, yaralı şahıs Devlet Hastanesinde yapılan tetkik ve tedaviler sonucunda hayati tehlike kaydıyla Malatya Devlet Hastanesine sevk edilmiş, şahsın henüz ifadesi alınamamış olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

Suçun Yeri             Darende, Heyiketeği Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012 günü saat: 19.20

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                 M G: M oğlu Darende.1973 doğumlu,

Mağdur                  H G: M oğlu Darende

Şüpheli                   İ K: M M oğlu Darende.1960 doğumlu,

Olayın Özeti           16.06.2012 günü sürücülüğünü şüphelinin yaptığı 44 ** 044 plaka sayılı aracın, bisikleti ile seyreden mağdura çarpması neticesi yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, mağdur hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, C.Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

Suçun Yeri            Doğanşehir, Esentepe Mah.

Suçun Tarihi          16.06.2012

İntikal Tarihi         16.06.2012

Müşteki                     D A: A kızı.1989 doğumlu,

Şüpheli                       İ A: H oğlu.1957 doğumlu,

Olayın Özeti          16.06.2012 günü 01 ** 302 araç, tek taraflı olarak kazaya karışmış, araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan müşteki hafif şekilde yaralanmış, gerekli tedavileri yapılan şahıslar, konu ile ilgili alınan ifadelerinde kimseden şikayetçi olmadıklarını beyan etmişler olup, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

DARENDE’DE DİĞER KAZALAR: Darende-Ayvalı Kasabasında; 14 Haziran 2012 günü saat 08.30 sıralarında M.D. (3 yaşında) isimli çocuk elini kapıya sıkıştırması sonucu yaralanmıştır. Hastanede yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatıyla hazırlanan tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir.

AKÇADAĞ’DA DİĞER KAZALAR: Akçadağ-Gölpınar köyünde; 14 Haziran 2012 günü saat 03.00 sıralarında Ş.A.(22 yaşında) isimli şahıs idaresindeki bisikleti ile dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda devrilmesi sonucu beraberinde arkasında oturan M.K.(23 yaşında) ile birlikte çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanmışlardır. Yaralı şahıslar hastanede yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatıyla hazırlanan tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir.

İL MERKEZ’DE İŞ KAZASI: İl Merkez-2’nci Organize Sanayi Bölgesinde; 14 Haziran 2012 günü saat 09.00 sıralarında, Öznesil Tavukçuluk Firmasında işçi olarak çalışan G.Y.(27 yaşında) isimli şahıs, iş yerinde ayağının kayması sonucu başını duvara çarpması yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

DARENDE’DE DİĞER KAZALAR: Darende-Ayvalı Kasabasında; 14 Haziran 2012 günü saat 09.30 sıralarında A.T. (9 yaşında) isimli çocuk yerde bulunan boş kola şişesine takılarak yere düşmüş ve sağ kolu kırılmıştır. Hastanede yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatıyla hazırlanan tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir.

AKÇADAĞ’DA DİĞER KAZALAR: Akçadağ-Aksaray Köyünde; 14 Haziran 2012 günü saat 13.30 sıralarında E.G.(30 yaşında) isimli şahıs iş makinesinde yükseltiden bir miktar toprağın kayarak üzerine gelmesi neticesinde bacaklarının toprağa gömülmesi sonucu bacaklarından hafif şekilde yaralanmıştır. Hastanede yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatıyla hazırlanan tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir.

İL MERKEZ’DE İŞ KAZASI: İl Merkez-2’nci Organize Sanayi Bölgesinde; 14 Haziran 2012 günü saat 14.00 sıralarında, fabrikada işçi olarak çalışan H.D. (48 yaşında) isimli şahıs, iş yerinde ayağının kayması sonucu sağ el bileğinden yaralanmıştır. Hastanede yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

İL MERKEZ’DE İŞ KAZASI: İl Merkez-1’nci Organize Sanayi Bölgesinde; 14 Haziran 2012 günü saat 15.00 sıralarında, fabrikaya nakliyecilik yapan A.Y. (67 yaşında) isimli şahıs, fabrikaya aracından kayısı boşalttığı anda dengesini kaybetmek suretiyle düşmesi sonucu sol ayağından yaralanmıştır. Hastanede yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

KALE’ DE YARALAMALI TRAFİK KAZASI:  Kale-İkizpınar köyünde; 14 Haziran 2012 günü saat 15.00 sıralarında, S.A. (20 yaşında) yönetimindeki motosiklet ile Malatya istikametine seyir halindeyken dengesini kaybetmesi sonucu devrilerek kaza meydana gelmiştir. Kazada S.A yaralanmıştır. Hastaneye sevk edilen yaralı şahsın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

İL MERKEZ’ DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALANMA: İl Merkez Havaalanı yolu 1.km.sinde; 14 Haziran 2012 günü saat 13.15 sıralarında, H.K.(35 yaşında) yönetimindeki araç ile Malatya istikametine seyir halindeyken dengesini kaybederek yol üzerindeki direklere çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada H.K yaralanmıştır. Hastaneye sevk edilen yaralı şahsın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

DOĞANYOL’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALANMA: Doğanyol-Burç köyü mevkiinde; 14 Haziran 2012 günü saat 12.00 sıralarında, T.O. (23 yaşında) yönetimindeki araç ile Malatya istikametine seyir halindeyken dengesini kaybederek Burç köprüsü üzerinden şarampole yuvarlanması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü T.O., yolcu olarak bulunan F.O. (34 yaşında), G.O. (20 yaşında), S.O. (12 yaşında) yaralanmışlardır. Hastaneye sevk edilen yaralı şahsın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

DOĞANYOL’ DA KASTEN YARALAMA: Doğanyol-Burç Köyünde; 14 Haziran 2012 günü saat 16.00 sıralarında, İ.S.(76 yaşında) evinin bahçesinde çalıştığı sırada evine gelen kardeşi R.S.(64 yaşında)’ i boru döşeme işinde yardımcı olmadığı gerekçesiyle tartışarak elinde bulunan sopa ile kafasına vurarak yaralamıştır. Hastaneye sevk edilen yaralı şahsın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

DOĞANŞEHİR’DERESMİ BELGEDE SAHTECİLİK:  Doğanşehir, Sürgü Beldesinde; 14 Haziran 2012 günü saat 15.15 sıralarında, Sürgü J.Krk.K.lığınca yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında, 47 .. 363 plakalı araç durdurularak, sürücünün nüfus cüzdanı istenilmiştir. Şahıs görevli personele B.K. isimli şahsa ait sürücü belgesini ibraz etmiştir. Sürücü belgesinin yapılan kontrolünde; B.K. isimli şahsın 2002 yılında hayatını kaybettiğinin tespit edilmesi üzerine sürücü belgesinin sahte olduğu anlaşılmış ve şahsın kendisine ait nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi istenildiğinde, şahıs bu defa Mehmet Şerif DEMİR olduğunu beyan ederek nüfus cüzdanını tarafımıza ibraz etmiştir. M.Ş. D. isimli şahsın yapılan sorgulamasında; Osmaniye 3.Asliye Ceza Mahkemesince yakalama emrine istinaden; başkalarına ait kimlik veya kimlik bilgilerini kullanma suçundan dolayı arandığı tespit edilmiştir. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

KULUNCAK’TA DİĞER KAZALAR:  Kuluncak ilçesi, Sultansuyu köyünde; 14 Haziran 2012 günü saat 16.00 sıralarında, T.K. (37 yaşında) isimli şahıs tarlada çalışırken çapa motorunun dönerli bıçak kısmına pantolonun paçasını kaptırması sonucu sağ ayağından ağır yaralanmıştır. Hastanede tedavisine devam edilmektedir. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız