SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:26
Vukuat Raporu
A- A+ PAYLAŞ

KASTEN YARALAMA:

21.03.2014 günü Yenihamam Mahallesinde, müşteki Y.A. isimli erkek şahıs S.A. isimli şüpheli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

6136 S.K.M:

23.03.2014 günü Akpınar  mahallesinde, ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan A.Ş.  isimli erkek şahsın yapılan kaba üst aramasında 1 adet bıçak ele geçirilerek el konulmuş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

22.03.2014 günü Akpınar  mahallesinde, müşteki F.B. isimli erkek şahıs şüpheli 3-4 erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

23.03.2014 günü Yeşilyurt ilçesinde, müşteki A.B. isimli erkek şahıs isimli şüpheli 3-4 erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

23.03.2014 günü Hamidiye  mahallesinde, müşteki M.Y. isimli erkek şahıs şüpheli N.T. ve İ.T. isimli erkek şahıslar tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

21.03.2014 günü İnönü Mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan A.B. isimli  erkek şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

21.03.2014 günü Salköprü Mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan A.Y. isimli  bayan şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

21.03.2014 günü İnönü Mahallesinde, müşteki E.U. isimli erkek şahıs H.B. isimli şüpheli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

NARKOTİK MADDE:

21.03.2014 günü Akpınar mahallesinde, ekiplerimiz tarafından şüphelenilerek durdurulan Ş.K. isimli erkek şahsın kaba üst aramasında toplam 12.60 gr Uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

6136 S.K.M:

21.03.2014 günü Kernek  mahallesinde, ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan Ö.A.  isimli erkek şahsın yapılan kaba üst aramasında 1 adet sustalı tabir edilen bıçak ele geçirilerek el konulmuş olup, adli işleme başlanılmıştır.

6136 S.K.M:

21.03.2014 günü Akpınar  mahallesinde, ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan Ş.K.  isimli erkek şahsın yapılan kaba üst aramasında 1 adet tabanca ve tabancaya ait 5 adet mermi ele geçirilerek el konulmuş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

21.03.2014 günü Akçadağ ilçesinde, müşteki A.M. isimli erkek şahıs E.M. isimli şüpheli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

21.03.2014 günü Akpınar Mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Ö.K. isimli  erkek şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA- (Trafik Kazası):

21.03.2014 günü ilimiz genelinde meydana gelen 3 yaralamalı trafik kazasında; B.D.-B.Y.-H.K. ve N.C. isimli  4 vatandaşımız yaralanmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

22.03.2014 günü Çarmuzu  Mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan M.D. isimli  erkek şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

22.03.2014 günü Salköprü Mahallesinde, müşteki E.U. isimli erkek şahıs H.B. isimli şahıs şüpheli 4-5 erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

NARKOTİK MADDE:

22.03.2014 günü Cevherizade mahallesinde, ekiplerimiz tarafından şüphelenilerek durdurulan M.A. isimli erkek şahsın kaba üst aramasında toplam 3.10 gr Uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

6136 S.K.M:

21.03.2014 günü Kale ilçesinde, ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan İ.K.  isimli erkek şahsın yapılan araç aramasında 1 adet tabanca ve tabancaya ait 7 adet fişek ele geçirilerek el konulmuş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

22.03.2014 günü Dabakhane mahallesinde, müşteki Y.İ. isimli erkek şahıs şüpheli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK:

21.03.2014 günü Fatih mahallesinde, müşteki E.U. isimli bayan şahsa ait ikametinden bir adet televizyon ve uydu alıcısının çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli E.Y.-İ.D.-Ş.A. isimli şahıslar yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir. 

İKAMETTEN HIRSIZLIK:

21.03.2014 günü Çöşnük mahallesinde, müşteki Y.Ü.. isimli erkek şahsa ait ikametinden 3 adet kol saati, bir adet tv ve gümüş takıların çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA- (Trafik Kazası):

22.03.2014 günü ilimiz genelinde meydana gelen 1 yaralamalı trafik kazasında; M.Ş.-M.Ş.-A.D.-M.D. ve M.D. isimli  5 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI:

21.03.2014 günü Trafik Ekiplerince yapılan uygulamalarda 6 trafik kazasına müdahale edilmiş, 849 araç kontrol edilmiş, 329 araca 60.974  TL cezai işlem uygulanmış, 9 araç trafikten men edilmiştir.

22.03.2014 günü Trafik Ekiplerince yapılan uygulamalarda 1 trafik kazasına müdahale edilmiş, 740 araç kontrol edilmiş, 223 araca 38.243  TL cezai işlem uygulanmış, 5 araç trafikten men edilmiştir.

23.03.2014 günü Trafik Ekiplerince yapılan uygulamalarda 8 trafik kazasına müdahale edilmiş, 688 araç kontrol edilmiş, 283 araca 60.036  TL cezai işlem uygulanmış, 5 araç trafikten men edilmiştir.

KASTEN YARALAMA

Darende ilçesinde daha önceden aralarında meydana gelen husumetten dolayı tartıştığı A.K isimli şahsı darp eden H.G.Y isimli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

ÇOCUKLARIN CİNSEL İSTİSMARI

Darende ilçesinde A.K isimli şahıs ile H.G.Y isimli şahıs arasında geçen kavga olayına istinaden H.G.Y isimli şahsm alınan ifadesinde aralarındaki husumetin ve kavganın sebebinin 2012 yılı mayıs ayında A.K isimli şahsın Y.Y (2004 d.lu) ile O.T (1999 d.lu) isimli şahıslara cinsel istismarda bulunmasından kaynakladığını ve bu tarihe kadar konu ile ilgili hiç bir yere A.K isimli şahıs hakkında şikâyette bulunmadıklarını beyan etmesiyle A.K isimli şahıs gözaltına alınmıştır.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDAN HIRSIZLIK

Doğanşehir ilçesinde Polat Sulama Birliği Başkanlığında (1) adet masaüstü bilgisayarı çalan kimliği belirsiz kişi/kişilerin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.

TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA

Kuluncak ilçesinde U N isimli şahıs kendisine ait arazi içerisinde ateş yakarak temizlik yaptığı esnada ateşin kontrolünü kaybetmiş ve rüzgârın etkisiyle yangın büyüyerek M.N isimli şahsa ait (15) adet kavak, AD isimli şahsa ait (80) adet kavak ve H.D isimli şahsa ait (20) adet kavak ile (7) adet kayısı ağacı yanarak zarar görmüştür.

TRAFİK KAZASI

Yeşilyurt ilçesinde S.Ö isimli şahsm yönetimindeki araçla seyir halindeyken dikkatsizlik sonucu şarampole devrilmesi nedeniyle meydana gelen kazada araçta yolcu olarak bulunan T.Ş ve H.S isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır.

İS KAZASI

Yeşilyurt ilçesinde faaliyet gösteren fabrikalarda meydana gelen iş kazalarında M.K, Y.l, C.B isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır.

TRAFİK KAZASI

Pütürge ilçesinde E.A. yönetimindeki 34 XX plakalı kamyonetin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında, sürücü E.A., C.D. ve S.D. isimli şahıslar yaralanmışlardır.

TRAFİK KAZASI

Doğanşehir ilçesinde H.H.K. yönetimindeki 62 XX plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında, araçta bulunan MU. isimli şahıs olay yerinde vefat ettiği, araç sürücüsü H.H.K. ile araçta yolcu olarak bulunan Ş.U., M.U., H.U. isimli şahıslar yaralanmıştır.

KASTEN YANGIN ÇIKARMA

Doğanşehir ilçesinde M B. isimli şahıs bahçesinde bulunan kuru otlan yaktığı esnada rüzgarın etkisiyle ateşin E A isimli şahsın üzüm bahçesine sıçraması sonucu (100) kök üzüm bağının yanmasına neden olması nedeniyle hakkında işlem başlatılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Pütürge ilçesinde C.C. isimli şahıs arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı M.C. isimli şahsa tekme vurarak yaralaması nedeniyle hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

İS YERİNDEN HIRSIZLIK

Arguvan ilçesinde V.K.A. isimli şahsa ait tavuk çiftliğinde bulunan jeneratöre ait beyin ile (2) adet aküyü çalan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatılmıştır.

HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ

Darende ilçesinde H.Y. isimli şahıs hazine arazisi üzerine izinsiz kayısı fidanı dikmesi nedeniyle hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

TRAFİK KAZASI

Yeşilyurt ilçesinde B K. yönetimindeki 44 XX plakalı araç ile B.L isimli şahsın yönetimindeki 27 XX plakalı araçların çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan F.S.K., N.Ö., C.L, E.İ., A.I., Y.l. ile C.l. isimli şahıslar yaralanmıştır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız