SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:05:47
Vukuat Raporu
A- A+ PAYLAŞ

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR 

08.07.2014 günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Başkasına ait banka ve kredi kartını kullanma, Basit yaralama, Hırsızlık ve değişik suçlardan (11) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS 

08.07.2014 günü Yenihamam mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan M.G isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA 

08.07.2014 günü Taştepe mahallesinde müşteki H.Ş. isimli erkek şahıs, şüpheli İ.K.-B.K. ve H.K. erkek şahıslar tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA 

08.07.2014 günü Fırat mahallesinde müşteki Ö.Y. isimli erkek şahıs, şüpheli 3 şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA 

08.07.2014 günü Yeşilyurt ilçesinde müşteki O.E. isimli erkek şahıs, şüpheli Y.E. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA 

08.07.2014 günü ilimiz genelinde meydana gelen 2 yaralamalı trafik kazasında; 3 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI 

08.07.2014 günü trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 5 trafik kazasına müdahale edilmiş, 852 araç kontrol edilmiş, 212 araca 41.591 TL cezai işlem uygulanmış ve 8 araç trafikten men edilmiştir.

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR 

09.07.2014 günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Uyuşturucu ticareti yapma, Dolandırıcılık, Hırsızlık ve değişik suçlardan (8) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KASTEN YARALAMA 

09.07.2014 günü Niyazi mahallesinde müşteki S.O. isimli bayan şahıs, şüpheli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA 

08.07.2014 günü Seyran mahallesinde müşteki M.L. isimli bayan şahıs, şüpheli M.H.L. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK 

08.07.2014 günü Battalgazi İlçesinde müşteki M.A.Ş. isimli erkek şahsa ait ikametten 80 TL para ve kızına ve torunlarına ait kimliklerin çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA 

09.07.2014 günü ilimiz genelinde meydana gelen 4 yaralamalı trafik kazasında; 4 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI 

09.07.2014 günü trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 6 trafik kazasına müdahale edilmiş, 919 araç kontrol edilmiş, 281 araca 54.414 TL cezai işlem uygulanmış ve 6 araç trafikten men edilmiştir.

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR 

13.07.2014 günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Basit yaralama, Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak ve değişik suçlardan (4) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS 

13.07.2014 günü K. Mustafa Paşa mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan E. K. B. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA 

13.07.2014 günü Kernek mahallesinde müşteki F.K. isimli erkek şahıs, şüpheli 2 şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME 

13.07.2014 günü Halfetin mahallesinde müşteki D.M.K. isimli erkek şahsın park halindeki aracının ön taraftan çarparak maddi hasar meydana gelmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA 

13.07.2014 günü Salköprü mahallesinde müşteki M.B. isimli erkek şahıs, şüpheli 4-5 şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK 

12.07.2014 günü Zafer mahallesinde müşteki M.D. isimli erkek şahsa ait İşyerinde 1 adet cep telefonun çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA 

13.07.2014 günü ilimiz genelinde meydana gelen 2 yaralamalı trafik kazasında; 2 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI 

13.07.2014 günü trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 6 trafik kazasına müdahale edilmiş, 729 araç kontrol edilmiş, 273 araca 60.254 TL cezai işlem uygulanmış ve 4 araç trafikten men edilmiştir.

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR 

14.07.2014 günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Silahla tehdit, Dolandırıcılık, Hırsızlık, Görevi yaptırmamak için direnme, Basit yaralama ve değişik suçlardan (13) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS 

14.07.2014 günü Başharık mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan B.Y. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA 

15.07.2014 günü Orduzu mahallesinde müşteki Y.S. isimli erkek şahıs, şüpheli 3 şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME 

12.07.2014 günü İnönü mahallesinde müşteki M.G. isimli erkek şahsın park halindeki aracının ön taraftan çarparak maddi hasar meydana gelmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK 

14.07.2014 günü Sancaktar mahallesinde müşteki M.Y isimli erkek şahsa ait İşyerinde 500 Kg kuru kayısı çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK 

15.07.2014 günü Zafer mahallesinde müşteki M.S.T. isimli erkek şahsa ait İkamette 2 adet çeyrek altın çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS 

14.07.2014 günü İnönü mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan M.D. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA 

14.07.2014 günü ilimiz genelinde meydana gelen 4 yaralamalı trafik kazasında; 5 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI 

14.07.2014 günü trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 9 trafik kazasına müdahale edilmiş, 793 araç kontrol edilmiş, 308 araca 57.283 TL cezai işlem uygulanmış ve 4 araç trafikten men edilmiştir.

ARAMASI OLAN ŞAHISLAR

11-12-13-14 Temmuz 2014 günü İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde “hırsızlık dolandırıcılık, yoklama kaçağı (4)" suçlarından aranan (6) şahıs yakalanmıştır.

KASTEN YARALAMA

Hekimhan ilçesinde, M.Y., A.Y., M.A.G. ve Ö.G. isimli şahıslar sulama meselesi yüzünden tartıştıkları, tartışmanın kavgaya dönüşmesi nedeniyle M.Y. ve M.A.G. isimli şahıslar yaralanmıştır.

KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Doğanşehir ilçesinde, İ.S. isimli şahsa ait sulama borusunun 15 metrelik kısmını S.A. isimli şahıs kendi bahçesini sulamak için sökerek zarar vermesi nedeniyle hakkında yasal işlem yapılmıştır.

TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA

Kale ilçesinde, A B. isimli şahıs kendi bahçesindeki otları temizlemek amacıyla ateş yakmıştır. Yaktığı ateş kontrolden çıkarak büyümesi nedeniyle tarla komşusu olan M.K. isimli şahsa ait yaklaşık (80) adet kayısı ağacı yanarak zarar görmüştür.

İNTİHAR (YÖLENDİRME OLMAYAN)

Akçadağ ilçesinde, 11 Temmuz 2014 günü saat 23.00 sıralarında M.B. (51 yaşmda-erKek) isimli şahıs evinin arkasındaki bahçede bulunan ceviz ağacına asmak suretiyle intihar etmiştir.

KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Yazıhan ilçesinde, B.T. isimli şahsa ait yazlık eve zarar veren kimliği belirsiz kişilerin aranmasına devam edilmektedir.

KAZAEN YANGIN

Doğanyol ilçesinde, meydana gelen yangın olayında (10) hektar bozuk ormanlık arazi, H.B.isimli şahsa ait arazi içerisinde bulunan (200) adet ceviz ağacı, E.K. ait arazi içerisinde bulunan (30) adet dut ağacı ve (100) adet vişne ağacı yanarak zarar görmüştür.

BAZ İSTASYONLARINDAN HIRSIZLIK

Hekimhan ilçesinde, şirkete ait (16) adet 100 amperlik aküyü çalan kimliği belirsiz kişilerin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.

TRAFİK KAZASI

Darende İlçesinde, H.D. yönetimindeki trafik tescilsiz çapa motorunun direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ortasında bulunan refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada sürücü yaralanmıştır.

TRAFİK KAZASI

Doğanşehir ilçesinde, B.Y. yönetimindeki 44 XX plakalı aracın direksiyon hakimiyetine kaybetmesi nedeniyle geliş istikametine göre sağ şarampole takla atması neticesinde meydana gelen trafik kazasında sürücü B.Y. yaralanmıştır.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDAN HIRSIZLIK

Battalgazi ilçesinde, 7.Ana J.Üs Komutanlığına ait atış alanında bulunan (11) adet boş varilleri çalan M.D. ve R.B. isimli şahıslar hakkında yasal işlem yapılmıştır.

İS YERİNDEN HIRSIZLIK

Arguvan ilçesinde, K.C.’ya ait kömür ocağında 400 (Dörtyüz) metre bakır elektrik bağlantı kablosunu çalan kimliği belirsiz kişi/kişilerin kimlik tespiti ile yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız