SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Vukuatsız'' İki Gün Dayanabildi!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da karıştığı oto teybi hırsızlığı olayından dolayı Cumhuriyet Savcılığı'na çıkartılarak adli kontrol altına alınıp günlük imza karşılığında serbest bırakılan bir genç, 2 gün sonra bir eczaneden cep telefonu çalarken güvenlik kamerasına takılınca, yeniden yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, M.S.K. adlı genç, 2 gün önce Asayiş Şubesi ekiplerince bir otomobilden çaldığı teyple birlikte yakalandı. Bu suçtan dolayı Cumhuriyet Savcılığı'na çıkartılan M.S.K., adli kontrol altına alınarak, günlük olarak Cumhuriyet Savcılığı'na imza vermek kaydıyla serbest bırakıldı.

Karıştığı olaydan 2 gün sonra Malatya merkez Boztepe Caddesi'nde bulunan Hazal Eczanesi'ne giden M.S.K. adlı genç, eczanedeki masa üzerinde bulunan cep telefonunu alarak kaçtı. Eczaneden yaptığı hırsızlığın güvenlik kamerasına kaydedildiğinden habersiz olan M.S.K. adlı genç, işyeri sahibinin olayın farkına vararak görüntü kayıtlarını polise vermesi üzerine 2 gün içinde ikinci kez yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şubesi'nde ifadesi alınan genç, görüntü kayıtlarıyla birlikte Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız