SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılmaz Vural'ın Yardımcısı da Eski Malatyasporlu

0
Güncellendi - 2018-04-06 02:24:27
Yılmaz Vural'ın Yardımcısı da Eski Malatyasporlu
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehirspor'da Yücel İldiz'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural, takımının başında ilk antrenmanına çıktı.

Eskişehirspor, Spor Toto 1.Lig’in 30.haftasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, Yılmaz Vural yönetiminde yaklaşık 90 dakika sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve duran top çalışması ile devam etti. Antrenman, tam saha taktik maç ile son buldu.

Öte yandan, Eskişehirspor yeni Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın ekibinde Yardımcı Antrenör Mehmet Demirtaş, Yardımcı Antrenör İlyas Kahraman, Yardımcı Antrenör İzzet Karakulak, Yardımcı Antrenör Cenk Özcan, Yardımcı Antrenör Muhammed Türkmen, Kaleci Antrenörü Cemal Tosun ve Performans Uzmanı Barış Gürol yer aldı.

MALATYASPOR’DA DA ÇALIŞMIŞLARDI

Eskişehirspor’dan ayrılan Yücel İldiz, 1997-1998  ve 1999-2000 sezonlarında Malatyaspor ve 2015- 2016 sezonunun bir bölümünde Yeni Malatyaspor’da  teknik direktör olarak görev yapmıştı. İldiz’in çalıştırdığı Malatyaspor, 1999- 2000 sezonunda Süper Lige yükselmişti.

Eskişehirspor’da İldiz’in yerine göreve getirilen Yılmaz Vural ise, 1986- 1987 sezonunda Özkan Sümer’in yardımcısı olarak Malatyaspor’da görev yapmakta iken Sümer’in istifası üzerine teknik direktörlüğe  getirilerek teknik direktörlük meslek kariyerine başlamış, sonraki sezonun ortasından sonra görevden ayrılmıştı.

Vural'ın teknik ekibinde Yardımcı Antrenör olarak görev alan İlyas Kahraman (fotoğrafta soldan 3.), 2003-2004 ve 2004- 2005 sezonlarında süper ligde iken Malatyaspor'da futbol oynamıştı.

Eskişehir, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yavuz (6 yıl önce)
    arkadaş adan yıllar önce Malatyasporu çalıştırdı diye her yaptığı şeyi bilmemizin ne anlamı var yeter artık bırakın geçmişi geleceğe bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Başarılar sayın hocam,İnşallah ES-ES ligde kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • selami (6 yıl önce)
    sağdan 3. olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    3 mac sonra kovarlar adami?
    0
    0
    Yanıtla