SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vural İmzayı Attı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:03:08
Vural İmzayı Attı
A- A+ PAYLAŞ

Teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Osmanlıspor’da Yılmaz Vural dönemi resmen başladı. Mustafa Uğur'un sözleşmesinin feshedilmesinin ardından adı Yeni Malatyaspor için de bir ara gündeme gelen Vural, Osmanlıspor’dan teklif geldiğinde, “Maalesef imparator olamadık ama padişah oluruz” espirisini yaptığını açıkladı. 

Türkiye’de çalıştırdığı 24. takım olarak Osmanlıspor’un başına getirilen deneyimli teknik adam Vural, sezon sonuna kadar kendisini Osmanlıspor’a bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

”MAALESEF İMPARATOR OLAMADIK AMA PADİŞAH OLURUZ”

Teklif kendisine geldiğinde, “Maalesef imparator olamadık ama padişah oluruz” diye espiri yaptığını açıklayan Vural, “Benim için takımın pozisyonunun önemi yok. Ligi önemli değil. Hedefi varsa bize hitap ediyorsa yeterli. Dolayısı ile benim arayıp bulamadığım bir ekip. Uzman, genç ve dinamik bir ekibin içerisindeyiz. Bugün takımla çalışmaya başlayacağız’’ diye konuştu.

Vural’ın teknik ekibinde Cemal Tosun, Mehmet Demirtaş, İlhan Var, İzzet Karakulak ve Mustafa Eraydın yer alacağı öğrenildi.

”ANKARA’YA YABANCI DEĞİLİM”

Osmanlıspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Vural, Ankara’ya yabancı olmadığını belirterek, "Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nden sonra Osmanlıspor’a geldim. Burası yabancı olduğumuz bir yer değil. Eski dostlarımızla burada yeniden olmakla çok mutluyum’’ dedi.

Deneyimli teknik adam, sportif açıdan Osmanlıspor’un ligin lideri olduğunu kaydederek, şunları söyledi: 

"Osmanlıspor yönetimiyle Osman kardeşimiz arasında neler geçti bilmiyorum. Bana teklif geldiğinde yönetime sordum; onlarda 'Aramızda böyle karar aldık ve ayrıldık' dedi. Ben de bunu söylemelerinin ardından ‘Tamam’ dedim. Takımda ve burada kimseye yabancı değiliz. Ekibimle buraya elimizden gelen katkıyı vermeye çalışacağız. PTT 1. Lig’e yabancı değilim. Mersin takımıyla bunu gördük. Mücadelesi çok yüksek bir lig ve lig sonuncusunun ligin en başındakini yenebildiği enteresan bir yer.”

”OSMANLI İSMİ ECDADI HATIRLATAN BİR İSİM”

Osmanlıspor’un yeni adıyla ilgili de konuşan Vural şunları kaydetti: 

"Ankaraspor sadece Ankara’yı hatırlatıyor. Osmanlı ismi ecdadı hatırlatan bir isim. Hiç kimseyle kavga etmeden, herkesi kucaklayan ve kavga gürültü olmadan hoşgörü içerisinde Osmanlı’nın hem Türkiye’de hem de Avrupa’da birleştirici tarafını kullanmak istediler. Bunun hiçbir siyasi tarafı yok”

Tecrübeli teknik direktör Vural, Osman Özköylü’nün kendi öğrencisi olduğunu hatırlatarak, “Osman Özköylü çok iyi bir takım bıraktı. Ligin en iyi pas yapan takımlarından biri. Osman hocama teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim sezon sonuna kadar anlaştık. Hayatımda çok uzun sözleşmeler yapmadım. İnşallah uzun süreler burada devam ederiz’’ dedi.

“KİMSE ‘PROJELERİN NE?’ DİYE SORMUYOR”

Vural, Türkiye’de futbolun işleyişini ve kendisini transfer etmek isteyenlerin öncelikle 'kaç para istiyorsun' diye sormalarını eleştirerek, “Bu müessese yerlerde sürünüyor. Bu meslek iflas etmiş durumda. Hiçbir maçtan zevk almıyoruz. Organizasyon eksik. Oyuncu yeterli değil. Futbolun kimler tarafından yönetildiği belli değil. Futbolu Türkiye Futbol Federasyonu mu (TFF), kulüpler mi yoksa siyaset mi yönetiyor? Kimse çıksın ben yönetiyorum desin ve açıklasınlar. Ortada meçhul bir olay var ve bence en büyük sorun bu. Arayan kulüpler önce ne kadar para istiyorsun diye soruyorlar. Sanki manavdan alışveriş yapıyorsun. Kimse ne projelerin var diye sormuyor’’ diye konuştu.

İmza törenine katılan genel menajer Ender Yurtgüven ise 1,5 yıldır kulüpte teknik direktörlük yapan Osman Özköylü ile yollarını ayırdıklarını ve Yılmaz Vural ile yapılan görüşmelerin sonunda anlaşma sağladıklarını söyledi. “Yılmaz Vural hocamızla şampiyonluk hedefimize inşallah ulaşırız” diyen Yurtgüven, kulüp adına Osman Özköylü hocaya teşekkür ettiklerini açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız