SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vuran Vurana!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen bıçaklı kavgalarda 5 kişi yaralandı. Bu olaylardan bazılarının zanlıları olan 4 kişi ise tutuklandı.

SALDIRDI, YARALANDI..
Edinilen bilgiye göre olay, Malatya merkez Turgut Temeli Caddesi Kız Meslek Lisesi yanında meydan geldi. Bir grup genç arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Gittikçe alevlenen kavga sırasında elindeki ekmek bıçağı ile yanındaki şahıslara saldıran Volkan E., henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısı ile kalbinden yaralandı. Yaralı genç vatandaşlar tarafından vurulduğu yerden kaldırıma alınırken daha sonra olay yerine gelen ambulansla devlet hastanesine kaldırılan Volkan E., hayati tehlike kaydı ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Polis olaya karışan şüpheliyi arıyor. (Fotoğraflar bu olaydan)

VURAN VURANA..
Cezmi Kartay Caddesi Belediye Katlı Otoparkı civarında 23.00 sıralarında çıkan kavga sırasında 35 yaşındaki H.K. adlı şahıs, 18 yaşındaki S.B. tarafından bıçakla yaralandı. Polis S.B. ile kavgaya karışan 31 yaşındaki Y.Y.’yi yakaladı ve zanlılardan S.B. tutuklandı.

Atatürk Caddesi’nde 23.50 sıralarında 20 yaşındaki A.A. adlı kadını döverek bıçakla bacağından yaralayan 34 yaşındaki S.A. ve 21 yaşındaki U.Y. polis tarafından yakalandılar. İki zanlının da tutuklandıkları bildirildi.

Mimar Sinan Caddesi’nde 23.30 sıralarında 34 yaşındaki E.K. adlı şahıs bıçakla kolundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan E.K., ifadesinde aralarında bulunan bir meseleden dolayı Dole M.lakaplı şahsın kendisinden para istediğini, kendisinin de cebinde 4 YTL olduğunu söyleyince şahsın belinden çıkardığı bıçakla kendisini yaraladığını söyledi. Polis, Dole M.lakaplı zanlının açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Hidayet Mahallesi 3. Sokak üzerinde 19.30 sıralarında kız meselesi yüzünden 31 yaşındaki M.P. ile 24 yaşındaki İ.K., 29 yaşındaki M.A., 25 yaşındaki C.Y. kavga ettiler. Kavga sırasında M.P. adlı şahsın, bıçakla İ.K.’yı sırtının sol tarafından ağır yaraladığı, olaydan sonra yakalanan M.P.’nin ise tutuklandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız