SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vurayım mı Adamı?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yalnız yaşayan bir şahsın kendilerini rahatsız ettiğini ileri süren mahalle sakinleri isyan etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Yıldıztepe Mahallesi 12. sokakta meydana geldi. Yıldıztepe Mahallesi'nde yalnız yaşayan Y.A. isimli şahsın yüksek sesle müzik dinleyip, mahallede ikamet eden vatandaşlara karşı uygunsuz hareketlerde bulunduğunu iddia eden mahalle sakinleri ile Y.A. arasında tartışma çıktı. Olayın emniyet ekiplerine haber verilmesinin ardından, Y.A. isimli şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Y.A.'nın ifadesinin alındığı esnada 12. sokakta toplanan mahalle sakinleri, şahsın mahalleden uzaklaştırılması için yetkililerden yardım istedi.

Mahalle sakinleri adına bir konuşma yapan Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık, "Bu şahıs, 5 yıldan bu yana mahallemizde yalnız yaşamaktadır. Ben bu şahısla ilgili birçok şikayette bulunmama rağmen, herhangi bir uygulama yapılmadı. Sabahlara kadar müzik çalıyor ve mahalleliyi uyutmuyor. Annemize ve eşlerimize karşı uygunsuz ifadelerde bulunuyor. Artık çaresiz kaldık. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

Alışık, son bir yıldır Y.A.'nın vatandaşlara yönelik tehditlerde bulunduğunu ileri sürerek, "Bir kişi burada 3-4 bin insanı rahatsız ediyor. Ben bir mahalle muhtarıyım, çıkarıp tabancayı vurayım mı? Ne yapacağız, nereye gideceğiz? Bir kişiye mahalleyi terk edip, gidelim. Kimse sokağa çıkamıyor. Çıplak vaziyette motora biniyor. Bizim ne suçumuz var? Yetkililerden yardım istiyoruz. Yoksa yarın burada dökülecek kandan biz mesul değiliz" görüşünü savundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız