SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vurdu Geçti, Ezdi Geçti..

0
Güncellendi - 2016-07-27 01:09:26
Vurdu Geçti, Ezdi Geçti..
A- A+ PAYLAŞ

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi esnasında 2. Ordu Komutanlığı’ndaki darbeci grubu kurtarmak için birliklerinden firar eden 2 adet Zırhlı Personel Taşıyıcısı’nın (ZPT) şehir merkezinden giderken oluşturduğu tehlikeli anlar Emniyet MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

FETÖ/PDY mensubu askerlerin darbe girişimi esnasında 16 Temmuz Cumartesi günü, 2. Ordu Karargahında bir grup darbeci asker, polislerle çatışmaya girerek teslim olmazken, bu darbeci grubu kurtarmak için Altay Kışlası’ndan çıkan 2 ZPT'nin,  Çevreyolu üzerinden yolları kapatan belediye otobüs ve iş makinelerini aşarak, yolun ortasındaki refüje çıktığı görülüyor.

Tüm uyarı ve engellemelere rağmen 2 ZTP’den birisi Çevreyolu üzerindeki Turgut Temelli Alt Geçidinde vatandaşlar tarafından durdurulup polislere teslim edilirken, diğer ZPT ise,  2. Ordu Karargahının önüne kadar gelmiş, ancak içeri girememişti. ZPT duvarı yıkarak içeri girmeye çalışırken, polislerin ateş açması sonucunda üzerindeki kurmay Yarbay Ahmet Uçbudak, yaralı olarak karargaha kaçmış, daha sonra ele geçirilmişti.

ZTP’in çevreyolu üzerinden ilerken zaman zaman ters yöne girerek, araç sürücülerine korku dolu anlar yaşattığı görülüyor.

ZPT, 5 adet araca ise çarparak zarar vermişti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com-  AA

nnnn

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şafak Tamer Mor (7 yıl önce)
    Böyle bir görüntüye ne yorum yazılırki.kendini asker zanneden birkaç çapulcunun kendini halktan üstün görme çabası.Allahtan fazla zaiyat olmamış.kendini tatbikat alanında zannediyor hain...
    0
    0
    Yanıtla