SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vurdular, Yine Vurdular!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:34:58
Vurdular, Yine Vurdular!..
A- A+ PAYLAŞ

Gündüzbey’de iki grup arasında başlayan silahlı kavgada yaralanan 2 kişi, Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde bir kez daha silahlı saldırıya uğradılar. İki şahıs tabanca ile ateş açılması sonucunda isabet aldılar. Bu ve bağlantılı olaylarda  toplam 5 kişi silahla ateş açılması sonucunda yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gündüzbey Mahallesinde iki grup arasında Pazar gündüz saatlerinde başlayan kavga, akşam saatlerinde silahlı kavgaya dönüştü. Av tüfeği ile ateş açılması sonucunda saçma ile yaralanan Uğur S., İlkay S., Eser Serter K.20.00 sıralarında Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildiklerinde kendilerini takip eden karşı grubun bir kez daha silahlı saldırısına uğradı.  Burada tabanca ile 6 el ateş açılması sonucunda İlkay S. ve Eser Serter K., tabanca kurşunları ile de yaralandılar.  Yaralılar Uğur S.,  İlkay S., Eser Serter K. Malatya Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Acil Servis önündeki olay üzerine çevrede bulunan çok sayıda polis ekibi hastaneye gelerek tarafları ayırdı ve saldırganları gözaltına aldı.  Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri tarafından olayda kullanılan 1 adet tabanca ile 2 adet şarjör ele geçirildi.

Olayın diğer tarafı olan Mehmet Ali Ş. ve Bilal Ş. ise Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındılar.

Çok sayıda polis ekibi iki hastanede, çok sayıda polis ekibi de Gündüzbey'de güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili olarak ismi öğrenilemeyen saldırganlardan birinin tabancasıyla yakalandığı, diğer şüphelilerin araştırıldığı ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

BİR SALDIRI DAHA..

Bu arada 01.00 sıralarında polisi arayan bir şahıs, Niyazi Mısri Caddesi'nde kendisine av tüfeğiyle ateş açıldığı, adını polise bildirdiği şahsın olaydan sonra kaçtığını öne sürdü. Olayda yaralanan olmazken, polis bu iddiayla ilgili  araştırmaya başladı.

ATEŞ EDİP KAÇTILAR..

Pazartesi sabaha karşı saat 03.00 sıralarında da Paşaköşkü Mahallesi'ndeki Vakıf Park civarına plakası belirlenemeyen bir otomobil ile gelen şahıslar, silahla havaya ateş ettikten sonra kaçtılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız