SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vurulan Kadın AKP Yöneticisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:08:15
Vurulan Kadın AKP Yöneticisi
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir İlçesinde boşanma davası açtığı kocası tarafından önce dövülerek, ardından ise tabanca ile 5 el ateş edilmesi sonucunda yaralanan kadının AKP Doğanşehir Kadın Kolları'nda aktif görev yaptığı belirtildi.

Doğanşehir ilçesinde 9 Mart Pazartesi günü meydana gelen olayda Pakize Karagöz (27) adlı 27 yaşındaki kadın, ilçe merkezinde 7 yaşındaki kızını okuldan alıp evine dönerken, kocası Turgut K. tarafından yolu kesilmiş ve  önce dövülmüş, ardından ise tabanca ile 5 el ateş ateş açılması sonucunda ağır yaralanmıştı.

Olaydan sonra ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne getirilen 3 çocuk annesi Pakize Karagöz’ün hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.  Olayın şüphelisi Turgut K. ise gözaltına alındıktan sonra gönderildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu arada, Pakize Karagöz’ün AKP Doğanşehir Kadın Kolları'nda aktif olarak görev yaptığı, Kadın Kollarında Teşkilat Başkanı olması yanı sıra, Esendere Mahalle Temsilcisi olduğu da bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız