SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vurulan Şahıs Kurtarılamadı

A- A+ PAYLAŞ
Silahlı saldırıya uğrayan Erdal D. isimli kişi yaşamını yitirdi. 
 
Çarşamba günü akşam saatlerinde Hasanbey Caddesi'nde meydana gelen olayda, Almanya Duisburg doğumlu 37 yaşındaki V.A. tabanca ile Elazığ doğumlu 38 yaşındaki Erdal D.'ye 4 el ateş etti. Olay yerine gelen ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Erdal D. tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Polisin olay sonrası yaptığı çalışmalarda katil zanlısı V.A. yakalandı. V.A'nın,  Erdal D.'yi öldürmesine sebep olarak, evlenmek vaadiyle kız kardeşiyle 3 ay birlikte yaşayıp daha sonra döverek baba evine göndermesini gösterdiği ileri sürüldü. V.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Polis de olayla ilgili şu bilgiyi verdi:
"17/08/2011 günü haber merkezinin kavga olduğunu, kavgada silah kullanıldığını anons etmesi üzerine görevlilerimizce belirtilen yere intikal edilerek yapılan araştırmada Maktul E D isimli şahsın, olay yerinde yakalanan V A isimli şahıs tarafından silahla vurulduğu ve ambulansla kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak EX olduğu tespit edilmiştir. Suç aleti 1 adet tabanca ile silahın ağzında 1 adet şarjöre basılı vaziyette 3 adet üzerinde, cebinde 3 adet olmak üzere toplam 7 adet 9 mm çapında MKE 9P 10 ibareli fişek ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız