SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vuruldu, Şikayetçi Olmadı!..

A- A+ PAYLAŞ

Hurdacılık yapan Mutlu Şengör adlı şahıs İsmetiye Mahallesi Söylemezoğlu Sokağındaki bir otoparkın önünde silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. Olayın sanığı olan ve çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen Yılmaz D. adlı şahıs, kaçarken, hastaneye kaldırılan yaralı, şikayetçi olmadığını söyledi.

"Boncuk" mermi attığı bildirilen kuru sıkıdan çevirme silahla yaralanarak Devlet Hastahanesi'ne kaldırılan Mutlu Şengör adlı hurdacı, polise verdiği ifadede, kiraladığı aracı tamir otoparke götürdüğünü, daha önceden birkaç kez gördüğü Yılmaz D. adlı şahsın yanına gelip pikap lazım olduğunu söylediğini, kendisinin böyle bir aracının olmadığını söyleyince, tabancayla ayağına doğru 3 el ateş ettiğini, bunlardan birinin bacağına değmesi sonucu yaralandığını söyledi. Şengör, saldırgandan şikayetçi olmadığını da bildirdi.

Polis olaydan sonra kaçan Yılmaz D. adlı sabıkalıyı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız