SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vurulmuş Halde Bulundu, Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:14:04
Vurulmuş Halde Bulundu, Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Evinde tabanca ile intihara teşebbüs ettiği iddia edilen 29 yaşındaki şahıs, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay  saat 11.30 sularında meydana geldi. Yavuz Selim Mahallesi TOKİ Evlerinde, bir kişinin tabanca ile intihara teşebbüs ettiği ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile birlikte 112 acil servis ambulansı yönlendirildi.

Olay yerine giden ekipler evin içinde Necdet Konan (29) adlı şahısı kanlar içinde yaralı vaziyette gördüler. Hemen ambulansa konularak Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Necdet Konan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YAKINLARININ İDDİASI…

Sigortacılık yaptığı bildirilen Necdet Konan’ın yakınları, şahısın karıştığı ölümlü trafik kazasında 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası alması nedeniyle bunalıma girdiği iddia ettiler. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu bu iddianın doğru olup olmadığını araştırıyor. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

SAYFASINA ÜZÜNTÜ MESAJLARI 

Bu arada, Necdet Konan Facebook sayfasına arkadaşları ve yakınları üzüntülerini ifade eden mesajlar yayınladı. A. adlı şahıs mesajında, “Aziz dostum, kardeşim hiç olmadı... Her fırsatta ne güzel söylerdin; "yapılacak hiç bir şey yoksa, hiç bir şey yapmamak en iyisidir" bizleri derin üzüntülerle baş başa bırakıp gittin. Gittin de ne oldu sanki? Ne yazsam da faydasız. Artık yoksun. Sensizliğe alışmak çok zor olacak. Arkanda bıraktığın herkes eminim şu an gözyaşlarına boğulmuşlardır. Niye niye? Adını ney koyalım şimdi? Bizi sensiz bıraktın ya bu da sana hiç yakışmadı. Yüce Rabbim günahlarını affeylesin. Huzur içinde yat” ifadelerini kaydetti.

Ç.D. adlı şahıs ise Necdet Konan’ın 2 gün önce çektiği fotoğrafı yayınlayarak, “2 gün önce çektiğim fotoğraf, bir daha sesini duyamayacak olmak çok acı senin gibi bi insan bizi nasıl üzer böyle..bu gidiş sana hiç ama hiç yakışmadı” şeklinde mesaj yazdı.

M.B.Y. ise yayınladığı mesajında, “Bu şaka olmalı.. Öyle değil mi  senin daha bana sözün vardı,yanıma gelecektin.. Yakışmadı sana,yaktın yüreğimizi” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız