SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vurulmuş Halde Kaldırımda Sürünürken Bulundu

0
Güncellendi - 2017-11-06 03:35:59
Vurulmuş Halde Kaldırımda Sürünürken Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

02.00 sularında ana cadde kaldırımında bir kişinin sürünerek ilerlemeye çalıştığı şeklinde ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, av tüfeği ile ateş edilmesi sonucu yaralanmış bir şahıs ile karşılaştı.

Olay; Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sularında Hacı Abdi Mahallesi sınırlarında Hasanbey Caddesi ile Zapcıoğlu Caddesi’nin kesiştiği bölgede meydana geldi. Vatandaşların, kaldırımda bir kişinin sürünerek ilerlemeye çalıştığı yolundaki ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirildi. Belirtilen yere giden polis ekipleri, sol dizinden ateşli silahla vurulmuş 40 yaşlarındaki yaralı bir şahısla karşılaştı. Av tüfeği ile ateş açılması sonucunda sol dizinden yaralanmış ve kan kaybetmekte olan şahıs, olay yerine çağrılan ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Alkollü olduğu belirlenen ve üzerinden kimlik çıkmayan şahıs, hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra alınan ifadesinde, adının Mehmet E. ve 42 yaşında olduğunu söyledi.

Şahıs, kendisini kimin vurduğunu bilmediğini öne sürdü.

Şahsın yaralı olarak bulunduğu yer ve çevresinde yapılan araştırmada, boş fişeğe rastlanmazken, sadece bulunduğu bölgede kan izleri saptandı.

Çevrede silah sesi duyulmaması nedeniyle o civardaki kapalı bir yerde saldırıya uğramış olabileceği , vurulduğu yerden uzaklaşmak isterken yarası ve alkolün etkisiyle dayanamayıp bulunduğu yere düştüğü ya da başka yerde vurulup bir otoyla bölgeye bırakıldığı değerlendirilen şahsın açık kimliğinin, ne amaçla ve kimin tarafından vurulduğunun belirlenmesi için polis ekipleri araştırmayı sürdürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız