SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Web Üzerinden Ücretsiz Arama

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:00
Web Üzerinden Ücretsiz Arama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yeni bir uygulama başlatıldı. Yeni uygulama ile Büyükşehir Belediyesinin internet sayfasını ziyaret eden vatandaşlar Belediyeyi ücretsiz arayabilecekler. 

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, e-belediye uygulamaları, kent bilgi sistemi, fiber altyapının güçlendirilmesi anlamında çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından, ‘Tıkla Konuş’ uygulaması ile Web’den belediyeyi ücretsiz arama dönemi başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal web sitesi www.malatya.bel.tr adresine giriş yapan vatandaşlar, site içerisinde yer alan ‘Tıkla Konuş’ sekmesinden Büyükşehir Belediyesi’nin 444 51 44 Çağrı Merkezi numarasını ücretsiz olarak arayabilecekler. Vatandaşların Büyükşehir Belediyesinin web sitesinden arama yapabilmeleri için; masa üstü bilgisayarlarda mikrofonun takılı olması veya cep telefonlarında ise Chrome tarayıcının yüklenmiş olması yeterli olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız