SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Web'den Akıllı Kart Başvurusu

0
Güncellendi - 2016-10-21 23:09:58
Web'den Akıllı Kart Başvurusu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da toplu taşıma hizmetini yürüten  belediye şirketi MOTAŞ, akıllı kartlarda web üzerinden başvuruyu hayata geçirdi.

MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Hayatı daha yaşanabilir kılmak için sürekli olarak toplu taşımda yenilikler yapmayı sürdürüyoruz. Hangi yenilikleri yaptığımıza bakarsak, özetle: önceleri işlek bir caddede yol üstünde olan kart merkezini daha güvenli ve daha rahat bir ortama taşımakla işe başladık. Yani Malatya Kart Danışma Merkezini İnönü Kapalı Çarşısına taşıdık. Böylelikle kaldırım kenarında oluşan bilet kuyruğundan halkımızı kurtardık. Yeni yerde yeniliklerle hizmete devam ediyoruz. Modern, ferah bir ortamda bekleme koltuklarına oturarak sıramatikten banka usulü alınan sırayı bekleyerek kısa süre içerisinde işlemlerin gerçekleşmesini izleme imkânı getirdik.

Müşterilerimizi devamlı olarak en kolay işlemlerle muhatap etmeye çabalıyoruz. Kart başvuruları için 18 yaş altı öğrencilerden istenen belgeleri kaldırarak kâğıt ve zaman israfının da önüne geçtik” diyen Tamgacı insanın zamanına azami saygı gösterdiklerini belirterek, “israfa şiddetle karşı olan şirketimiz, kuyruklarda, kart işlemleri sırasında geçen zamanı israftan sayarak üniversite ve eğitim camiası için internet üzerinden online olarak akıllı kart başvuru imkanı sunduk.

“Sıra Yok Beklemek Yok!”

Şimdi tam kart, öğrenci kartları, öğretmen ve 65 yaş kart başvuruları için de online başvuru imkanını başlatıyoruz. Online akıllı kart başvurusuyla sıra beklemeden kısa bir sürede akıllı kart sahibi olabiliyorsunuz. Bunun için web üzerinden www.motas.com.tr adresini ziyaret ederek istenen birkaç işlemi gerçekleştirdikten sonra Malatya Kart Danışma Merkezimize uğrayarak kartınızı alabiliyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

1 Kasım 2016’dan itibaren web üzerinden www.motas.com.tr sayfasını ziyaret ederek akıllı kart başvurusu yapılabileceği belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • sedat akıncı (7 yıl önce)
    3 a çarmuzu otobüsünün kapalıçarşı önünde otobüs beklerken oturmak için oturaklar yapılması engellilerin ve yaşlıların oturması içiniyi olur bilgilrinize arz ederim
    0
    0
    Yanıtla