SON DAKİKA
SON DEPREMLER

WSJ:"Altını Parlak Gelecek Bekliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:13
WSJ:
A- A+ PAYLAŞ
 
Altın seven bazı ünlü yatırımcılar, altının geleceğinin artık daha parlak olduğunu düşünüyor.
 
Altın fiyatlarında yükseliş görülüyor. Altının ons fiyatı 1660 doların üzerinde seyrediyor.
 
ABD'li Wall Street Journal Gazetesi'nde altınla ilgili ilginç bir analiz yer aldı.
 
Altının bu yıl hareketsiz kaldığı belirtilen hebere göre, altın seven bazı ünlü yatırımcılar, altının geleceğinin artık daha parlak olduğunu düşünüyor.
 
Haberde "Bunu savunanların arasında PIMCO, hedge fon yöneticileri John Paulson ve George Soros var. Her ikisi de altın pozisyonlarını ikiye katladı. Bu yatırımcılar, yükseliş tahminine gerekçe olarak, Avrupa'daki krizi, Fed'in para basacağı beklentisini gösteriyor. Birçok yatırımcı, son tutanakların ardından Fed'in yeni adımının gelecek ay açıklanabileceğini konuşuyor" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız