SON DAKİKA
SON DEPREMLER

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:01:02
X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 23 Mayıs 2014

Yapımı : 2014 - ABD

Tür : Aksiyon ,  Fantastik ,  Macera

Süre: 130 Dak.

Yönetmen : Bryan Singer

Oyuncular : Hugh Jackman ,  Jennifer Lawrence ,  James McAvoy ,  Anna Paquin ,  Nicholas Hoult

Senaryo : Matthew Vaughn ,  John Byrne

Yapımcı : Simon Kinberg

Film Özeti

Süper kahramanlar ekibi X-Men, dünyayı bu büyük felaketin etkilerinden korumak üzere Wolverine'i zamanda yolculukla geçmişe gönderir ve bu vahim olayı engelleye çalışır. Amaç, dünyadaki tüm canlı türlerinin geleceğine yön veren önemli bir tarihi olayı engellemektir. Kahramanlarımız, gençlik günlerindeki halleriyle omuz omuza çarpışmak, hem geçmişte hem de günümüzde büyük bir mücadele vermek zorundadır.

Bryan Singer'ın yönettiği filmin yıldızlarla bezeli kadrosunda Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender ve Anna Paquin gibi isimler öne çıkıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız