SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Gambiyalı İle İlgileniyor

0
Güncellendi - 2018-07-16 04:07:51
YMS Gambiyalı İle İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Gambiyalı sol kanat oyuncusu Mustapha Carayol’u kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce’deki Topuk Yaylası’nda sürdüren Yeni Malatyaspor’da yönetim, listesinde yer alan isimlerle anlaşmak için çalışmalarına hız verdi.

Bolu Termal’de teknik direktör Erol Bulut ile transfer üzerine bir görüşme gerçekleştiren kulüp başkanı Adil Gevrek, yeni transferlerin Düzce Topuk Yaylası’nda devam eden ikinci etap kamp çalışmalarına yetiştirmek için yoğun bir mesai içerisine girdi.

Kadrosuna iyi bir kanat oyuncusu katmak isteyen Yeni Malatyaspor’un gündemindeki isim Gambiyalı Mustapha Carayol. Sarı kırmızılıların Gambiyalı oyuncu ile prensipte anlaştığı ileri sürüldü.

Sol kanat ve sağ kanadın yanı sıra forvet ile forvet arkası da oynayabilen Mustapha Carayol, 30 yaşında. Gambiya doğumlu olan Carayol, 1,77 metre boyunda.

Geçtiğimiz sezon İngiltere Championship ekibi Ipswich Town’un formasını giyen Mustapha Carayol, 8 karşılaşmada 316 dakika görev alırken, 1 gol kaydedip, 1’de asist yaptı.

Milton Keynes Dons, Middlesbrough FC U23, Brighton & Hove Albion, Ipswich Town, Leeds United, Huddersfield Town, Torquay United, Bristol Rovers, Lincoln City, Nottingham Forest ve Middlesbrough takımlarının formalarını giyen Mustapha Carayol, Championship’te 124 karşılaşmada 18 gol, 10 asist, League Two’da 83 karşılaşmada 13 gol, 22 asist, Premier League 2’de 2 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

Gambiya Milli Takımında da forma giyen Carayol, 4 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sezon sonuna kalmadan bunuda göndermenin çarelerini arayacağımıza daha genç ve yetenekli oyuncular bulmak zorundayız.yoksa süperlig de tutunmak hiç kolay değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmat AS (5 yıl önce)
    İYİ İYİ DURUN ALSINLAR.NASIL OLSA ELLERİNDE PATLAYACAK
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    yonus muhtar ne oldu bundan üstün oyuncuya ihtiyacımız var bu yalı kazığını nerde buldunuz sakin almayın ve bu oyuncu %100 erol hocanın talimatı değil erol hoca da costa gibi oyuncuya bakıyor bunlar nerde beleş oraya yerleş hesabı yapıyolar iyi transfer lig başarısını getirir ve taraftarı kendinize çekersiniz sezonun 2 nci haftası fenerle oynuyonuz gelip bu tür oyuncu izleyeceksek hiç gelmeyelim kombineye yazık olacak bunlar böyle yaparsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Takım oyununa uygunsa, hoca da istiyorsa, kampta denesin baksın,ön yargıya gerek yok tabi parasıda uygunsa..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Taraftarımızın içi rahat olsun diyen başkan bu muydu.Acaba bu transferler hocanın istediği adamlar mı.Onu merak ettim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Cok yavas ve yasi ilerlemis hem Adem büyük formda olursa Ademin yedegi olur ancak oda Ona harcanan paralara yazik olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)
    boş transfer gibi devamlılığı olan adam lazım dia kazığı yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)
    Menejer transferi gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Donald ne oldu bu ne 1 gol 1 asist, aktif kanat oyuncusu alin
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Almayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Helal olsun baba.güzel tespitlere devam...adam koca sezon 8 maç oynamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Geçen yıl hiç oynamamış neredeyse bence boş bir transfer olur yazık transfer yapmak için yapılacak bir transfer olur yazıkk
    0
    0
    Yanıtla