SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Y.Malatya Hazırlık Maçı Oynadı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Batman Petrolspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 0 - 0 berabere kaldı.

Ankara Kızılcahamam Patalya Otel Tesisleri'nde ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren sarı siyahlı takım ilk hazırlık karşılaşmasını TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Batman Petrolspor ile oynadı. Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya iki ayrı takım haline çıkan Yeni Malatya Spor'da takıma yeni katılan futbolcuların performanslarının iyi olduğu kaydedildi. Bütün futbolcuların forma şansı bulduğu karşılaşmada teknik heyet, ilk provadan memnun ayrıldı.

İkinci hazırlık maçını 5 Ağustos'ta Sakaryaspor ile oynayacak olan sarı siyahlı takım 8 Ağustos'ta da Kayseri Erciyesspor ile özel bir maç oynayacak.

FORVET VE ORTA SAHAYA TAKVİYE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Sarı siyahlı takım bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Forvet ve orta saha mevkilerindeki oyuncu arayışlarını sürdüren Yeni Malatya Spor yönetimi, Süper Lig'de forma giyen iki oyuncuyla temaslarını sürdürüyor. Futbolcularla ilgili herhangi bir bilgi verilmezken, iki futbolcunun bonservis sorunlarının çözülmeye çalışıldığı bildirildi.

KATİPOĞLU DEVREDE
Dış transfer çalışmalarını bizzat yakından takip eden Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, bu kapsamda futbolcu görüşmelerini de kendisi yapıyor. Forvet ve orta saha mevkiine Süper Lig ya da Bank Asya 1. Lig'den futbolcu takviyesi yapmayı planlayan Katipoğlu, transfer görüşmelerini gizli sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız