SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Y.Malatya Tuncay'la Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, dış transfer çalışmaları kapsamında orta saha oyuncusu Tuncay Maldan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Dış transfer çalışmalarını sürdüren sarı siyahlı takım geçtiğimiz sezon Mardinspor'da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Tuncay Maldan'ı renklerine bağladı.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde bir konuşma yapan, Yeni Malatya Spor Tesisler Sorumlusu Hür Ağbaba, "Yeni Malatya Spor'un hedefi Bank Asya 1. Lig'e yükselmek ve bu doğrultuda dış transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalar kapsamında orta saha oyuncusu Tuncay Maldan ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Ben kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yeni Malatya Sporlu futbolcu Tuncay Maldan ise, "Ben, Bank Asya 1. Lig'e yükselmek için buraya geldim. Yeni Malatya Spor camiasının da ismi çok büyük. Yeni Malatya Spor'un ismi ve Kulüp Başkanı'nın Mehmet Emin Katipoğlu olması beni cezp etti. Bu nedenle burayı tercih ettim. İnşallah her şey çok güzel olacak. Hep birlikte birçok başarıya imza atacağız" diye konuştu.

Genç futbolcu, 2 yıllık sözleşmeye imza attığını kaydederek, "İnşallah bu 2 yılık sürede Süper Lig'de oluruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Burada bulunan futbolcu arkadaşlarımız hep kaliteli isimlerden oluşuyor. Bu ligi iyi biliyorlar. Yönetimimizde transfere devam ediyor. Özellikle başkanımıza çok güveniyoruz. En iyi futbolcuları buraya getireceğinden eminim. O yüzden kafamızda hiçbir soru işareti yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız