SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Y.Malatyaspor I. Etap Bolu Kampını Tamamladı

0
Güncellendi - 2018-07-11 13:48:19
Y.Malatyaspor I. Etap Bolu Kampını Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu hazırlıklarının ilk etabını Bolu Termal'de tamamladı.

Sezon hazırlıklarına 25 Haziran'da Malatya'dan start veren sarı kırmızılılar, birinci etap kamp çalışmalarını Bolu'da gerçekleştirdi. 1 Temmuz'da Bolu Termal'de toplanan takım, yaptığı son çalışmanın ardından ilk etabı tamamlamış oldu.

Bolu Termal'deki birinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde güç ve kondisyon depolayan sarı kırmızılılar, 2 hazırlık karşılaşması oynadı.

Yeni Malatyaspor, hazırlıkları çerçevesinde ilk hazırlık maçını  Romanya 1. Lig ekibi Dunarea Calaraşi takımıyla oynadı. Sarı kırmızılılar, Fabien Farnolle, Sadık Çiftpınar, İssam Chebake, Muenfuh Sincere Seth, Murat Akça, Murat Yıldırım, Eren Tozlu, Danijel Aleksic, Mustafa Eskihellaç, Ahmet Ildiz ve Hüseyin Ekici on biriyle çıktığı hazırlık karşılaşmasını, Eren Tozlu'nun kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Sarı kırmızılılar, ikinci hazırlık maçını ise yine Romanya 1.Lig ekibi CSMS IAŞİ ile oynadı. Abdulsamaed Damlu, Danijel Aleksic, Sadık Çiftpınar, Murat Akça, Aly Cissokho, İssam Chebake, Okechukwu Godson Azubuike, Murat Yıldırım, Hüseyin Ekici, İssiar Dia ve Eren Tozlu on biriyle sahaya çıkan Yeni Malatyaspor, ilk yarıda Danijel Aleksic, ikinci yarıda ise Arturo Rafael Mina Meza'nın attığı gollerle 2-0 kazandı.

GEÇ KATILAN OYUNCULAR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Sarı kırmızılı takımda Bolu Termal'daki birinci etap kamp çalışmaları tamamlandı. 1 Temmuz'dan itibaren kampta bulunan futbolcular kamptan ayrılırken, kampa geç katılan futbolcular ise çalışmalarını sürdürdü.

Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, kampa geç katılan 12 futbolcunun 2 gün daha çalıştıktan sonra Düzce Topuk Yaylası'nda gerçekleştirilecek olan ikinci etap kamp çalışmalarına dahil olacaklarını söyledi.

Fas Milli Takımı'yla Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda yer alan forvet oyuncusu Khalid Boutaib, birinci etap kamp çalışmalarında yer almazken, Topuk Yaylası'nda gerçekleştirilecek olan ikinci etap kamp çalışmalarına dahil olacağı öğrenildi.

"İKİNCİ ETAPTA TEKNİK, TAKTİK ÇALIŞACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, sezon hazırlıklarına 25 Haziran'da Malatya'da yaptıkları çalışmayla start verdiklerini anımsatarak, "1 Temmuz itibariyle Bolu Termal'de toplanarak, birinci etap kamp çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İlk etap kamp çalışmalarımız güç ve kondisyona yönelikti. Hazırlıklarımız kapsamında iki hazırlık karşılaşması oynadık. Dunarea Calaraşi takımıyla oynadığımız hazırlık karşılaşmasını 1-0, CSMS IAŞİ takımıyla oynadığımız hazırlık karşılaşmasını ise 2-0 kazandık. İlk etap verimli geçti. İkinci etap kamp çalışmamıza 14 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda başlayacağız. İkinci etap çalışmalarımız 28 Temmuz'a kadar sürecek. Topuk Yaylası’ndaki kampta teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapacağız. En iyi şekilde sezona hazırlanmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız