SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ya Başaracağım Ya Başaracağım"

0
Güncellendi - 2016-06-10 17:58:33
A- A+ PAYLAŞ

  • İnönü Üniversitesi rektör adayı Prof.Dr. Cafer Özkul, CNN Türk'te "Türkiye'nin Bilim Öncüleri' programında yeraldı.

Türkiye'de başlayıp yurt dışında gerçeğe dönüşen bilim insanlarının başarı hikayeleri, yurt dışında ses getiren projelere attıkları imzalar ‘'Türkiye'nin bilim öncüleri’' haber dizisinde yer aldı.

CNN TÜRK’te Pınar Çıtak'ın hazırladığı haber dizisinin ilk bölümünde Prof. Dr. Cafer Özkul'un Malatya'da başlayan, Fransa'da Roune Üniversitesi Rektörlüğü'ne uzanan hikayesi ekrana geldi. İnönü Üniversitesi Rektör adayı olan Özkul’un başarı öyküsünün yer aldığı haber dizisi izleyicilerle buluştu.

1970 yılında başlayan yurt dışı eğimi ile birlikte yen bir hayalin peşinden giden Özkul, başarısının sırrını ise ‘Ya başaracağım ya başaracağım’ sözü ile yorumluyor. İki dönem Fransa Rouen Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürüten Özkul’un şimdi de memleketi Malatya’da İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday olduğunun belirtildiği programda Özkul’un Malatya’da başlayan başarı öyküsünü yine burada sürdürmek istediği ifade edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • sela (7 yıl önce)
    malatya da bir yere gelmek için kabadayı olmak lazım.bundan sonra şehrin makus talihini ileriye götürecek donanımlı başlar gelir inş.
    0
    0
    Yanıtla