SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ya Büyük Bir Köy Ya da.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:01
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi'nin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında TOKİ' de ikamet eden vatandaşlarla akşam açık hava toplantısında bir araya geldi. "Malatya bu seçimden sonra ya büyük bir köy olacak ya da çok merkezli bir bölge şehri olacak" diyen Mimar Köksal, TOKİ'deki  tüm sıkıntıları bildiğini, çözüm için her şeyin hazır olduğunu söyledi. 

Vatandaşlara hizmet sözü veren Mimar Köksal, "Önümüzdeki seçim Malatya'nın belki yüz yıllık geleceğini belirleyecek. Malatya, şimdiye kadar olduğu gibi ya rutin hizmetlerin kaldırım, yol vb. gibi klasik belediyeciliğin yapıldığı büyük bir köy haline gelecek. Ya da Allah nasip eder biz kazanırsak, yapacağımız yeni yerleşim bölgeleriyle, başarılı kentsel dönüşüm uygulamalarıyla, Beylerderesi gölet ve rekreasyon alanlarıyla, Beydağı seyir tepeleriyle, hobi bahçeleriyle, yayla turizmiyle, gençlik merkezleriyle, açık ve kapalı spor tesisleriyle, yürüyüş, koşu, bisiklet yollarıyla, bir cazibe merkezi, bir bölge şehri haline gelecektir" dedi.

TOKİ'deki eksikleri bildiğini belirten Köksal, vatandaşlardan destek istedi, sonra hizmet sözü verdi.

Kentsel dönüşüm projeleri hakkında da bilgi veren Mimar Yaşar Köksal, " Bir pilot bölgesi yapacağız, O alanda oturan vatandaşlarımız evleri yapılana kadar müteahhit firmadan kiralarını alacak, mağdur olmayacak, camisiyle, okuluyla, yeşil alanıyla, parkıyla teslim edeceğiz." dedi.

Verdiği sözleri yerine getirip getiremeyeceğiyle ilgili bir soruya ise Köksal; "9 yıl belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundum. 13 yıldır bu şehirde mimar ve müteahhitlik yapıyorum, benim için bir Allah'ın kulu da çıkıp şu sözünde durmadı diyemez" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız