SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ya Hareket Halindeyken Olsaydı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:08:29
'Ya Hareket Halindeyken Olsaydı'
A- A+ PAYLAŞ

Emekliler Parkı karşısındaki otobüs durağında meydana gelen patlama, paniğe yolaçtı. Önce bombadan kaynaklandığı sanılan sesin durakta beklemekte olan otobüsün lastiğinin patlamasıyla meydana geldiği anlaşıldı.

Olay saat 16.10 sıralarında, Emekliler Parkı karşısı Fuzuli Caddesi girişindeki otobüs durağında meydana geldi. Patlama sesi ve ortaya çıkan toz bulutu nedeniyle, çevredeki vatandaşlar bomba olduğu zannıyla panik yaşadı. Daha sonra durakta bekleyen Mercedes marka eski tip otobüsün sol ön lastiğinin patladığı anlaşılınca, herkes rahat bir nefes aldı.

Bu arada, vatandaşlar park halindeki otobüsün lastiğinin patlamasının, bakım eksikliğinden olduğu iddiasını tartıştılar ve "Ya bu patlama otobüs içinde onlarca yolcuyla hareket halindeyken olsaydı ve otobüs kontroldan çıkıp kaza yapsaydı, bunun hesabını kim verecekti?" diye tepkilerini dile getirdiler.

HABER-FOTO: Görüş Gazetesi (Levent BARIŞ)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız