SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ya Sonra

A- A+ PAYLAŞ

Gösterim tarihi : 25 Şubat 2011
Yönetmen : Özcan Deniz
Oyuncular : Özcan Deniz , Deniz Çakır , Barış Falay , Ragıp Savaş
Senaryo : Özcan Deniz
Yapımcı : Ercan deniz, Sinan Tekin
Müzik : Yıldıray Gürgen, Özcan Deniz
Görüntü yön. : Altan Dönmez
Tür : Romantik , Komedi , Türk Filmi
Süre :
Yapım yılı : 2010
Ülke : Türkiye
Dağıtıcı : Warner Bros.

Âdem ile Didem evli bir çifttir, ancak Âdem sevgisini daha az belli etmeye başlamış, Didem ise mutsuz bir kadına dönüşmüştür. Tutunacağı tek dal, mesleğine geri dönmek olacaktır. Âdem'i hâlâ çok seviyordur. Kocasının peşinden giderken herşeyini terkettiğinden aynı fedakârlığı Adem'den beklemeye başlamıştır. Tam bu sırada başka bir masalın prensi devreye girer.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız