SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ya Uçak Kalksaydı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da, camiaya "6-2'nin sevincini yaşatmayan" son gelişmeler ve ortada kalan istifa sözleri, keyfi kaçan şehir.. Bu ortam Pazar akşamı elverişsiz hava koşulları yüzünden iptal edilen uçak seferlerinden mi kaynaklandı?

Çünkü, Malatyaspor'un Elazığspor karşısında elde ettiği 6-2'lik galibiyetin ardından, Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, Pazar akşamı uçakla İstanbul'a dönecekti. Elverişsiz hava koşulları yüzünden seferler iptal edilince, Karadağ Malatya'da kaldı ve belki daha sonra yapacağı görüşmeleri, bu önemli galibiyetten bir gün sonra yapmak zorunda kaldı. Anlaşıldığı kadarıyla Karadağ, zorunlu olarak Malatya'da kaldıktan sonra yaptığı Vali ve Belediye Başkanı görüşmelerinden memnun kalmadı ve sonra da Pazartesi akşamı "istifa" iddiası gündeme geldi. İstifa söylentisinin kaynağı daha sonra ortaya çıkan detaylardan anlaşıldığına göre Haşim Karadağ'dı. Bu haberlerin yerel televizyonlarda yayınlanmasından sonra "ne istifa ettiğini doğruladı, ne de etmediğini yalanladı".. Yönetim kurulu toplantısından sonra "yapılacak" denilen açıklama bile henüz yapılmadı. Ortadaki belirsiz durum devam ederken, Karadağ'ın istifasına gerekçe gösterdiği maddi sorunları çözmek için Vali ve Belediye Başkanı yeni girişimlerde bulunuyor.

Malatya'ya, Malatyalıya Elazığ maçı açık farklı galibiyet keyfini gönlünce yaşatmayan, gündemi bambaşka bir noktaya çeken son olaylara bakıldığında, "Uçak seferi iptal edilmese, Karadağ İstanbul'a dönse, bunlar olur muydu?" sorusunu akıllara getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız