SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ya Yapılacak Ya Yapılacak!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:01
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ilçedeki sanayi esnafı İle bir araya gelerek, “Darende küçük sanayi sitesi ya yapılacak ya yapılacak” dedi 

Eser, ilçede kuracakları küçük sanayi sitesi ile ilgili istimlak sorununda sona geldiklerini belirterek, “Beraber bu işi bitireceğiz. Bizim buradan hiçbir beklentimiz yok. Allah rızasının dışında, sizi iş yeri sahibi etmenin dışında hiçbir beklentimiz yok” dedi. 

Küçük Sanayi sitesinin mutlaka ilçeye kazandırılacağını vurgulayan Eser, “Şuan bölgedeki arsaları istimlak ediyoruz. Son aşamaya gelindi paraları yatırıp arsayı devir alacağız. Ondan sonrada inşallah projesini hazırlatıp yapacağız” diye konuştu.

Önlerinde iki şık olduğunu ifade eden Başkan Eser, “Birisi araziyi TOKİ’ye devredip, direk sizinle mukavele yapıp sizi dükkan sahibi etmek. Diğer bir hususta baştan beri hedefimiz de buydu kooperatifle beraber devam edip dükkanları kendimiz yapıp teslim almaktı. Bunları size bırakıyorum hangisini taktir ediyorsanız onu uygulayacağız” dedi.

Yapım aşamasının şeffaf bir şekilde yürütüleceğini belirten Eser, “Her şey şeffaf olacak, açık olacak. Her şey sizin gözünüz önünde olacak. Her şey net olacak, açık olacak. Bizim bireysel hiçbir beklentimiz yok. Bizim kapımız size sonuna kadar açık, gelin arkadaşlar ne gerekiyorsa konuşalım” dedi.

Başkan Eser, Darende’yi daha modernleştirmek adına üstlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Toplantıya Başkan Yardımcıları Tacettin Ateş, Durmuş Doğan, Belediye meclis üyeleri, esnaf odası başkanı Kürşat Gök ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız