SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaban Hayatı Merkezi'nde..

0
Güncellendi - 2016-03-27 17:34:40
Yaban Hayatı Merkezi'nde..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya açılış ve temel atma töreni için gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci beraberindeki heyet ile birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü’nde doğaya keklik uçurup fidan diktiler.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Süleyman Kamçı, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü’nde bulunan Malatya Yaban Hayatı Tanıtım Merkezi’ni ziyaret ederek burada incelemelerde bulundular.

Yaban Hayatı Tanıtım Merkezi’ndeki incelemenin ardından protokol üyeleri birlikte doğaya keklik bırakırken, merkezin bahçesine ise fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

a1

a2

a3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Vahap Erdem (8 yıl önce)
    Cesamin bey; sana bu güzel yorumundan dolayıda nobel ödülünü verirler. Fabrikalar satılmayıp, yeşil alan veya sosyal tesis olarak kalsaydı güzel olurdu. Ben fabrikaların değil, o yerlerin satılmasına karşım. Ancak devletin fabrika işletme dönemi çok gerilerde kaldı. devlet artık sigara üretmemeli, pamuk işletmemeli. Malatya'da belki 2 tane fabrika özelleştirildi, ama onlarcada fabrika yapıldı OSB'de bunuda görmek lazım. İkincisi Malatya'da AKP güçlü diye hükümeti suçluyorsun, CHP'nin güçlü olduğu illerde de aynı manzaralar var. Belkide daha kötüsü. Partizanlık herkesin ruhuna işlemiş. Üçüncüsü de beyefendi, yollar ve köprüler araç sayısına göre değil, ihtiyaç olduğu için yapılır. Belerderesi viyadüğü bir ihtiyaçtı ve yapıldı. Dikkatine sunarım, Şeker Fabrikası halen çalışıyor. Ezbere yazmışsın. Diyeceksinki, arazisi gitti, eskidende inek besliyorlardı o arazide. Düne kadar besi damları duruyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (8 yıl önce)Vahap Erdem isimli kullanıcı yorumuna
    Vahap bey partizanlık diyorsunda ben İzmir de yaşıyorum ve bu ilde CHP li belediyelerin yapmış oldukları olumsuz işleri en şiddetli şekilde eleştiren biriyim. Bu anlamda üzerine düşen görevi yapmamakta ısrar eden Veli Ağbaba'yı eleştirmişim ve beni Twitter da yasaklamıştır. Bu yasaklama umurumda değil hatta benim için övünçtür,çünkü eleştirilmekten korkan kişi kendisine güveni olmayan kişidir. O nedenle ben partici olacak son kişiyi. Ancak partileri incelediğimizde bu gün ülkeye her alanda çok büyük kayıplar yaşatan parti elbetteki AKP di ve tüm veriler kanıtıdır. Fabrikalara gelince ben fabrikaların olmasına bakarım ama kimin işletmesine bakmam. Fakat ülkemiz üretimden alıkonulmuş ve yerine tüketime ve yozlaşmaya dayalı bir toplum inşa edilmiştir. Bakın Renault Fransada devlet tarafından işletilen bir fabrikadır. Sorun işletenin kim olduğu değil fabrikaların yenileştirilerek korunması ve refahımızı artırmasıdır. Üretmeden olmuyor. Hatta bize tarımı bile zehir ediyorlar.Onun ötesinde işin bakkalığını bile elimizden aldılar. Migros, Kipa, Carefuar sa, vs. tamamı yabancıların elinde. Bizim için kötü kötüdür kötünün partisi ne olursa olsun onu aklamaz. Selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ESKIMALATYALI (8 yıl önce)
    burası neresi
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (8 yıl önce)
    Malatyalının gözünün içine baka baka ve kendi mutlulukları adına kahkaha atarak halkımız için asla bir şey yapmayanlar elbette ülke gündeminden düşeceklerdir. 15 yıldır Malatya AKP ye her defasında % 65 ler civarında oy verdi ancak AKP Malatya'ya birşey vermeyi bırakın onun sofrasından rızkının birazını daha çekti. Bu aldıklarınıda bir viyadük biraz yol yaparak maskeledi. Oysa oy verenlerin çoğunun o viyadükten ve o yollardan geçecek arabası yok. Kullanamayacağı yolla köprü ile havaalanı ile zavallı halkımızı kandırma adına bunlara gerçekten nobel edebiyat ödülü verilmelidir. Kaldıki Türkiye kocaman bir ülke köprüde yapacak havaalında otoyoolarda ama en önemlisi fabrikalara modern ziraatta yapacak. Ama AKP sadece yol havaalını köprü yapara onuda dış borçla ve göz boyama adına yapar. Asla fabrika yapmaz, enkaz dedikleri Cumhuriyetin fabrikalarını satarlar ve kendi yandaşlarına AVM yaparlar. O AVM lerdede yabancı malları yine yabancıların mağazalarında millete yaslamış olurlar. Ama birde AVM yi yapmadan önce oraya devasa bir cami dikerler o camiyede gitmişlikleri bir elin beş parmağını geçmez. Babamın emekli olduğu Sümerbankı unutamam. Şeker, Tekel tütün fabrikasını unutamam. Malatya yı bu fabrikalar Malatya yaptı ve onlar artarak devam etseydi bu gin Malatya'yı da Türkiye'yide kimse tutamazdı. Bunları düşünürek o kuşu havaya atsın Öznur Çalık ve o yanındaki ağaç düşmanı bakan. Ama bu ülke mutlaka kendisini yeniden bulacak yaralarını hızla saracak tabiki bu arada kendisine zarar verenlerden de hesap soracaktır.
    0
    0
    Yanıtla