SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yabancı Gelin

A- A+ PAYLAŞ

Ukraynalı olan ve İstanbul'da Nedim Aktaş ile tanışarak, Malatya'da dünya evine giren Alla Jönyo (Esra Aktaş) Müslüman oldu.

38 yaşındaki Nedim Aktaş ile 32 yaşındaki Esra Aktaş'ın tanışması İstanbul'da rastlandı sonucu gerçekleşti. İstanbul'a annesini tedaviye götüren Nedim Aktaş ile anaokulu öğretmeni olan ve İstanbul'daki arkadaşının yanına gelen Alla Jönyo, yolda karşılaştı. İlk görüşte aşk yaşayan Nedim ve Alla birbirlerinin telefon numaralarını alarak, bir yıl görüştüler. Nedim ile Alla'nın aşkına ailelerinin de destek vermesiyle birlikte Alla Müslüman olarak Esra ismini aldı ve çift Malatya'da düzenlenen törenle dünya evine girdiler.

Malatyalı damat Nedim Aktaş, çok mutlu olduklarını kaydederek, "İstanbul'da eşimle tanıştık. Tanışma esnasında bir birliktelik oldu ve buralara kadar geldi" dedi.

Ukraynalı gelin Alla Jönyo ise, "İstanbul'a iş için gelmiştim. Eşimle tanıştık. Mutluyum ve çok heyecanlıyım" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız