SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yabancı Transferi İse..'

A- A+ PAYLAŞ

Gençlerbirliği OFTAŞ’tan alınan Eren Özen’in transfer töreninde, basın mensuplarının soruları üzerine, 2. Başkan Fahrettin Eserdi billboard ihalesi, Genel Koordinatör Süleyman Tekgül yabancı oyuncu transferi konusunda açıklama yaptı.

Eserdi, transferde sayı vermenin doğru olmadığını, Malatyaspor’un ihtiyacına göre transferlerin yapılacağını söyledi.

Tekgül, Malatyaspor’un yaptığı 3 transferin Bank Asya 1. Ligden Turkcell Süper Lige çıkmış takımların oyuncuları olduğuna dikkat çekerek “Bu başarıları elde etmiş oyuncularla camiayı bir araya getirmek ve el birliğiyle burada aynı başarıyı göstermelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

Tekgül, yabancı oyuncu transferinde “hiçbir oyuncuyu görmeden almayacaklarını” belirtip, Bolu kampında Corner Cup turnuvası düzenleneceğini ve bu turnuvada denemek üzere 16 yabancı oyuncunun davet edildiğini, bu oyuncuların vizelerini Malatyaspor’un aldığını, diğer masraflarını getiren şirketlerin karşılayacağını anlattı. Tekgül, teknik heyetin takdirine göre yabancı transferi yapılacağını söyledi.

Tekgül, bir soru üzerine, yabancı oyuncu tercihinin dünya genelinde oyun kurucu ve forvet hattında yapıldığını ama eksik başka mevkilere de, teknik kadronun değerlendirmesine göre, transfer yapılabileceğini anlattı. Tekgül, altyapıdan gelenler dahil mevcut kadrodan eksiklerin giderilmesi halinde ise tercihin buraya yapılacağını tekrarladı.

Tekgül “Ne kadar gelir varsa o kadar transfer yapmak yanlıştır. Başarılı bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Çok fazla transfer yapmak yerine eksik mevkilere birkaç oyuncu almak düşüncesindeyiz. Başkanın bize verdiği bütçe üzerinden borçlanmadan gidiyoruz” dedi.

Eserdi, Belediye ile yapılan görüşmeler neticesinde Malatyaspor’un billboard ihalesine girmesinin söz konusu olduğunu belirterek “İhale alındıktan sonra bir bütçe söz konusu. Ama Malatyaspor yönetimi sadece o bütçeye bağlı çalışmıyor. Yönetimin yaptığı bir bütçe var, gelirler var, her şey belediyeye endeksli değil. Yönetim gelir getirici çalışmalar yapıyor. İhalenin teknik çalışması yapıldı, onun 20 gün gibi yasal bekleme süresi var, onu bekliyoruz. Malatyaspor o ihaleyi alırsa önemli bir gelir kaynağı olacak. Ayrıca 26 Temmuz kongresinde oluşacak yönetimde önemli bir destek sağlanacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız