SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yabancı Transferine Yoğunlaştık"

0
Güncellendi - 2017-06-01 02:03:04
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, transfer konusunda henüz netleşen bir durumun olmadığını kaydederek, “Süper Lig şuanda devam ediyor, o nedenle oyuncu görüşmesi yapmamız söz konusu değil. Kulüp olarak yabancı oyuncu transferine yoğunlaştık” dedi.

Ravcı, listelerinde yer alan oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü kaydederek, transferde şuana kadar netleşen bir durumun olmadığını belirtti.

Süper Ligin devam etmesi nedeniyle hiçbir oyuncuyla görüşmediklerini dile getiren Ravcı, “Listemizde yer alan futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Şuana kadar anlaştığımız bir oyuncu yok. Lig devam ettiği için yurt içinde anlaştığımız bir futbolcu da yok. Yurt dışından yabancı futbolcularla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • KADİR KILIÇ (6 yıl önce)
    Bence görünmeyen hoca Ali RAVCI,Transferi yapmalı hatta bu yıl takımı o çalıştımalı..................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (6 yıl önce)
    Adil gevrek buyuk baskan yanindayiz seni capulculara rantcılara yedirmeyizzz
    0
    0
    Yanıtla
  • bravo, budur...
    0
    0
    Yanıtla
  • stkmlx (6 yıl önce)
    Adam ne konuştuğunu bilmiyor. Lig devam ettiği için hiç bir futbolcu ile anlaşmadık, hiç bir futbolcu ile görüşmedik diyor arkasından da listemizdeki futbolcularla görüşüyoruz. O zaman arada kalmış futbolcular mı oluşturuyor listenizi? Anlaşılan bir üst lige çıkarken çekilen sıkıntılar bu sende düşme hattında taraftara yaşatılacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Başkan takım omurgasını koruyacağız dedi Sportif direktör yabancı alacağız diyor. Zaten doğrusu da bu. 10 yabancı daha alma hakkımız var. Başkan sanırım hala 5 yabancı ile oynayacağımızı düşünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet gündüz (6 yıl önce)
    Ortada hoca yok transfer yapılıyor.Olacak şey değil takım kötü gittimi de hoca istifa olmaz böyle şey.Gidişat iyi görünmüyor süper lig bu anlayışa büyük gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    #AdilGevrekİstifa
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    SAYIN ALİ RAVCI YA SORMAK LAZIM TEKNİK DİREKTÖR KENDİSİ Mİ? TEKNİK DİREKTÖR OLMADAN TRANSFER YAPILIR MI? BU KADAR ACEM Mİ? TEKNİK DİREKTÖR ELDEKİ FUTBOLCULARI TANIMALI Kİ NERELERE TAKVİYE YAPILACAĞINI BİLMELİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş bu malatyanın kaderi başkan yönetici transferi yapar hoca sonradan ast solist gibi gelir
    0
    0
    Yanıtla