SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yabancı Uyruklu Öğrencilere Gezi

0
Güncellendi - 2017-04-23 20:37:50
Yabancı Uyruklu Öğrencilere Gezi
A- A+ PAYLAŞ

Her sene 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve bu sene 41’incisi organize edilen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İnönü Üniversitesi'nde öğrenim gören Türki cumhuriyetlerine mensup öğrencilerden oluşan 60 kişilik gruba Malatya’nın doğal tarihi güzellikleri gezdirildi.

Sultansuyu Harası, Levent Vadisi, Seyir Terası ve Battalagazi Ulu Cami ve tarihi Kervansaray turuna çıkarılan öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi. Etkinliğe Malatya Kültür Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz ve beraberindeki Kültür ve Turizm müdürlüğü çalışanları da katıldı.

Geziye Türkmenistan, Özbekistan, Azerbaycan, Afganistan ve Pakistan’dan katılan uluslararası öğrenciler topluluğu adına bir açıklama yapan Ali Musayev, “Turizm Haftası nedeni ile uluslararası öğrenci topluluğuna mensup öğrenci arkadaşlarımıza Malatya’nın tarihi ve turistik yerleri gezdirildi. Bu gezi nedeniyle Malatya Kültür Turizm Müdürlüğüne, İnönü Üniversitesi Rektörüne, Sağlık Kültür Daire başkanına, Akcadağ Belediye Başkanı ve Sultansuyu Harası müdürü ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Bizim için çok güzel bir gezi oldu. Birçok arkadaşımız buraları daha il kez görmüş oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız