SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yabancılar da Katıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:05
Yabancılar da Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesindeki tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına İtalya, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti'nden gelen öğrenciler de katıldı. 

Kervansarayda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Daha sonra, Halk Eğitim Merkezi ve Battalgazi Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği kursa katılan 76 kursiyerin hazırladığı hat, tezhip, ebru, resim, ahşap boyama, seramik ve gravür eserlerinin yer aldığı sergi açıldı. 

Kutlama törenine, AB Comenius Çoklu Okul Ortaklıkları Programı kapsamında, Kuluncak Celal Yenitur ve Sadiye Ünsalan İlköğretim okullarının davetlisi olarak Malatya'ya gelen İtalya, Çek Cumhuriyeti ve Danimarka'lı öğrenciler ve öğretmenler de katıldı. Kervansarayı ve sergiyi çok beğenen öğrenciler ve öğretmenler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ebru sanatına hayran kalan öğrenciler, yapılışı ile ilgili bilgi aldı. 

Programa, Battalgazi Kaymakamı Abdulmuttalip Aksoy, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mustafa Çakır, Emniyet Müdürü Fatih Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarıcı ve çok sayıda davetli katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız