SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yabani Domuz Gençlere Saldırdı

0
Güncellendi - 2016-07-13 19:21:26
Yabani Domuz Gençlere Saldırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir okulun bahçesinde top oynayan gençlere yabani domuz saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Recep Aydoğan Sokak’ta bulunan Dilek Anadolu Lisesi’nin bahçesinde gece saatlerinde top oynayan mahallenin gençlerine dağlık alandan geldiği belirtilen yabani bir domuz saldırdı. Gençler kaçarak domuzun saldırısından kurtulurken, mahalle sakinlerinden biri av tüfeği ile yabani domuzu etkisiz hale getirdi.

Mahalle sakinleri bölgede çok sayıda yabani domuzun bulunduğunu ifade ederken özellikle gece saatlerinde halk sokağa çıkarken tedirginlik yaşadıklarını söylediler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Recep Aydoğan (7 yıl önce)
    Ben Recep Aydoğan domuz kimseye saldırmadı lisede gençler top oynamıyordu domuzu bizzat ben gördüm mahallede usulca geziyordu sokağa çıkarkende kimse tedirginlik yaşamıyor domuz bizden korksun ! Vurulma anının videoları bende bulunmaktadır.
    0
    0
    Yanıtla