SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağış Geliyor

0
Güncellendi - 2016-01-11 16:51:51
Yağış Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre Elazığ, Malatya ve Adıyaman'da Çarşamba’dan Cuma gününe kadar yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, yarından sonra bazı illerde yağmur, bazıların da ise kar yağışı bekleniyor. Yarın parçalı bulutlu bir havanın etkisinde olması beklenen Elazığ, Malatya ve Adıyaman'da Çarşamba günü yağmur, Perşembe ve Cuma günleri ise karla karışık yağmur bekleniyor. Bingöl'de Perşembe ve Cuma, Tunceli'de ise Perşembe günü yoğun kar yağışının olacağı da tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının gündüzleri 6-8 derece olması beklenen bölgede geceleri ise sıcaklık -8'lere kadar düşecek.

YÜKSEK BÖLGELERDE ÇIĞ UYARISI

Bölge genelinde meydana gelen kar yağışları nedeniyle belirli yerlerde yüksek kar örtüsü meydana geldiğini belirten meteoroloji yetkilileri, bugünden itibaren başlayacak güneyli rüzgarlar ve eski kar örtüsü üzerine yeni yağışların meydana gelmesi gibi nedenlerle yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi bulunduğunu bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız