SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağış Heyelana Yolaçtı

0
Güncellendi - 2017-04-16 03:58:32
Yağış Heyelana Yolaçtı
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Malatya Karayolunda heyelan nedeniyle iki otomobil kaza yaptı.

Adıyaman ve Malatya’da etkili olan yağış nedeniyle Adıyaman Malatya Karayolu üzerinde heyelan meydana geldi. Gölbaşı Malatya Karayolunun 23. ve 24. kilometreleri ile eski Erkenek tünelinde yağan yoğun aşırı yağış sonrası heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle karayolunun 23 ve 24’üncü kilometresinde kaza meydana geldi.

Kazada yaralanan olmaz iken kazalar ile ilgili soruşturma başlattı. Gece meydana gelen heyelan sonucu karayolu uzun süre trafiğe kapandı. Karayolları Malatya 81. Şube Şefliği ile Adıyaman 87. Şube Şefliği ekiplerinin çalışmaları sonucu karayolu trafiğe açıldı.

SİNCİK- MALATYA YOLUNDA..

Adıyaman’ın Sincik-Malatya Karayolunda aşırı yağıştan dolayı yamaçlardan kopan kaya parçaları parçaları ve toprak yola düştü. Yolu kullanan araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

Adıyaman’da, sabahın erken saatlerinde başlayan ve etkisini halen sürdüren yağmur yağışından dolayı yamaçlardan kopan kaya parçaları ve topraklar Sincik- Malatya Karayoluna düştü.

Toprak ve kaya parçalarının yola düşmesi sonucu yolu kullanan araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız