SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağış Uyarısı..!

A- A+ PAYLAŞ

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Hatay, Kahramanmaraş, Sivas, Kayseri, Niğde, Karaman, Ardahan, Kars, Iğdır, Malatya ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışlar; kıyı kesimlerimiz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Kahramanmaraş, Malatya ve Mardin çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu, Marmara ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcakları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu (Sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor) 4
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli 9
İzmir: Az bulutlu 12
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 14
Antalya: Az bulutlu 17
Samsun: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 7
Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 8
Erzurum: Çok bulutlu (Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek) -2
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız