SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yağışa Rağmen Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:02:45
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Koyunoğlu Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Havaların yağışlı olmasına rağmen cadde ve sokaklardaki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Soğuk ve yağışlı havada fedakarlık göstererek, canla-başla çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çakır, çalışmaların, vatandaşların yoğun kullandığı bölgelerde gerçekleştirildiğini belirterek, “Şu an, özellikle Temelli ve Zabçıoğlu Caddelerinin ortasında bulunan Koyunoğlu mahallesindeki 3 cadde ile 4 sokağımızdaki çalışmalar büyük oranda bitme aşamasına geldi. Burada, 2500 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı yapıldı. Toplamda 31.000 metrekarelik yol ve kaldırım kaplaması yapıldı. Bunun 20.000 metrekaresi kompozit, 11.000 metrekaresi de doğal taş kaplama” açıklamasında bulundu.

Koyunoğlu Cami bölgesindeki kavşağı genişletmek amacıyla yolda kalan evleri istimlak ederek kaldırdıklarını kaydeden Başkan Çakır, “Dört tane evin bedeli ödenerek kamulaştırıldı. Mail-i inhidam durumundaki 2 evle birlikte kavşakta kalan 6 evin yıkımı gerçekleştirildi. Dolayısıyla o kavşağın düzene girmesi ve geniş bir meydanın ortaya çıkarılması sağlanmış oldu” bilgisini verdi.

Başkan Çakır, çalışmaların Malatya genelinde devam ettiğini kaydederek “Kış mevsimi olmasından dolayı yarım kalan işleri toparlamaya çalışıyoruz. Hava şartlarınınelvermesiyle de bu çalışmalarımız devam edecek. İnşallah bu çalışmalarımızla birlikte mahallelerimiz, kendi içlerinde çok daha temiz, düzgün ve yaşanabilir mahalle olma standartlarını yakalamış olacaklar” şeklinde konuştu.

Koyunoğlu Mahalle Muhtarı Kazım Zengin de çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, “Bu mahalle 1800’lü yıllarda kurulmuş Malatya’nın en eski mahallelerden birisi. Buranın da sizlerin sayesinde gözde olması, gelen misafirler tarafından ilk görülen yer olması bakımından gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar Zengin, yıllardır alamadıkları hizmeti bu dönem aldıklarını belirterek şöyle konuştu:

“20 senedir açılmamasından dolayı, oturamadığımız bir caddenin, sokağın açılması, hem mahallemizin gelişmesi bakımından, hem trafik bakımından iftihar edilecek bir durum diye düşünüyorum. Yıllardır alamadığımız belediyecilik hizmetini sayenizde aldık, bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız