SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağışlı Günler...

A- A+ PAYLAŞ
Yurdun batı kesimlerinin Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisinde kalacağı, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Hakkari ile akşam saatlerinden sonra Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kıyı Ege’de kuvvetli olmak üzere, yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz ile Kuzey Ege’nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur, Hakkari çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor. 
 
17.12.2011 Cumartesi günü; Yağışlı havanın Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde etkili olduktan sonra yurdu terk edeceği, akşam saatlerinden sonra yurdun batı kesimlerinin tekrar yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Sivas ve Kayseri çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
 
18.12.2011 Pazar günü; Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’in yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Marmara’nın güney ve doğusu ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 
 
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülkemizin iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
 
Batı bölgelerimizde, kuvvetli yağış ve güneybatılı (Lodos) rüzgarın kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksama vs.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız