SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağışlı Günler...

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:01
Yağışlı Günler...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yağışlar cumartesi gününden itibaren başlayacak. Pazar günü şiddetlenecek ve Pazartesi gününe kadar sürecek olan karla karışık yağışlar kuvvetli rüzgarla birlikte daha şiddetli yağacak. Pazar günü Erzurum, Muş boyunca yoğun kar var.

Pazar günü devam edecek yağışların kuvvetli lodosla (40-60 km/saat) birlikte İzmir, Aydın, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri, Denizli, Burdur, Karaman, Konya ve Isparta'nın güneyi, Mersin, Kahramanmaraş, Adıyaman ile Malatya ve Elazığ’ın güneyinde kuvvetli, Muğla kıyı kesimi ile Antalya il genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Oluşması muhtemel riskler: Ani Sel - Su Baskını - Sel - Yıldırım - Çatı Uçması - Ulaşımda Aksamalar...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız