SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağışlı Hava Geliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:54:36
Yağışlı Hava Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin, güneybatı kesimlerinden başlamak üzere Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin batı kesimlerinin bu akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Kıyı Ege ile Marmara'nın güneybatısında başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak özellikle gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Gömeç, Burhaniye ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçelerinde etkili olması (20-50 kg/metrekare) bekleniyor.

Yarın Marmara'nın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile zamanla Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin çevrelerinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış geçişleri bekleniyor. Yağışların sabah ilk saatlerde Kıyı Ege'de, öğle saatlerinden itibaren Antalya'nın doğusu ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde, akşam ve gece saatlerinde Doğu Akdeniz bölge genelinde kuvvetli (20-50 kg/metrekare), İskenderun Körfezi ve Hatay kıyılarında çok kuvvetli (51-70 kg/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.

Çarşamba ve perşembe günleri doğu bölgelerde aralıklarla devam edecek yağışlara ilave olarak Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz kıyılarının Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın yarın güney ve güneybatı yönlerden Batı Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-50 km/s), Doğu Akdeniz'de kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının yağışla birlikte yarın güney, iç ve batı kesimlerde, çarşamba ve perşembe günleri doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız