SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağışlı Hava Sürecek..

A- A+ PAYLAŞ

Yurdun batı kesimleri, Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine girdi. Abant'ta göller donarken, Doğu'da karlı hava hayatı felç etti. Yağış hafta sonuna kadar sürecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra Malatya çevreleri yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer hafif sis bekleniyor.

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı, öğle saatlerinden sonra Trakya'nın yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu geçecek. Rüzgar; öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, Muğla ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esecek.

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, Batı Akdeniz ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, Antalya ve ilçelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı ile zamanla güneyi yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer hafif sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Düzce, Karabük çevreleri ile zamanla bölge geneli yağmurlu, gece saatlerinde iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer hafif sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu gece saatlerinde batısı yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız