SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağları Yakmak İçin Elma!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:00:10
Yağları Yakmak İçin Elma!
A- A+ PAYLAŞ
 
Dr Carrie Ruxton, daha hızlı kilo vermek için tüketilmesi gereken besinleri listeledi...
 
İngiliz beslenme uzmanı ve Gıda Standartları Birimi üyesi, Dr Carrie Ruxton, daha hızlı kilo vermek için tüketilmesi gereken besinleri listeledi. Metabolizmanın tüketilen bazı gıdalarla daha hızlı çalıştığını söyleyen Ruxton,” Spor yapmanın yanısıra metabolizmayı hızlandıran bazı besinleri tüketmek kilo vermeye yardımcı olur” dedi. 
 
Elma- Zengin içeriğe sahip ve lifli bir elma sindirimi kolaylaştırır. Yemekten 20 dakika önce elma yemek daha az yemek tüketmeyi sağlar.
 
Hindi- Tavuktan daha az kalorili ve daha çok proteine sahip olan hindi, yemeklerde tercih edilmeli.
 
Brokoli- Bir tabak buharda pişmiş brokoli, günlük C ve K vitamin ihtiyacının iki katını sağlar. Brokoli aynı zamanda B6, B2, fosfor, magnezyum, protein ve omega-3 yağlarını da barındırmasıyla vücut sağlığına katkıda bulunur.
 
Badem- Badem, kolestrolü azaltır ve tansiyonu düşürür, metabolizmayı hızlandırır.
 
Biber- İçinde yağ yakan kapsaisin maddesi bulunduran biber, kaloriye neden olmaması ile tercih sebebidir.
 
Yeşil çay- Yeşil çay metalolizmayı hızlandırır ve sinir sisteminin daha iyi çalışmasını sağlayarak vücudu dinlendirir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız