SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yağma"ya 4 Gözaltı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 ayrı, ‘yağma, kasten yaralama ve tehdit’ suçları ile ruhsatsız silah taşıma suçları iddiasıyla aranan 4 şüpheli yakalandı. 

Alınan bilgiye göre, şüpheli F.Ş. (35) adlı şahıs, Malatya Merkez Araştırma Hastanesi hattında çalışan belediye otobüs şoförü A.T.B' nin kullandığı yolcu otobüsüne binerek, şoföre yönelik küfürlü konuşup, belindeki silahını çıkardığı esnada durakta bekleyen diğer otobüs şoförlerinin müdahalesi ile yakalandı. Şüpheli şahıs, kasten yaralama ve ruhsatsız silah kullanmak suçundan ifadesi alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan F.Ş. yanına H.S. (22), U.S. (26) ve M.A. (31) adlı şüphelileri de alarak, H.K. ve İ.Ö. adlı belediye otobüs çalışanlarına da saldırarak dövdükleri ileri sürülüp, geldikleri araca binerek firar ettikleri bildirildi.

Şüpheliler F.Ş., H.S. , U.S. ve M.A. 'nın belediye otobüs çalışanlarına yönelik yaptıkları olaylardan 1 gün öncede Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen ‘yağma ve kişi hürriyetinden yoksun kılma’ olayına karıştıkları tespit edildiği ileri sürüldü. Şüphelilerin adres sorma bahanesi ile araçlarına aldıkları A.T. adlı şahsı araç içerisinde zorla tutarak dövdükleri ve 115 TL ile cebinde bulunan telefonunu zorla aldıkları, ardından araçtan inen A.T’nin peşinden tabanca ile 3 el ateş açtıkları iddia edildi. Polis ekipleri olay yerinde 2 adet tabanca fişeği ile 1 adet av tüfeği fişeği elde etti.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekiplerince F.Ş., H.S. , U.S. ve M.A. adlı şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden F.Ş.'nin 6 ayrı suçtan kaydının bulunduğu, diğer şüphelilerden U.S.'nin de 30 ayrı suçtan kaydını bulunduğu ve her ikisinin de üniversitedeki bir cafede çalıştıkları ileri sürüldü. Şüphelilerden M.A.'nin da 13 ayrı suçtan kaydının bulunduğu belirtildi.

Şüpheliler polisteki sorgularının ardından Adliyeye sevk edildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız