SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yağmurluk ve Şemsiye Dağıtacağız"

0
Güncellendi - 2016-05-08 19:39:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği Malatya mitingi için bütün hazırlıkları tamamladıklarını Malatyalıların, Cumhurbaşkanını beklediklerini söyledi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitingi ile ilgili bilgi verdi. "Cumhurbaşkanını Malatya'da en iyi şekilde ağırlayacağız” diyen Kahtalı, yağmura karşı önlem aldıklarını ve bütün Malatyalıları mitinge beklediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP'nin Kurucu lideri olması hasebiyle AKP teşkilatlarında Cumhurbaşkanına karşı ayrı bir hassasiyet olduğunu vurgulayan Kahtalı, “Ziyareti öncesi gerek Büyükşehir Belediyesi gerek ilçe belediyelerimiz gerekse Valiliğimiz bütün hazırlıkları tamamladı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da coşku ile Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Yarın hava yağmurlu gözüküyor. Biz bunun da önlemini aldık, bütün vatandaşlarımıza yağmurluk ve şemsiye dağıtacağız. Bununla ilgili herhangi bir sıkıntımız yok” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Erdem (7 yıl önce)
    Sayın ahmet davuyoğlu başarılı gayet dürüst ve vaatlerinin de yüzde yüzünü gerçekleştiren bir siyasiydi. Ben vatandaş olarak olarak çok üzüldüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirac eskici (7 yıl önce)
    Al benden de o kadar porgali. Tamam reisi sevdik gonul verdik ama, hoca harcanacak karaktere sahip bir insan degildi. Parti anakademesi icerisinde harcanmayi hakeden o kadar cok karaktersiz var ki. Velev ki bu hamle baskanlik sistemi icin dahi yapilmis olsa, bunun icin kullanilacak kisi degildi davutoglu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (7 yıl önce)
    Yazi geldi zaten mecbur mitinge gelecegiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir porgalı (7 yıl önce)
    ahmet hoca gitti keyifler bitti benden pes gardaş
    0
    0
    Yanıtla